lovegame

jag är inte osocial, bara en grym dj! kvällen är super. ta det lugmt, precis som jag! grymt!
kissandbye
love yoooooooooou


p.s koff hälsar puuuuuss

solbrillorna på

valborgsmässoafton. nu drar vi till zarro, solen skiner, det blir grillat och iskall mumma. kommer bli en alldeles underbar kväll, det vet jag.
hoppas ni får en bra kväll vänner!
PUSS 

så som jag gjorde nyss

eftersom den senaste natten inte gav alltför mycket sömn, så borde jag sova nu. konstigt nog så är jag pigg. troligtvis för att jag längtar tills morgondagen. konstigt. allt är konstigt. men lika glad är jag!
har varit duktig idag. gått låångt, orienterat (som jag nina och erik förövrigt var grymma på), ridit två pållar. duktigt, men inte bra för min lunginflammation, eller det som är påväg att bli det. bajsdåligt rent ut sagt. efter skolan gick jag och ninut och köpte glass på birgers och stekte. nice!
har besök från norra sverige inatt också. mumsfillibaba.
nu ska jag packa och göra iordning allt inför morgondagen.
PUSS PÅ ER

it's okey

..att låtsas att man är tretton bast igen. huvudsaken är att man har kul, och oj vad kul vi hade den kvällen! 


turn me on

damp damp daaaamp. inte dålig damp, utan lyckodamp. jag tänker på altt kul som kommer, vill göra allt nuuuu. födelsedag, stockholm, kreta, sommar, peace and love.. ALLT. nu nu nu, ge mig!
förövrigt är jag astaggad tills på torsdag! tjohoooo.
jag kan inte sova, men godnatt ändå!


nothing left to loose

ännu en underbar dag. troligtvis väder och sällskap som gör allt så bra. lovelovelove!
var med hannah och carro på förmiddagen, åkte hem vid ett, red och grejade. myste på med fölbebisarna. fått fyra stycken nu! asgulliga. åkte tillbaka till stan och fortsatte umgås med hannah och carro. satt ute och myste och snackade en massa skit. kollat på andra avenyn med såklart. speeeennande nu! ska försöka att lägga oss i tid, skola imorgon. troligtvis den sista dagen för veckan! gött!
på torsdag blir det ferre, fredag tävling på eftermiddagen, jobb på lördag, km på söndag. snajsigt!
PUSS





mina fina vänner.


beause they've forgotten how to play

här behövs inga lyckopiller. istället har jag världens underbaraste vänner. jag, hanna (utan h på slutet) och hannah (med h på slutet) har varit ute från fyra till elva och busat på. jag har ont i magen efter allt skratt. minns inte sist allting kändes såhär lätt. kvällen avslutades iallafall framför en brasa i småbåtshamnen med lite folk, resten håller vi för oss själva. underbara måndag!




p.s vi är lediga imorgon, wiiieeee


dom kommer kliva på dig igen

åter söndag igen. veckorna bara springer förbi! tänk, om sisådär en månad ligger jag och brudarna och steker på playan med en cider i handen. kommer bli så nice. blir helt pirrig! men, lever i nuet och tyvärr är det en helt vanlig söndag i april. sitter framför tvn/datorn/pluggböckerna. imorgon är det prov i natur och friluftsliv a. behöver inte göra det egentligen, känner mig inte ett piss förberedd heller. blir till att nöta några timmar framöver så ska det nog gå att fixa ett finare betyg iallafall. försöker sakta men säkert att sänka mina krav för att komma på fötter igen. ja, jag har gått in i väggen på riktigt.

förövrigt har dagen erbjudit en fin förmiddag på skultorp. hoppade bara en klass, eftersom den andra var lagklass, gotacupen. sjukt många startande, dom tog inte ens emot efteranmälningar! sune var galet taggad, piaff, passage och hela kittet. han trodde nog att han var en svart, ståtlig hingst. haha, han är så söt. men, det gick iallafall jättebra! han var jättefin och jag red bra. slutade på fjärde plats, elva placerade och runt fyrtiofem startande. man kan ju inte vara så mycket annat än nöjd! både rundan och resultatmässigt. min lille prins.

nu ska jag återgå till pluggandet. vitsippor, murklor, blablabla. löve it! go emma, goooooo.
PUSS




DET GÖR ONT ATT VETA MEN LIKA ONT ATT UNDRA


let your heart decide

tänker inte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag, tiden har som vanligt inte räckt till. thats it. men, nu kan vi ju glädjas åt att jag är tillbaks igen! dagarna som varit har varit.. konstiga. och helt sjukt bra! kinnekullevandringen på en mil var inte bra för min förkylning. men nu är det gjort och då blir alla nöjda och glada. borde få ett pluspoäng för att jag gick fast jag var sjuk! och på kvällen nalkades det överraskningsparty för carrolinen som fyllde hela arton år igår! hon fick gå på stan och göra en massa roliga grejer och sedan blev det röj hemma hos hannah. hade verkligen jätteroligt! och jag tror att vårat födelsedagsbarn hade kul och uppskattade det också, det är ju huvudsaken! bilder kommer när tid finns. idag har jag bara lekt med hannah och zarro, vi har legat ute och stekt i solen. har ju varit världens sommarväder hela dagen! åkte hem vid tre, ridit och fixat allt inför tävlingen. sune var jättefin. har blivit så bortskämd! men, taggad inför imorgon iallafall. OCH, jag har faktiskt pluggat lite också! duktigt.
nu blir det andra bullar, delar med mig utav några bilder sen rockpartyt! några är med fagra än andra.
KISSANDBYE



the show must go on

nu är jag helt slut. ibland händer saker som man bara inte orkar vid vissa tillfällen. ikväll hände en sånn sak. såklart var jag ensam hemma och såklart rymde några hästar och såklart ville dom absolut inte komma in. enbart för att trotsa. jag var väll inte alltför glad efter över en halvtimmes jagande och än var det inte över. precis innan jag skulle stiga innanför dörren så ser jag walle stå och äta gräs, utanför hans hage. wiho. alltid lika spännande när en hingst rymmer. men walle var coollugn och en snäll ponke. han såg nog att jag inte var på humör. så då var det lika bra att ta in alla hästarna utan mamma och rolle. red sune innan alla bravader också, han var superfin! provade att rida på pessoa, har bara gjort det en gång och då hoppade vi. det gillade han inte, men idag kändes han jättefin på det! min lilla prins.

så, efter kvällens äventyr är jag inte alls lika pigg som jag hade hoppats på. innan jag red kände jag mig faktiskt ganska frisk, men efter allt springande hit och dit har det nog inte gått så mycket framåt. ajjabajja! men, klart jag kirrar biffen. vare sig jag vill eller inte. och trots allt, så är jag taggad inför morgondagen. dock inte för kinnekullegrejen.
nej, nu ska jag sussa och slänga i mig lite mumsig hostmedicin och ipren. mm, älskar att vara sjuk..
PUSS

i wait for you

fortfarande sjuk och för tillfället känns det som att jag aldrig kommer bli frisk. nu ångrar jag att jag inte stannade hemma från skolan från första början. ibland är det inte bra att vara envis, och lite tjurighet på det. dumma emma. men, imorgon måste jag vara frisk i vilket fall som helst. dels för att vi ska till kinnekulle och vandra med natur&friluftsliv. viktigt. sen fyller ju zarro hela arton år!!! så det blir partaj. vet inte hur jag ska göra på lördag, om jag ska jobba eller inte. ska tävla på söndag, så funderar på att tacka nej denhär helgen. aja, vi får se. alltid lika skönt med pengar!

gårdagen var bajsdålig. sov i princip hela dagen. kul. jag hatar att vara sjuk. idag har jag iallafall varit lite piggare, kollat på lotta på bråkmakargatan på tv1000. haha, hur skön är inte den ungen? go lotta! känner att jag&sune skulle behöva träna ikväll, bra om vi skulle kunna hoppa lite innan tävlingen. men tror inte min mamma är så pigg på det. inte min kropp heller för den delen.

nepp, nu ska jag trycka i mig en påse halstabletter, knapra en massa ipren och sova. imorgon ska jag vara en ny människa!
PUSS


save your love

har inte haft motivation till bloggen överhuvudtaget. har varit inne i en dålig period, mycket för att jag har lyckats blivit sjuk. igen. hallå? IGEN! jag var ju sjuk hur länge som helst, blev ju typ nyss frisk. grr. och till skolan måste jag gå ändå. känns kul. mycket kul dessutom.
helgen var bra, blev lite party i fredags hos josse. var riktigt nice! sen har jag lekt med min lillebror, jobbat, ridit på min fina ponny och blivit sjuk. skulle tränat för johan igår, men blev inte så. gårdagen var så sjukt jävla kass. skolan var seg, jag mådde piss. såg fram emot att få åka och träna, men pga att en otäck olycka som hände med en av ettåringarna så hann vi inte åka. lilla quini är nu i hästhimlen. så jag och sune red ut i den härliga kvällen och rensade tankarna istället. mysigt. träffade även den roliga cykelsnubben. haha, skön prick.
är hemma hos hannah nu, med henne och palmen. löve it. vi har inte gjort någon nytta alls, bara busat på. jag har mest hostat och hållt på. jättekul. har slingat håret också förresten. inväntar morgondagen för att få se resultatet. spännande! lovar uppdatering imorgon, nu har jag andra planer.
PUSS

with or without you


alldeles, alldeles underbar.


say it aint so

suttit framför dator sen halv sex. och vet ni vad? jag har enbart pluggat! duttig duttig flicka! nu är det buller och brak i kastrullen under krullet. skulle helst vilja lipa lite och sova nu. men, lite till ska pluggas. lovade mig själv att inte sussa föräns allt är klart. jag ska kirra biffen, like always. och inatt kommer lillebror också. wiie!
KISS&BYE





och jag var full och jag var dum och jag ramlade på allt
och jag föll för någon på någon fest någonstans


back on track

dålig uppdatering pga dåligt med ledig tid. inget mer att säga om det!

är hemma från sundsvall nu, sitter i skolan med mina schpränkis. allt är sig likt, jag är tillbaka i verkligheten igen. har haft en härlig vecka uppe i norr, spenderats med världens bästa vänner mestadels. förövrigt var rockfesten i lördags king, så sjukt kul att träffa alla igen! asbra drag och bara helt galet. varit ute på kungsnäs både söndag och måndag och kollat på de nationella ponnyhopptävlingarna. sjukt sugen och taggad nu! nästa helg drar våran tävlingssäsong igång på riktigt!

meeen, nu är det nu, och det är dags att ta tag i livet igen. efter att pappa har haft ett snack med pia, har jag insett att nu är det dags att börja kötta. det blir pluggpluggplugg för min del. känns så roligt, verkligen.
soft dag idag. ska hem och rida min plutt sen, har saknat den lilla fisen! han kommer vara crazy.
nu ska jag ta tag i mitt liv. bilder och sånt kommer!
PUSS

rock n roll baby

yes, ikväll blir det rock n roll på riktigt! är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! sitter hemma hos SB nu, hon är lite butter. men, snart är även hon på andra tankar. carro anna och maria kommer vilken sekund som helst. äntligen är alla samlade! matilda ska också komma och förrocka med oss. kan ju inte bli så mycket bättre! nej, nu blir det andra bullar. 
hurrni, ha en underbar påskaftonskväll!
PUSS

 



ta del av stunden

i wanna dance with somebody

sitter hemma hos SB, carro är också här. vi ska sova snart, klockan har precis tickat över tolvsträcket. det är fredag. seriöst, det är fredag och här sitter vi. i vanliga fall hade jag haft ångest, men inte nu. vi har bara pratat om allt mellan himel och jord, kikat på tv och tjockat finmiddag. rebecks var här också, men drog hem för några timmar sedan. bruden drar till boden imorgon och låter oss andra få rocka i ensamhet. sorgligt va? om inte annat tråkigt. förövrigt så är jag sjukt taggad inför morgondagen! ska bli så kul att träffa alla igen!
nu blir det strax sängen, ska tagga järnet. på dagen ska jag leka med världens bästa F.
PUSS

bättre sent än aldrig

ja, det blir aldrig som man tänkt sig. ljög inte i det förra inlägget, blev helt enkelt bara ändrade planer. utlovade även ett långt och saftigt inlägg, men efter en rejäl fundrerar har jag konstaterat att det nog bara skulle bli sjukt långtråkigt, att ni inte ens skulle orka läsa hälften (förutom dom som inte har för mycket till liv), osvosv. så istället får ni nöja er med en kort sammanfattning!

förra helgen var verkligen hur bra som helst. jag och hannah hade en riktigt trevlig fredagskväll med lite härligt folk. lördagen blev lika bra, med käk och förferre hos becky, förferre hos elin i stan och sen parketten. okej, jag har aldrig varit förtjust i parketten och liknande, men dethär var helt ok. kanske för att jag har världens skönaste kompisar, och för att det är så sjukt kul att träffa alla gamla godingar! lite tragedier hit och dit, men vad är en kväll utan det?
i söndags åkte jag med erik till uppsala, där jag har varit från söndag till torsdag. har verkligen varit jättekul. gjort lite allt möjligt, fått nya bekantskaper och erfarenheter. jag har världens bästa låtsasbrorsa.
och igår drog vi upp till norr, jag till sundsvall och erik till östersund. ÄLSKAR'T! åkte direkt hem till sandra, myste och snackade skit med henne och anna. det är sjukt, men det känns som om jag aldrig har varit borta, som att det var en vanlig torsdagskväll i sandras soffa. helt sjukt. ni är bäst.

kommer spendera resten av lovet här uppe, ska ta vara på varenda sekund. drar till birsta idag, ska se om jag hittar nått snajsigt till på lördag. katta anordnar rockparty, kommer nog bli riktigt skoj!
nu blir det andra bullar med bloggandet igen, så håll ögonen öppna.
PUSS


p.s bajs att inte lorre&mpunkt spelade idag böhö


jag lever

blir ett långt och saftigt inlägg ikväll!


hon på russinpaketen

HAHAHA. jag dör. jag och hannah har suttit och tittat på BG. hur jävla skön är inte den mannen! man kan se klippen om och om igen, tårarna sprutar lika mycket varje gång.
förövrigt har det bara varit en pysig kväll framför tvn med min vän. hann även med att gå på en lika pysig prommis i det underbara vädret. en riktig go kvällspromenad. gick till maggan, träffade david en sväng, osvosv.
borde sova nu, men vem är pigg som en lärka? jomen det är klart att jag är det. daaaamp. och hannah skulle nog kunna somna vilken sekund som helst. haha.
imorgon blir det plugget, sedan får vi se vad som händer på kvällskvisten. jag och hannah är öppna för förslag! på lördag blir det iallafall rajtantajtan med mina brudar. kommer bli nice!
nu blir det two and a half men.
PUSS


såntdär är slöseri med tid

nej, nu ska jag låtsas att jag inte är sjuk längre. min moder tycker gott och väl att jag kan stanna hemma imorgon med, men icke. inte en dag till. så nu drar jag till staun, spenderar kvällen hos H. ni kanske ser oss längsmed lidköpings gator. vårprommis som står på schemat!
PUSS

vem bryr sig

fortfarande sjuk, men börjar bli bättre (intalar mig själv det iallafall). tack gode gud för det! håller på att bli galen av att bara gå hemma och blega. saknar mina schpränkis också. astaggad inför helgen!
åkte och tränade för johan idag. kanske inte det smartaste, men vad gör man inte? man längtar ju efter att få åka dit innan man ens har hunnit träna färdigt! så tränade idag eftersom jag troligen missar nästa gång. men, jag besegrade febern och träningen gick kanon. kan inte sluta säga att sune är så himla, himla fin. och att johans träningar är så himla, himla braaaa! men somsagt, nu har jag mer feber igen. inte bra, men det var fan värt det!
nej, har ingen motivation eller inspiration till att blogga idag. sorry. kanske beror på att jag känner mig som världens tråkigaste person för tillfället.
GODNATT, för nu ska jag krypa ner i min myspysiga säng.

ps vilket underbart väder det har varit idag, arton grader i solen! muuuums



hjalle är en sweetiepie

RSS 2.0