behöver något antidepressivt

ÅH ÅNGESTHELVETESFAN.
ja, behöver något som gör så att jag kan släppa allt för ett tag. känns dock skönt att det inte har med någon annan att göra. har faktiskt inte haft sånn ångest på länge nu. duktigt! utan det är skolan som ger mig magsår och allvarliga gråtattacker. jag vill inte mer!  


1. jag vet inte vart jag ska börja

2. det är inte lätt att veta vart man ska börja när man inte ens vet allt som man har (dock vet jag att det är mer än 24986 saker)

3. projektarbetet kan gå och dö. kan man bara inte få skita i det eller?

4. har motivation till allt annat förutom just school
5. prestationsångest till tusen. kunde inte jag också blivit en sånn som nöjde mig med ett G?

och ingenting blir ju bättre av att jag sitter här uppe och har massa grejer på skolans inloggning som jag inte ens kommer åt. kul. fast eftersom skolan varit avstängd både idag och även imorgon, så hade det inte hjälpt så mycket heller för den delen. fan jag bryter ihop.

ska gå ut och lägga mig i snön, titta på stjärnorna och hoppas på bättre tider.

hejdå!


deep below it burns and the feeling still remains

haha, jag kommer nog aldrig komma hem. eller det känns så iallafall! både på gott och ont, men just nu känns det som att jag verkligen måste komma hem, ovisshet är alltid skitjobbigt. måste vara hemma innan helgen speciellt, eftersom mamma och rolle ska upp till östersund, och jag ska ta hand om alla djuren. kanske lika bra att jag börjar gå hemåt så jag vet att jag kommer hem? undrar hur lång tid det skulle ta?

 

middag, mys och OS med släkten står på schemat ikväll. imorgon ska jag träffa tjejerna, ska ut till nordic på UF-mässan! blir fun. ska kila på ICA nu, later guys!



melissa som gäller.


luften bor i mina steg

kvar i norrland är jag och det ser ut som att jag blir kvar en dag till. jävla SJ. jävla snö. dock skönt med en extra ledig dag isåfall. fast jag hade hellre varit hemma och gått i skolan än och åka tåg hela dagen och med min tur kommer väll allt krångla så att jag aldrig kommer hem! det är så kul att man har två liv på två ställen sextio mil ifrån varandra. men, vad gör det om hundra år? jag är glad ändå!

nu ska jag fortsätta blega på OS och hoppas på att man kan få vara stolt svensk även idag!
godnatt på er!

 


snökaos?

än har det inte kommit hit upp till sundsvall, eller snöar gör det ju men inget kaos vad jag kan se? dock påverkar detta SJ, vilket även påverkar hur jag ska komma hem! tur att vi är lediga imorgon, detta också på grund av snön, typ risk för snöras eller nått? haha hjälp.

vill och måste hem till mina fyrbenta kamrater, dom tvåbenta med såklart! och skolan kan jag inte missa många dagar nu, speciellt inte eftersom vi ska utomlands om sisådär en månad! kan ni tänka er brudar, EN MÅNAD!!!

ska fortsätta plugga nu, duktigt va! dock borde jag ha varit ännu mer duktig, men bättre att göra nått än ingenting alls?
puss på er.



min prins.

snökaos?

än har det inte kommit hit upp till sundsvall, eller snöar gör det ju men inget kaos vad jag kan se? dock påverkar detta SJ, vilket även påverkar hur jag ska komma hem! tur att vi är lediga imorgon, detta också på grund av snön, typ risk för snöras eller nått? haha hjälp.

vill och måste hem till mina fyrbenta kamrater, dom tvåbenta med såklart! och skolan kan jag inte missa många dagar nu, speciellt inte eftersom vi ska utomlands om sisådär en månad! kan ni tänka er brudar, EN MÅNAD!!!

ska fortsätta plugga nu, duktigt va! dock borde jag ha varit ännu mer duktig, men bättre att göra nått än ingenting alls?
puss på er.



min prins.

du släckte alla ljusen den natten

har haft en så sjukt rolig dag, och kväll med såklart! tar allt imorgon, long story som sagt.
jag är i sundvalll för alla som inte har förstått det än, åh så himla kuligt.
ska sova hos sandry och davvan inatt efter en händelserik kväll på memento. kim, hur kunde du tipsa mig om den skiten? haha. fast okej, vi hade kul ändå!
saknar mina coola homies hemma med för den delen. puss på er. glöm inte bort mig!!!
nu, sova somsagt. ska bara försöka intala mig själv att det inte är värt att sakna en idiot som dig först. fan. trodde jag skulle slippa tänka för några dagar, men icke. åh, "jag hatar att jag älskar dig" stämmer så jävla väl. okej, älska är väll inte rätt ord, men nått i den stilen. fan. varför skulle jag träffa dig? det blir jag, melissa horn och massa ångest inatt. inga dumheter inatt iallafall, är i säkert förvar.
haha, kommer nog ångra allt jag har skrivit imorgon. okej, inte allt. fan, jag vet inte vad jag har skrivit nu.
säger godnatt istället.

som jag hade dig förut

drar in till stan nu för en big surprise. spännande va?
kan inte skriva mer nu, kommer bara försäga mig. vi hörs sen, så får ni höra hur det gick!
hihi, pirrigt!
PUSS


du håller mig kvar i nått jag lämnat

varenda jäkla gång som jag tar mig tid för att uppdatera, så går det inte. typiskt blogg.se och typiskt min tur. men, nu verkar det äntligen funka!

snart har lovet gått, redan torsdag, och det känns helskumt. varför flyger tiden iväg när man inte vill?! men har tagit vara på lovet ändå tycker jag. haft en sjukt galen helg, så himla kul! har hunnit med alla hästarna på bästa sätt och mina friends med såklart. har till och med pluggat lite, som jag även ska göra ikväll. bänkar mig framför tvn (OS såklart), så kan jag plugga samtidigt. jag kan faktiskt göra två saker samtidigt!

återkommer senare om inte blogg.se är fucked up again. har en hemlighet att berätta imorgon! spännande.
PUSS


vem om inte du?

har faktiskt inte hänt så mycket sen sist. har varit duktig och sovit hemma igår, och today. har ridit pållarna som är jättefina. mina ponkisar. jag är så himla tävlingssugen nu!

imorgon är det fredag, vilket inte bara innebär helg utan även looooov! underbart. ska fira david och peter som fyllt/fyller år! är taggad, kommer nog bli riktigt fun!

ska slå på en film och dosa med kudden (och harran såklart)

vi hörs tomorrow.

 

ja harry har vi nog fått för våra synder! en riktig liten rackarunge! tur att han är så söt så man bara vill dö.


escape me

kör igång en heldag med projektarbete. vill inte. vet inte riktigt hur man ska hitta motivationen igen. men vadå, det är väll typ samma sak att åka till afrika som att skriva en jävla story om några hjälporganisationer? suck. livet är fan inte rättvist. aja, det är bara att köra. nothing to do liksom.

igår gjorde nina mig typ rödhårig, men då har man ju provat med det med! okej, inte rödhårig, men nästan. annars spelade vi fall down och pluggade! duttigt. förresten fick jag 212 på fall down, grymt va?

ska hem till mina pållar sen, och ikväll väntar pluggböckerna.
TJING.

måste bara gratulera CARROBARRO som blir nitton idag!
och petta med såklart, som också blir ett år äldre today!

 

min sune

jag vet. sjukt dålig uppdatering, men blogg.se fuckade i flera dagar, så till sist gav jag upp hoppet och sket i allt. men nu kör vi igen. back on track, för typ 464567 gången? äsch, tanken som räknas och nu kör vi ett race igen. hoppas att alla blir nöjda och glada!

har hänt mycket sen sist, like always. ingen idé att babbla upp allting. det enda som jag vill säga (till er hästgeeks) är att den första familjen har varit och tittat på sune. dom var jättegulliga verkligen! var längesen jag såg någon annan rida sune, har väll i och för sig bara sett två personer rida honom på över fyra år? mamma och matilda? haha, kommer aldrig glömma när matilda red honom, sune var helt crazy och det enda matilda tänkte på var att få upp hjälmen så det inte skymde hennes ögon. haha, vilken syn. good old times. men i vilket fall som helst så skötte sig ponkilonken bra och det gick faktiskt över förväntan. han är ju lite speciell som sagt. dom gillade honom, och som dom sa: "det är inte svårt att gilla någon som honom, man är bara fast helt enkelt". i know. känns bara så jävla sjukt allting. min lilla prins. kan inte ens tänka på det utan att det bränner i ögonen och det blir en stor fet klump i halsen. fyfan. varför utsätter man sig för sånt här? vi ska rymma iväg jag och han. min sune.
förövrigt på hästfronten så går det bra. thina går bra och wilma.. ja wilma. jag kommer aldrig i hela mitt liv få en häst som henne!

idag stannar jag kvar in town. har galet mycket i skolan, som vanligt. så måste beta av plugghögen tillsammans med bettan, som även måste färga min inte alltför fagra utväxt.
har förresten tagit ett stort steg idag. så himlans stolt över mig själv! allt praktiskt som påminner om dig är raderat, ett steg i rätt riktning. bra emma!

sist men inte minst vill jag bara säga grattis till rangen, som blir tjugo idag! plus till sändry! dock fyller hon inte år (för alla vet ju att hon är typ 92:a, hihi), men för en annan sak! wiho! 




repeat.

makes people talk

slut på skolan för idag. efter att ha fått två nya feta inlämningsuppgifter har jag nu konstaterat två saker:
1. en riktig ångeststart på veckan
2. dags att lägga i någon slags överväxel för att hinna med allt som ska göras (och borde ha gjorts)
känns helt jävla crazy hur mycket man ska hinna med på typ tre månader? fyfan. tur att det trots allt bara är några månader att våndas.

eftersom det har lyckats bli typ snöstorm eller nått, så stannar jag kvar i stan idag. varken jag eller mina fyrbenta kamrater är sugna på att ge oss ut i dethär underbara vädret, så istället blir det råplugg hos fröken landén. prio ett vare va?
later. 

RSS 2.0