and i fell for you completely

varför ska det regna tjugofyrajävlasju för?! jag blir galen. mamma ringde och sa att jag kunde stanna kvar i stan och plugga idag istället för imorgon, eftersom det inte skulle gå att rida ändå (ridbanan är översvämmad och hästarna är lite crazy för tillfället, likamed ingen uteritt). kan någon bara ge mig ett ridhus, eller iallafall göra så att det slutar regna så sjukt jäkla mycket? ÅH.

så, nu sitter vi här. jag, hannah och pluggböckerna! har dock varit duktig så det känns bra. fast skulle behöva plugga rumpan av mig varje dag egentligen. blablabla. jag orkar inte.
tillbaks till böckerna.

förresten, imorgon kommer erik, charlotte och lilla lucas hem också! wiho.
puss på er.


get off this situation and feel fine

har ingen ork att blogga ikväll. har haft fullt upp exakt hela dagen. hann knappt byta om när jag kom hem, hann rida wilma och thina (bara lite kondition och bus), sedan snabba puckar igen och har sedan haft en trevlig tisdagskväll i stan. hunnit plugga någon timme också. en såndär dag då man kan somna med lite mindre ångest. och ja, sova, det ska jag verkligen göra nu! stoppar i lurarna i öronen nu och somnar tillsammans med luke.
godnatt. 


some kind of drug





jag är helt förlorad.

it's a possibility

har lekt hemmafru med min käraste ikväll. betto of course! vi har städat och lagat mat hemma hos hannah. hon kom nyss hem och märkte inte ens att vi sanerat hela köket, plockat bort berget med disk, osv. det enda kvinnan brydde sig om var vart alla ballonger tagit vägen? haha, taskigt. nu är det plugg som gäller. kan vara (förhoppningsvis) nöjd när man lägger sig och gosar med kudden ikväll!

hade en sjukt skön kväll igår. satt på mitt rum exakt HELA kvällen. sänghäng helt enkelt. kollade på de tre senaste AA-avsnitten och de två senaste från PH. kommer inte ens ihåg sist jag kunde göra det? dock blev det lite deppigt ett tag framåt småtimmarna, inte ens lammräkning kunde få ögonen att slockna. varför? har inte varit deppigt på länge nu. blabla.

men nu är det en ny vecka och därmed nya möjligheter. har ju glömt bort att berätta att jag hannah och kajsa var i göteborg i torsdags. kollade på midnattsvisningen av new moon. coolt. den var jätteeeeeeebra! så vi var på den i lördags här i lich igen.. haha!

nu: tummer ur och därefter plugg!


kom sommarnätter under stjärnor, kom

 

"jag har aldrig förr sett solen gå upp under en spelning, men det gjorde den i borlänge, man kan se hur det ljusnar under konserten. det var en sån där sommarnatt som man aldrig vill ska ta slut och jag är glad över att den finns kvar nu"

2 december!


hopes and rainbows

back on track again!
mycket som har hänt i veckan. apu, skola, plugg, bus med brudarna, ridit och ridit, johanträning (som gick superbra), haft besök av matilda sen i fredags, firat janet, osv. har i vilket fall som helst haft en bra vecka och en ännu bättre helg. superkul att träffa matilda igen och fredagskvällen blev riktigt lyckad!

matilda är påväg hem igen, är nyss hemkommen från götet och nu blir det några förlorade AA-avsnitt och bara en väldigt, väldigt lugn kväll. vi hörs sen.



is it time to let it fly?

har varit ute från 07-19 idag. så ja, jag ska sova nu. måste ta igen lite förlorad sömn och tagga igång för en ny vecka. imorgon blir det APU och en helkväll med plugg!

men, innan sängen väntar en liten tävlingsupdate. var ju iväg till skara idag med thina. nollade första klassen som var en bedömning A. bra flyt, bra ridning och hon skötte sig utmärkt, trots lite läskiga speglar och sånt! i andra klassen hoppade thina för första gången i avd. A, vilket innebär omhoppning. gick superbra! ett litet skitpet på näst sista hindret i omhoppningen, men annars kändes det jättebra! alla bitar börjar falla på plats nu. kanon!

gårdagskvällen spenderades förresten mestadels hemma hos palm, sen crousade (nej jag vet inte hur det stavas?) vi med lisa och sarah också! ja, ibland kan små saker bli roliga!
men, vi hörs imorgon!




tycker att calle&mariette gjorde someone new riktigt bra!

fast eskobar är ju alltid eskobar! eller hur?


och du blir aldrig mer densamma

sitter ännu en kväll och filosoferar hemma hos fröken palm. vi har lite dagen-efter-ångest här. dock har jag väll kanske inte så mycket att ha ångest över, men ibland kan små grejer vara värre än stora. fast idag känner jag mest sympati för vännen vid min sida. haha, så busigt. men, blev en lyckad kväll igår iallafall och det är huvudsaken. ibland blir inte saker som man tänkt sig, men det är oftast då det blir som bäst! en kväll tillsammans med fina vänner slår ju ändå allt.

i vilket fall som helst, idag är en ny dag and life goes on. har varit hemma en sväng och ridit, thina och sune! dom är så himla fin nu! ska tävla med thina imorgon också! 90-100m. så det ska bli fun!
mamma och rolls drog iväg på 50-årsfest så jag spenderar kvällen med hanna och sarah! vi får se vad som händer, impulsivitet you know.
ha en bra kväll!
PUSS


love and sex and magic

är hemma hos palm med henne och bettan. ska snygga till oss lite och ha lite förförbus. drar till petta sen! känner på mig att det kommer bli en fin afton! skulle dock ha varit väldigt roligt att vara med och fira fröken nääs uppe i sundsvall ikväll också. men hoppas att ni får en underbar kväll! vi tar igen det snart.
ta hand om er, vi ses ute i vimlet!
PUSS

korvnylle och pösmunk

effektiv dag idag! blev mycket gjort i skolan (pluggångesten lättade lite), hem och rida pållarna (som förövrigt gick kanon) och sedan dess har jag hängt med mamsen. pysigt. imorgon är det friday, likamed helg, likamed något slags äventyr. imorgon är det iallafall planerat att vi ska hem till peter och busa ett gäng. kommer bli himlans nice.
ikväll ska jag sova i tid så jag får sova ut någon gång! säger jämt så, men det blir aldrig av. ikväll ska jag bryta trenden.
så, godnatt kära vänner.

p.s jag och nina kollade på heja björn igår, därav rubriken. så himlans skoj.



det gammla vanliga

tänker från och med nu inte ursäkta mig varje gång jag är dålig på att uppdatera. allt är som vanligt, trots att det händer mycket just nu. dock är det sånt som man bara delar med sig av till vissa. ni förstår. sen tror jag att dom som läser denna, rättså meningslösa, blogg är sånna som redan vet i princip allt? hade mest kvar bloggen för att mina norrlandsfriends skulle veta vad jag sysslade med, vet dock inte om ni glömt bort bloggen? hoho, jag saknar er!

dock kan jag berätta att träningen för linda med wilma igår gick så himlans bra. min fina wilma. allt vi gör med henne nu är mest lösgörande och att hon ska känna luuugnet. hoppade en liten bana på slutet, bara lite plutthinder, volt och sånt. gick suveränt! med henne känns allt så rätt. konstigt, men hon är den svårridnaste hästen av dom tre jag har men på ett sätt den mest lättridna? strange. underbara häst.

nej, nu ska jag få tummen ur och få gjort lite nytta ikväll. plus i kanten gillar vi! och förhoppningsvis släpper pluggångesten lite också. varför kan man inte praktisera jämt för? alla små söta kids på dagiset, man kan ju inget annat än att älska dom!



skär ett hål i kulissen
måla en väg härifrån

bad romance

har haft en fantastiskt fin novemberhelg! om jag skulle sammanfatta den med två ord så skulle det nog bli impulsiv och galen. hela helgen har varit ett enda äventyr. och ja, det är så det ska vara när man är arton! bättre att göra något än att sitta hemma och ruttna bort. det kommer man ha tid för ändå.

fredagskvällen blev inte som förväntat, men riktigt bra ändå! råkade dock träffa mr.x under dagen. ibland undrar jag bara hur stora oddsen är egentligen? okej, visserligen är lidköping litet. men ödet, det är vad det är. det är jobbigt att veta att man bara gör sig själv illa. man vet så väl men gör samma misstag om och om igen. idioti.

tur att man har fina vänner som gör allt lite lättare. palm och hannah sov över här ute på landet medans dom andra bruttorna begav sig hemåt på kvällskvisten. palm (och hannah en stund) hjälpte mig i stallet igår och sedan åkte vi in till stan. rastlösheten tog överhand och kvällen började med hemmafest i stan och slutade med gitarr och badtunna uppe i råda. crazy. men jag och hanna hade riktigt, riktigt kul och det är alltid lika roligt att träffa nya människor.

vaknade upp hemma hos fröken palm imorses, åkte hem och har varit ute i stallet hela dagen. ridit och grejat. wilma var så himla fin idag! har x antal timmar att sova igen så borde verkligen krypa ner i sängen nu. har gått och blivit lite småförälskad i radiohead efter gårdagen också. så innan jag somnar måste jag hitta en så sjukt bra låt som dom gjort. måååååste.
vi hörs imorgon.


jag hoppas att du hör mig nu

sitter hemma hos mig och busar med betto förtillfället. vi har busat med missebebisarna och bara chillat. småpluttisarna är så himlans dosiga. snart dräller ett helt gäng med brudar in här, vi ska ha mysmiddag och ha en liten girlsnight till att börja med. vi får se hur kvällen slutar, impulsiva äventyr blir alltid bäst somsagt.
vi hörs sen!

förresten, vad ska alla andra göra ikväll?

min huckleberry vän

spenderar kvällen på solhagsvägen med mina vänner (poängterar att bettan är här så hon blir glad i ögat). historiaplugg stod på schemat så måste få tummen ur och göra det (VILL INTE!). den dagliga massagerunda är också avklarad. hur fan kan det vara så skönt? 
förövrigt så har dagen bestått av snörvlande och pruttande barn. ser kanske ingen charm i just det, men dom är så himlans söta.

johanträning igår med thina. gick jättebra. var bara jag och amanda, så det blev som en liten privatlektion. mycket lösgörande och lydnadsövningar som thina verkligen behöver. böjt spår, studs och lite annat smått och gott. på slutet hoppade vi en bana på fyra språng, för att känna flyt och avstånd. också väldigt bra för oss. kändes riktigt bra på slutet så jag är nöjd!

nu. TUMMEN UR!

p.s bettan fast du daimar mig och åt upp min favvo så är du min bästa b-pony


so i can shake you

sprang upp till hannah, ska hämta min lilla computer och nu blir det home sweet home. ikväll är det johanträning. wiho.
håkan är riktig medicin. sjukt deppigt igår, men med håkan känns alla problem som bortblåsta.
förövrigt är det FF at my place på fredag. vi får se om en viss fröken klarar brumbrumkortet, och därmed får vi se hur kvällen blir. vi ska i vilket fall som helst rida och käka nått smarrigt. känns ovanligt att helgen är planerad. hör inte till vanligheterna liksom! nu ska jag springa till bussen.
mvh hon-som-inte-har-det-viktiga-brumbrumkortet

 

har sett hur kärlek vunnit, försvunnit och förlorat

borde ha uppdaterat för längesen. har fått skäll och smisk från många håll. sorry, skärpning. men jag skyller på ett härligt lov! nu är det nya tag som gäller.

 

sitter hemma hos hannah och kan inte sova. har pluggat, käkat grönsaker&dipp och bara haft en allmänt fin kväll. kan inte sluta säga hur fina mina vänner är. dock är jag kanske dålig på att säga det in real, men ni vet det.

 

livet knallar på, har inget att direkt klaga på, men ändå är det en massa små saker som ligger och gnager. störningsmoment. det tär, alla små saker blir tillslut stora. jag blir galen på mig själv ibland. ibland kan man känna sig så himla patetisk och löjlig. varför kan jag bara inte skita i allt det lilla?! vissa saker och vissa personer är bara så onödiga att lägga ner energi på. jag vet det, men jag kan liksom bara in blunda ibland. resten av kvällen/natten väljer jag att fly. ska fly in i min håkanvärld och försvinna långt, långt bort. det gör ont för stunden, men är en hjälp på vägen. som sagt, bättre att drömma om något som man inte kan få än att drömma om något som man vet att man skulle kunna få.

förövrigt saknar jag allt som har med den mannen att göra. tjejer, håller ni inte med mig? alla minnen gör mig tokig. det är så fint, men kan ibland kännas så jobbigt. saknaden.



jag skulle ha ringt dig ikväll
men handen fastnade framför mig
jag skulle sagt jag älskar dig
men stolthet kom i vägen
du eller jag, vem är konstigast?



du gör mig galen.


ingen ser längre

älskade, älskade håkan.

 

Hej alla!
Här kommer ett stort tack för i år från mig. Det tog kanske slut lite tidigt den här gången, eller sent kanske man ska säga. Jag kände bara att det var för tidigt att sluta spela edelweiss-låtarna så det fick bli en vår och en sommar till. Klubb och konserthus svängen, Borlänge, Grönan, Liseberg. Det var långa och fina kvällar det. Nu ska jag skriva några låtar och sen ses vi igen hoppas jag. Under tiden vet jag att både Daniel och Simon i bandet kommer släppa egna skivor så låna dom ett stort öra. Men vi ses lite längre fram, kanske nästa år. Då är det tio år sen som min första skiva kom. Känns svindlande och skönt på nåt sätt. Jaja STOR kram till er alla och tusen tack igen. Glöm inte att jag alltid finns på skivorna och där kan vi ses när som helst.

Er gräshoppa Håkan



RSS 2.0