jag flyger högt som en albatrauuus

glad-ledsen-jätteglad-superledsen-arg-irriterad-taggad-tom.. humörsvägningar? eller bara att livet kan vara så jäkla konstigt ibland? 

dagen började såklart toppen. vaknade upp hos my ladie H. alltid lika bra! lika glad var jag när jag träffade mina schpränkis i plugget. redovisningen sög B, men vad gör det. nu är det klappat och klart, ett bekymmer mindre. sedan väntade ett jobbigt samtal med pia. några droppar trillade nerför kinden. haha, jag är så patetisk! jag och hannah pratade om det igår, att jag inte kom ihåg när jag var ledsen sist. eller, alltså ledsen så att man verkligen visar det. och nu, när jag sitter och snackar med min mentor, då lipar jag om en liten tönt. ja herregud. men det går inte att vara cool jämt. är iallafall glad över att jag har en fantastiskt bra mentor! löste lite problem, alltfrån skola till övrigt. så nu är jag taggad till tusen för skolan iallafall! hur bra är inte det? nu ska det bara hålla i sig. peppa mig! jag och nina var faktiskt riktigt effektiva på studiepasset, pluggade rumporna av oss. sökte sommarjobb med. king! schnabbebabbe blev lite sick och trippade hemåt, hoppas du är bättre stumpan! gick även med tunga steg mot A2019 för att leva oss in i matematikens underbara värld. ska jag vara ärlig så gick det åt helvete. vi satt mest och fnittrade som små trettonåringar och såg ut som några frågetecken. men mattekörvuffe hade nog rättså kul åt oss. haha, han är rolig ändå.

halv fyra sa jag adjö till fröken högman och bytte sällskap till min kära moder. vi gjorde en massa ärenden på stan inför morgondagen och var inte hemma förän sex. fixade in lite hästar och nu är det plugg som gäller. ska lämna in allt som ska lämnas in imorgon, om jag så inte ska sova en blund inatt.



nej, nu ska dessa två män underlätta mitt pluggande.
PUSS



kan jag gå med dig hem från bussen?
kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?
på fredag kanske jag kan få biljetter till dansen
so i can shake you


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0