jag mötte dig på bakgator

eftersom jag har lovat er, och mig själv, en skärpning med bloggandet, så slänger jag inte ett relativt ointressant inlägg, bara för att. trött och sliten, vilket gör att hjärnverksamheten ligger på noll. just nu är det sängen som står högst upp på önskelistan. eller, jag befinner mig redan i den, så mest av allt önskar jag att jag blir färdig med det här inlägget. dryg. det är precis vad jag är nu. trött, sliten och allmänt dryg. dryg dryg dryg.. dryyyyyg. borde bli balkongen för min del (värdelöst internskämt).

anledningen till att jag är i detta tillstånd beror på en ovanligt hektisk dag. tycker alltid att jag har mycket att göra, men idag har det verkligen varit stress, stress och åter stress. åkte med på lunchtravet och hjälpte till. tre vinster, en andra och en sjätteplacering. gött. åkte hem från åby, fixade hästarna, sen hem och fixa hästarna hemma, red sune, osvosv. har i princip bara suttit ner i hästbussen fram och tillbaka, annars har det varit full rulle från sju imorse, till åtta ikväll. hästlivet. MEN LIKA GLAD ÄR JAG FÖR DET. och tur är väll det.

jag har inget vettigt att säga idag. inte alls.
bara att jag tycker om att jag har än vän som är lika dryg som mig.
plus i kanten att jag kan blogga ikväll och inte hon.
och hurrni, hon är en jävel på att mönstra!
ne, det börjar gå för långt nu. dags att inta sängen innan nått blir gaulet. puss på er!



...

JAG ÄR TRÖTT.



skulle behöva lite yran-pepp!


det ska va gött och leva

som att det inte var nog med nyheten om att the kooks ska spela på P&L. ibland händer de mest sjuka sakerna, men oftast inte på samma dag. idag var ett undantag. herregud. jag finner inga ord!

JOHAN-TRÄNINGEN gick alldeles utmärkt, mycket markarbete på schemat idag, och lydnad som alltid. det har verkligen gett resultat! måste bara vänja mig vid att sune har blivit så mycket lydigare, det kräver ju somsagt en helt annan ridning. hoppade lite studds och lite annat smått och gott. en liten trixig bana på slutet, lite inspiration från skandinavium ihelgen skulle jag vilja säga. haha. min största fara var en fet och stor oxer. hatar oxrar över allt annat, men det var inga problem. sune var superfin! älskade, lilla ponny. känns bra inför helgen!

nu ska jag sussa, tidig uppstigning imorgon. apu, blir lunchtrav på åby. göött.
PUSS


det kan inte vara sant

MEN JO, FÖR DET ÄR JU SÅ JÄVLA SANT!!!
the kooks till peace and love, hur grymt är inte det?
åh, nu längtar jag ännu mera.
och på köpet får jag med mig ett gäng norrlänningar.
YES! det kommer bli så himla bääääst.
TACK MARIA FÖR ATT DU GJORDE DAGEN SÅ MYCKET BÄTTRE!
puss på dig baby!



FÖRLÅT

är allt jag kan säga i tider som dessa! jag är verkligen världens sämsta bloggerska! meen, som alltid har jag en väldigt bra förklaring till varför det har blivit som det har blivit, eller är som det är. i torsdags kom matilda ner och vi har verkligen haft ett fullspeckat schema. fast mitt liv är rättså fullspeckat hela tiden, i vilket fall som helst så händer det alldeles för mycket för att jag ska hinna med bloggen. men, jag ska göra ett sista försök och verkligen skärpa mig, tror att jag går mot lite lugnare tider, iallafall några dagar framöver! så, än en gång, FÖRLÅT.

har haft en fantastisk helg med en fantastisk vän! chill i torsdagskväll, göteborg horse show och ferre med mina schpränkis i fredags, fick även träffa männen som har varit i thai i fyra veckor. bra fredag! trav och mys i lördags, erik hittade även hem och i söndags drog vi på göteborg horse show igen. fick med mig en ny säkerhetsväst, ett svart schabrak broderat med mitt namn och ett par ridbyxor hem. nice! superkul och lärorik helg måste jag säga! man blir så taggad efter att ha sett förebilder som roffe, markus ehning, ludger, osvosv.

nu är det skolan som gäller fram till tre, sedan hem och rida arisa och ikväll blir det johan-träning. pepp! första tävlingen för i år ihelgen. blir bara LD+5 och LC.
och idag åkte matilda hem, lunchade ihop, sa hejdå, osv. lika tråkigt som alltid när man har haft en kanonhelg tillsammans. nu taggar vi sommarens alla äventyr. kommer bli king. så, tack för allt stump!


nu ska jag återgå till mitt flitiga pluggande, är inne i ett härligt stim. bäst att passa på medans tider är! ingen skola imorgon, kör på apu:n istället. kärlek till apu! plus i kanten att man är på världens bästa ställe med världens skönaste människor.
PUSS



ELVA DAGAR KVAAAAR!


vi var luft och inget mera

la bloggen åt sidan under lovet, då jag redan innan visste att det inte skulle hålla i längden. har inte ens hunnit med allt som skulle göras, så bloggen låg inte alltför långt upp på min prioriteringslista, tyvärr. har så mycket att berätta, vet inte vart eller hur jag ska börja. men har i vilket fall som helst haft en underbar vecka uppe i sundsvall med mina underbara vänner och delar av familj och släkt. blir en sammanfattning imorgon. känns faktiskt rätt tungt att vara hemma igen, men nu ska vi se framåt. på torsdag kommer matilda, kommer bli en superbra helg! och efter det är det så mycket som kommer att hända. jag är taggad!
morgondagen är fortfarande ett frågetecken. får se hur det blir. men vi i bloggen, vi hörs imorgon iallafall.
PUSS PÅ ER!



if you are what you say you are

JAG HAR VERKLIGEN VÄRLDENS FINASTE VÄNNER! och det är jag evigt tacksam för.

tågresan gick på ett kick igår. sex timmar sammanlagt, med tre tidningar, en powernap och film så var det lurre. på tågstationen väntade några av mina bästa vänner, vilket jag absolut inte hade förväntat mig. så glad att träffa er igen! det är nu man inser hur mycket man har saknat dom. vi gick iallafall till donken, köpte varm oboy och tjattrade på, innan vi alla for hem åt varsitt håll. sov hos papi och fredde inatt.
idag blir det stan med maggan och sb, rebecka skulle också med tror jag! vi ska fixa pressis till våran första artonåring. för, IDAG ÄR DET ABSOLUT INGEN VANLIG DAG, DÅ VÅRAN CAROLINE FYLLER HELA ARTON ÅR!=D<3 grattis löken! så på fredag blir det partaj, kommer bli nice!


goodbye

åker till skövde om en timme, ska fixa lite saker och sånt, innan tåget går 14.47.
ska bli skönt med en vecka upp i s-vall, saknar mina goa norrlänningar!
men kommer sakna min lilla bushäst och mina nära och kära här nere.
synd att man inte kunde ha allt nära sig hela tiden!


jag påminns utav dig av allt jag ser

tänk, imorgon börjar sportlovet! har inte fattat det än. har heller inte fattat att jag ska upp till norrland imorgon, att jag ska få träffa alla schpränkis och såklart håkan på torsdag. känns sjukt allting. bara skit att jag lyckats bli sjuk mitt i alltihop! bättre idag än igår iallafall, så det blir nog inte värre. gårdagen blev lång, både jobbig och fruktansvärt rolig. jobbet gick seeegt, troligtvis för att jag mådde piss. kroppen kändes som spaghetti och huvudet var segare än sirap. men, jag överlevde och det gick braoo. hann med att köra stina också, vilket innebär att man har lera över exakt hela kroppen. galet. men hon var superfin! vid fem kom mina brydar hit, det vill säga hannah, becky och carro! käkade middag och förferrade här. vid tio drog vi till ellen&co. träffade en massa blandat folk, både nya och gammla godingar. träffade en gammal goding som verkligen har blivit en goding! wihoo. vid tre sov vi så sött här hemma och idag har vi bara slappat hela dagen lång. eller, tjejerna åkte hem vid två och sedan dess har jag ridit sune, städat, lagat middag till familjen och lite sånt. men det är en vääldigt lugn dag för mig! wihoo. nu ska jag packa, tåget går tio i tre imorgon och jag ska hinna med att rida två pållar innan, osv. får se om jag hinner med en uppdatering ikväll. har ju utlovat en skärpning.
PUSS



världens bästaste.


denhär stan drar ner oss till botten av ån

efter veckans alla bravader har jag äntligen haft tid och ork att sätta mig ner och skriva några rader. för veckan har verkligen varit fullspeckad, exakt hela tiden. hovfjället var verkligen över förväntningarna, lika kul som alltid att glida ner för backarna och kul att umgås med en massa "nytt" folk, många trevliga ettor man lärt känna bättre! igår och idag har det varit apu, jobb från sju till fyra. man blir trött och sliten, men det är det värt. det är så kul! har ångest över att det bara är fyra veckor kvar! kanske hoppar jag av skolan och börjar jobba där som oscar? nej, hur mycket jag än vill så är ändå hjärnan smartare än hjärtat i dethär fallet, skulle aldrig hoppa av skolan nu. är ju somsagt mindre en ett och ett halv år kvar. så jäkla gött! på tal om att det inte är så långt kvar, om tre dagar befinner jag mig i norrland igen. känns som år och dagar sedan sist! efter apun igår drog jag direkt till mina schpränkis och chillerillade med dom. sov hos hannah, gick upp halv sex och tog bussen vid sex.. men tro det eller ej, jag var faktiskt hur pigg som helst. eller, kanske jag gick i sömnen, eftersom jag råkade slarva bort en mycket viktig sak.. hur lyckas jag? åh! ikväll blir jag bara hemma, ska faktiskt gå och sova strax! haha, vilken fredagkväll. men för det första behöver jag få tillbaka all sömn, eftersom de senaste tre nätterna har givit typ fem timmars sömn per natt, och för det andra blir det jobb imorgon, uppstigning kvart i sex. efter jobbet kommer brudarna hit, vi ska ha en liten försenad inflyttningsmiddag och sedan blir det även förferre, för att sedan gå på ellens party. kommer bli nice! hörs imorgon!
PUSS


miles apart

är inte alltför taggad för uppstigning vid halv sex, verkligen senast halv sex också. wiho vad jag är taggad. däremot är jag sjukt taggad för att göra en hovfjället-favoritirepris! dock utan kajsa och hannah, men jag ska låtsas att ni är med mig! gamla, goa tider! men nu är iallafall det mesta packat, så nu är det bara att sätta igång och tagga.. känner inte peppen för fem öre. åhh. var beredda att ha telefonerna i högsta hugg och var ett moraliskt stöd om jag har alltför tråkigt. faast, jag är nog lite väl drastisk. många av dom är faktiskt schysta, och jag har ju tropp, mfl. men, dom är inte som mina schpränkis!

nu blir det duschen, packa det sista och sist men inte minst ska jag krypa ner i sängen och slå på någon bra film! på tal om slå på. en vacker dag ska jag slå på en äcklig, liten fjortisjävel, som lider av en allvarlig sjukdom, helt sjuk i huvudet. hur fan kan man göra så eller? grrr, sjuuukt.

tillbaks i bloggen på torsdag.
PUSS

.



7 DAGAR





10 DAGAR





18 DAGAR





32 DAGAR





97 DAGAR





121 DAGAR





140 DAGAR





147 DAGAR




171 DAGAR

situationen är så sjuk

jag måste nog vara världens sämsta bloggare. har haft en massa saftiga saker att dela med mig, men tiden räcker inte till. en dag borde vara så mycket längre ibland! men jag ska verkligen skärpa mig ocg ta tag i bloggen. för på nått konstigt sätt så är det faktiskt kul att blogga. konstigt som sagt.

har hänt en hel del sedan sist.
-en lång apudag i torsdags, men mycket rolig och givande.

-hann med att typ dö av en större chock, men mäktigt när runt trettio hästar kommer framfarande i full rulle. coolt!

-åby på torsdagskvällen, hjlälpte sandra och tjänade in några aputimmar. båda hästarna vann. tror att jag bär med mig tur ibland, var ju likadant när jag var med erik. wiho. 

-hade en mumsig man att vila ögonen på. grr.

-tolles begravning i fredags. overkligt, men så himla fint.
-myskväll med brudarna på kvällen. tacos, tv, tjöt och bara en massa mys.
-uppstigning kvart i sex på lördagsmorgonen, jobb som stod på schemat. gött att man har praoat två dagar och sedan har man redan fått extrajobb. nu blir plånboken glad inför sommarens alla äventyr! och kul att få jobba med något man tycker är kul, och med roliga människor.
-på kvällen firade vi BECKABOOOO som både hunnit fylla arton och fått körkort. och vilken sjuk kväll det blev. men jag hade iallafall kul.
-i lördags kom erik hem också, fast träffade honom först igår. wiie!
-var på bjertorp och körde stina, sugar och wayenne.
-var en glad flicka hela dagen eftersom erik var hemma igen. har planerat in att åka till huvudstaden några dagar framöver och praoa och umgås med honom. tjoho tjohej! 
-har självklart ridit dom andra små liven också. sune är så fin!

idag blir det bara plugget all day long. ska kirra lite saker inför hovfjället imorgon. blir borta en natt med ettorna. jag vill inte åka, trots att alla säger att det är svinkul. jovisst, om man är där med sina klass. men taggad för att åka skidor iallafall!
lovar att uppdatera ikväll, för nu ska jag vara en duktig flicka.
PUSS


RSS 2.0