apologize

jag ber så fruktansvärt mycket om ursäkt, har verkligen varit en urdålig person som helt och hållet har lagt bloggen åt sidan för cirka en veckas tid. det är mycket, mycket illa. har helt enkelt inte haft någon tid alls över, hur hemskt det än låter. men ska försöka reparera mitt misstag så gott det går. vänner, jag hoppas ni förlåter mig!

har hänt mycket i veckan som gått i tisdags var jag på axevalla, berra vann och var bara bäst! tyvärr ingen mr.a så långt ögat kunde nå. bajs på det! i onsdags var vi och provade tre hästar, två stora och en d-ponny. ponnyn och den ena storhästen var jättebra, skulle kunna tänka mig båda två själv faktiskt! i torsdags var jag och nina hemma hos kabel, mys! kikade på film, spelade kort och pratade. det är king! i fredags var det utgång för fulla muggar, men aporna såklart! först hos carros syrra med en massa härligt folk, sen drog vi in till stan, gabriels en sväng. och sen fick jag och hannah för oss en impulsgrej som i efterhand kanske inte var den bästa, men vi tog iallafall bussen till skara, för att gå på olins, men en viss hannah blev alldeles för rund om fötterna och emma fick vara mamma, så inget olins för oss. men det var rätt fun ändå, träffade några roliga prickar och det är inte varje dag man går runt på skaras gator en fredagkväll! i lördags var jag med hannah och carro och bara myste och igår gjorde jag seriöst inte ett piss. sen har jag ridit min lilla sunebus vareviga dag med såklart. han är i finform nu!=D<3

kom till skolan åtta idag, börjar tjugo över tio.. kul! men bor man på landet så blir det så ibland. fast det var bra idag ändå, måste plugga! jag gör fan inget annat än att plugga. tjoho!
har inget vettigt att skriva, jag är trött. puss

JOHAN-TRÄNING IKVÄLL FÖRRESTEN!=D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0