lalalaaa

är hemma hos coff nu, chillar, umgås och lever det underbara sommarlivet! underbart väder hela dagen och en lika underbar kväll. nu känns det att det är sommarlov! sitter och taggar håkan, kanske inte alltför uppskattat, men jag taggar. åh brudar, snart drar vi!!! kommer bli galet.
ridit båda pållarna idag, båda var sjukt fina! min älskade lilla sune är bäst. tänker mer och mer på dagen då vi skiljs. åh jag kommer dö. på riktigt. tävling nästa helg iallafall, LC och LC+5.
nu ska jag vara social med mina kära vänner.
PUSS PÅ ER

everybody's changing

hemma efter en sjukt lång dag! åkte hemifrån halv åtta och kom hem för ungefär fyrtio minuter sen. har varit i arvika hela dagen, både wayenne och stina startade. wayenne blev första utanför placering, men första starten på ett år och hon sänkte sitt rekord med en sekund! hon skötte sig bra och var superfin. stina var femma i sitt försök, hon fick ett snällt lopp. i finalen var hon ännu finare, men blev tyvärr störd i sista sväng, slog ihop och galopperade. synd, för magnus hade segervittring! huvudsaken hon var fin, och det var hon verkligen!

tidig uppstigning imorgon med, då jag ska "jobba" här hemma. sedan ska jag vara social med några vänner! pratade med anna, planerade lite inför onsdagen och så. kan inte fatta att vi åker om tre dagar! helt galet. jag är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. ska börja packa lite nu. wiho, pirrigt!
har aldrig ni känt att ni skulle vilja kunna läsa andras tankar? när vissa har svårt att säga vad dom tycker och känner skulle det vara kanon. jag får damp snart.



sex dagar kvar!

varför just nu

jävla rådjursjävel. tror att han är lite sugen på mig, han står i vilket fall som helst utanför mitt fönster och skriker. dö. annars ska jag försöka dö i min säng, och det på momangen! halv sju, wiho.



spelar det någon roll?
kanske inte,
kanske allt egentligen

let me know

har haft en mysig kväll med familjen. händer inte alltför ofta, så det var faktiskt skönt att vara hemma och bara ta det lugnt för en gångs skull. speciellt efter gårdagens äventyr! jag förstår inte hur jag lyckas? mitt knä är lite småköttat, jag har en fet bula i huvudet och min höft är krossad. inte kuyl. men inte lipar jag inte! var dock lite jobbigt att rida idag, red i paddocken först, sen ut en sväng. sune var finfin! charlotte red thina, kul med sällskap! fast hon höll på att skrämma livet ur mig. thina fick nått cpryck och charlotte var nära att trilla av. inte bra när man har en bebis i magen!

ikväll ska jag i vilket fall som helst somna i tid! lska till arvika imorgon, halv åtta rullar bilen iväg. snark. men just nu ligger jag och myser i sängen med kissemissbebben. han/hon har blivit lite mer än vecka nu. så sööööt! svensson svensson rullar på tvn. undrar hur många gånger jag har sett den filmen nu?

fyra dagar kvar nu. PEPPAPEPPA!!!
godnatt vänner


du sätter höstsolen i eld

hann inte blogga något igår, var fullt upp exakt hela dagen. hann med att rida båda pållarna, fixa stallet, åka till skövde och spendera en trevlig kväll hemma hos carro med lika trevligt umgänge! dock råkade det ske en liten olyckshändelse på hemvägen, så mitt knä mår inte så bra idag. typiskt nog så var det samma knä som fick sig en smäll i kreta, då anna glömde bort att jag hade ögonbindel på mig, så jag kraschade rakt in i en lyktstolpe.. fast det var rätt kul nu i efterhand!

är fortfarande kvar i stan, väntar på att erik ska komma så jag får åka hem och rida. blir nog en hemmakväll idag, nu när erik och charlotte är hemma så får jag passa på att vara social en kväll iallafall!
har ju glömt att berätta, PÅ ONSDAG DRAR JAG TILL PEACE AND LOVE!!! efter många om och men, så blev det tillslut så. dock sover vi inte på campingen, utan i lägenhet. både för och nackdelar, men jag är taggad, och mina vänner är taggade, så det kommer bli grymt! håkan och the kooks är givet! åh, jag vill åka nu!


look after you

TAGGAD TILL TUSEN! imorgon blir det partyparty och det känns som det kommer bli kanon. inget speciellt egentligen, bara en feeling! bara att hoppas på att det sker ett mirakel imorgon, så att solen skiner och det är varmt och skönt!
dagen har tillbringats på stan med mami, ridit båda pållarna och hjälpt rolle på axevalla.

gårdagen var sjukt lång, uppstigning halv sju efter fyra timmars sömn. jippi. spenderade hela dagen på tingshuset, eller iallafall från nio till fyra. hemskt och jobbigt, men kanske ändå det bästa. vandrade hem till hannah efteråt, men kvinnan hade gett mig fel nyckel.. så det var bara att vandra tillbaks igen. som tur är kan jag vara klok ibland, så jag gick förbi jennifer och kollade om carro var där. och visst, dom var precis redo att gå mot stan. FLYT. så vi strosade runt där tills hannah slutade. sen blev det chill hela kvällen hemma hos henne. vi tittade på "i taket lyser stjärnorna", så nu har jag en liten crush på killen som spelar tzatsiki nivet? senare kom carro, och efter ett tag marcus. vi tittade på twilight (typ femte gången på en vecka), eftersom marcus inte hade sett den. nöjd att jag inte var segast! wiho.

nu blir det sängen, lång dag som väntar! ska hinnas med sjukt mycket, får ångest. men, NU TAGGAR VI!
godnatt



p.s anna gjorde (förhoppningsvis) min sommar till fulländad, det får morgondagen utvisa.
ALL JÄVLA KÄRLEK TILL DIG KVINNA




over and over again

bjuder på lite kreta-bilder!



sidewalks

har varit en sjukt lång och jobbig dag! efter tre timmars sömn var det bara att hoppa upp ur sängen och ta fram happyfacet! (ville innerst inne toklipa) var på skolan halv åtta, började nio. wiho. och alla dörrar var låsta, så det var bara ren tur att jag fick komma in strax efter åtta (tack gode gud för den lilla sol som stack fram) på skolan blev det inte mycket gjort, då mina ögon ville allt annat än att titta. har ändå så gott som gett upp hoppet nu. inte likt mig, men sant. kom hem vid ett och därefter har jag målat i några timmar och ridit mina två pållar. gick finemang! kom in för en timme sedan, så ja, en lång dag. efter en lång dusch, väntar nu sängen. har inte längtat efter den så mycket som nu på länge.

imorgon blir det uppstigning vid sex. ska först vara moraliskt stöd åt hannah, sedan skolan och en heldag/kväll i staun. blir nice!
PUSS PÅ ER



ja, så kan det bli ibland. dock blev jag störd mitt i min skönhetssömn av richard som var allmänt jobbig. pillutta honom, och pillutta angi med! förövrigt utgör vi ändå ett bra team på SS!

fell in love

snart är klockan två och jag har konstaterat att jag ställt om dygnen totalt. kämpigt. imorgon ringer klockan 06.10 och det lär inte bli någon sömn än på ett tag. ajabaja!
istället är det twilight som gäller. och jag har, som alla andra, blivit totalt förälskad! nu längtar jag, även det som alla andra, efter nästa film. lita på att jag ska se den på premiären!
the kooks dunkar lite smått ur högtalarna också, får inte glömmas. åh kooksikook! kärlek.


så länge du är med mig

jag har blivit så himla dålig på att uppdatera, men det har hänt mycket och tiden har helt enkelt inte räckt till. nu börjar dock allt lugna ner sig och tiden börjar allt mer räcka till. därmed kära vänner, ska jag bli en duktig och flitig bloggerska! ska i vilket fall som helst försöka förbättra mig!

galet mycket som har hänt. kanske för att allt har varit helt galet? tror det. avslutningskvällen blev tillslut över förväntan, och vi hade det faktiskt rätt kul när vi jobbade på try it också! lördagen blev crazy, likaså gårdagen. idag började SS och jag och schnabbe är duttiga flickor! eller, vi försöker iallafall. dock känns ett betyg i matte B rätt långt borta för tillfället. hur svårt kan det vara eller?

förövrigt ligger jag nu i min säng för första gången på över två veckor. det innebär även att det är första natten på över två veckor som jag tillbringar helt alone. det är tomt och tråkigt! jag saknar alla sjuka överraskningar, allt skratt och snack. åh jag blir deprimerad!

hade sista johan-träningen med ponnygruppen idag, för sommaren alltså! gick så himla bra! trodde att det skulle vara lite stelt från både min och sunes sida, eftersom det var ett tag sedan vi hoppade. men icke, han tyckte det var superkul och det gick verkligen jättebra! mest olika gymnastikövningar, sedan en liten bana på lägre hinder och tillsist hoppade vi upp dom litepå en oxer, där vi skulle ha en bra galopp, eftersom vi hade gjort många övningar där de skulle vara relativt samlade. gick galant hela träningen och oxer låg på 1.20 det sista. lille prins.
på tal om hästar så har vi fått hem en storhäst nu, charlottes pålle som jag ska rida nu när hon är gravid och så. ett sjuårigt fuxsto som gått någon enstaka 1.10, fin och supermysig! red första gången idag, då hon kom i lördagskväll. gick finemang! gillar henne skarpt, kommer nog bli jättebra!

nu är det susstajm! PUSS AMIGOS


someone like you

ja, jag har inte dött, utan raka motsattsen. jag har levt livet till fullo i en vecka nu. jag och fem underbara vänner har tillbringat en helt jävla fantastisk vecka i kreta! hemkommen igår morse, men jag vill tillbaka nu nu nu! vädret var fantastiskt, superfint hotell och underbara människor. skulle kunna skriva om resan i år och dagar, men dethär får räcka. kommer ut bilder så småningom, dom får säga sitt. det sägs ju att bilder säger mer än tusen ord? tror att det stämmer!

innan kreta hann jag ju även med att dra till stockholm över helgen, där jag och hannah levde loppan och träffade alla gamla (och nya) godingar. så himla kul att träffa alla igen! och såklart karnevalen med. det var fun måste jag säga! kanske inte som jag hade förväntat mig, men kul var det!

är nu hemma somsagt, tillbaks till regnet och verkligheten. känns konstigt, men ändå bra. imorgon är det skolavslutning, så det kan ju inte bli så mycket bättre. dock blir det ju sommarskola i några dagar, men det är väll en upplevelse i sig.. ja, herregud. befinner mig nu hemma hos min kära vän halvdan (även kallad hannah). vi har bara degat och nördat. det är gött. fast, jag borde plugga. men en ledig dag till är jag väll värd? åh jag vill också ta studenten! nu på en gång.
dags att ta tag i mitt liv, eller bara leva det. det får tiden utvisa. ska se twilight och fundera på saken.
kiss and bye!


RSS 2.0