livet är en fest

JAG ÄR PEPPAD SOM ALDRIG FÖRR!!!
blir mys nu med brudarna, finmiddag och sånt. jag, anna, carro och maria har ju flyttat in hos SB över helgen. det är nice! så vi ska somsagt käka här, göra oss iordning osv. även becky och erica kommer. sen blir det utgång, jag är taggad till tusen!

har varit med tillerill idag, efterlängtat! åkte till birsta och kikade lite och bara surrade på, hade så mycket att ta igen. åh vad jag saknat dig! så nu blir det GHS tillsammans iallafall! kom hem vid två till sandra, carro och hon satt och bara lökade i soffan, medans maria och anna hade varit duktiga och gått till matfors fram och tillbaka för att fixa lite grejer. dom anlände strax efter mig, utmattade, MEN ack så duktiga! plus till er brudar! nu nördar jag och carran dator, dom andra fixar sig. måste ta tag i mitt liv, snaart..

igår lagade jag och SB lax, pressad potatis, gosås och sallad. grymt, om jag får säga det själv! för gott, ja det var det! dom andra tre bruttorna anlände runt nio-halv tio, först skrämmde vi dom och det funka. men värre blev det för oss två. jag höll bokstavligt talat på att dö för en sekund, innan jag fick världens skrattanfall. som alltid när jag blir rädd. men iallafall, dom hade lurat i pappa johansson att han skulle skrämma oss, han kom gående på vägen, men luva över huvudet och gick som ett sär, bara det gjorde mig rädd. sen närmar han oss och när han mötte oss, då kutar han mot oss och skriker som en jävla galning! till och med dom som visste att det var han blev asrädd, då förstår ni nog hur det var för mig och sandra. fast värst var det allt för SB, som vanligt! HAHA! men pjuuh säger jag, inga mer skräckfilmer för min del! FAST det varade ju inte så länge, för efter ett tag kom david, oscar och emil, då blev det äckelpäckelfilm. tur att jag hade anna vid min sida! jag som inte brukar vara fjantig.. hm? somnade iallafall vid tre inatt, inte halvsex som sist.. HAHA

nu ska jag peppa, tagga utgång. det ska bli bra, det ska det!
puss


vad vet du

TJEEEEENAAAA!=D

livet leker, det är lov och det säger väll allt? sen att dagarna tillbringas med världens bästa brudar gör väll inte saken mindre bättre? KNAPPAST. åh vad ni är bäst! har hunnit med allt och ingenting egentligen! har bland annat hunnit med att mysa på biteline med brudarna i måndags. shopping i tisdags med SB, två par stövlar, plus mys med brudarna på kvällen hos daddy, två så sjukt äckliga skräckisar han vi med, käka popcorn, KR och tillsist somnade vi, halv sex.. men lika kul var det!=D igår slingade sandra mitt lilla krull, sen åkte vi in till stan, köpte en jacka och halsduk och hon en jacka. sen träffade vi upp vickypicky, var ute och gick med henne ett bra tag! sen gick vi hem till sandra, var social med hennes family på kvällen, sen gick vi hem till farmor och sov där. vill bara tillägga att min farmor är världens bästa! idag har vi solat och gått en sväng. duttia flikkor! nu inväntar vi några snygga prickar och det är nice! och TILL MINA KÄRA KLASSKAMRATER I SÖDER: det snöade igår! nöjda? trots att jag bor i MITTEN av sverige! imorgon ska jag vara med matilda på dagen, sen blir det party ihelgen!

tack och bock för mig, hör av er muppar!
puss



det tar aldrig slut

plötsligt föll några stener bort från mitt hjärta
men är det inte det ena
så är det de andra
och snabbt hoppade stenarna tillbaka
skit

som de unga älskar revolutionen

springer runt i mitt lilla rum, vimsar omkring, slänger i kläder och grejer om vartannat i min älskade rullväska, självklart med h.h på högsta volym dunkandes ur högtalarna. jag är peppad, taggad, laddad, osv, osv. det finns inga ord.. men åh vad jag lääängtar! endast sisådär tjugonio timmar kvar nu. livet leker!

ska även passa på att ursäkta mig! like always. men har haft så himla mycket att göra, därför det har varit väldigt dåligt med uppdatering från min sida. men jag lovar, det ska bli ändring på det mina vänner!

kan ju börja med att berätta att jag sket i skolan i fredags ändå. åkte till erik i torsdagskväll som planerat, sov där. sedan upp tiiidigt på fredagsmorgonen. jobb hela dagen, mellan sex och halv fem. sen hem och rida och fixa med sune och grejerna. åkte på travet en sväng också. sov oerhört skönt den natten vill jag lova!=D
igår var det träningstävling och sune var supersuperduktig. som alltid! åh vad jag älskar den lille skiten. bäst, bäst, bäst!ett pet i LC:n, en illorange mur som var lite småläskig, kunde lika gärna legat kvar, men ibland har man tur, ibland inte. i LB:n var han bara HELT UNDERBAR! hade perfekt galopp, det flöt på så himla bra och som han hoppade! mumma! men ett pet därmed, tack vare mig. ett enda misstag under hela ritten, näst sista hindret. jag var nog i chocktillstånd eller nått, njöt nog av hela situationen. för jag gjorde ingenting, varken tog tillbaka honom eller red framåt, bara satt där och gjorde ingenting. jävligt klantigt! så vi kom alldeles för nära och bakbommen rullade av. men jag är så himla nööjd ändå. det var ju jag som klantade till det, han var bara bäst! allt var i princip perfekt och jag känner mig bara så himla glad!=D
på kvällen skulle jag ha lekt med mina apor, men dom hade annat för sig så det blev inte så. en hemmakväll igen och jag har nog blivit världens mest tråkigaste person. två vita i rad, jäkligt bra jobbat, men snälla, ändåååå! jag håller på att bli lite smått galen! men nu är jag extra taggad för kommande äventyr!=D

har inte tid med dethär nu, uppdaterar nog senare! bye=D



kan du älskar mig som romeo älskar julia?
och som jag älskar dig? 

FEBRUARI! jag står inte ut ens med tanken att det är så långt kvar!
satt och kollade på extramaterialet från reportaget förut, bääst!
så räkna med att jag sitter bänkad framför tv:n på tisdag 21.00!
älskade du, du är BÄST!<3


en solig väg till dig

varför förstörs ALLTID min planer? jag får damp!
hade ju planerat skolan perfekt, helt ledig på fredagar och gå lite längre på onsdagar. har typ världens bästa schema. MEN, ett sort MEN dessutom, så blir det ju aldrig som jag har tänkt mig! självklart får jag inte ha en helledig fredag, utan självklart i den kursen som jag ska läsa så hade dom ju en lektion på fredag också, mellan åtta och tio.. åh vad sur jag blir! där försvann en jobbdag, en ledig dag! kuul. varför har jag ALLTID en sånn himla tur? bajs.

så nu förstördes mina dagsplaner också. skulle hem, rida, plugga en snabbis och sen åka till erik och sova där, jobb imorgon. men så blir det ju inte nu. mehe. och jag måste hit, eftersom jag missat några lektioner innan det blev bestämt att jag skulle läsa den i höst. åh!

men livet leker ändå ganska gött, slutar tjugo över tolv idag och bara en lektion imorgon, sen är det lov, lov, looooov! så himla underbart så det finns inte! men sorgligt nog så måste jag plugga, ett fett psykologiprov väntar tisdagen efter lovet plus lite inlämningar samma vecka. tur att jag ska åka tåg i sex timmar två gånger!

och nu är det BARA fyra fjuttiga dagar kvar, wonderfuuuul! det ska bli riktigt, riktigt kul!=D


save the lies

ibland tror man bara inte att vissa saker är sant!
tänkte skita i geografin imorse, men duktig som jag är så gick jag upp sex ändå, ställer mig i pissregnet, väntar på bussen, åker till skolan och är där åtta, som jag ska. MEN, vad tror ni händer? joo, självklart är lektionjäveln inställd! kuul. min tur, som vanligt. fast det kanske var lika bra, sitter och pluggar med mariam och fortuna, duktiga flickor! så sitter här, sen åtta, nästa lektion är tjugo i tolv. jaherregud. ibland bli det så! har samhällskunskap, eget arbete. gött! sen har vi psykologi, redovisning. men det är toklurre!=) jag är van, det var iallafall bra med att gå på skvadern!

idag blir det bara rida, köpa ett skrivbord och plugga.

träningen igår gick kanoon. han är bäst min lilla pojke! nått snesteg från min sida, men det reder han alltid upp. jättebra uppvärmning, mjukgörande. sedan galopperade vi över bommar med olika antal galoppsprång som en liten bana, travhoppade upp dom, hoppade trekombination med tre maffiga oxrar och hoppade upp dom på en trippel som slutade på 125. han var så gryyymt fin! åh vad jag älskar min lilla plutti! johan gillar honom riktigt mycket och det är ju superkul! alltid kul med lovord!=D

trött på vissa, men lika bra att låtsas som ingenting. dom vet ändå ingenting.
nu ska jag vara effektiv, köra så det ryker liksom! ciao!



men du, du sätter höstsolen i eld

sometimes we all had bad day

en äckelmåndag blev just till en supermåndag!
ingen johan-träning idag egentligen, men ändrade planer och jag är glaad!=D det är kingen!
förövrigt har måndagen varit bra faktiskt!=) skolan gick fort, började tjugo över tio, bara film, pratade bort studiepasset och sen for vi till skara på babysim. världens sötaste bebisar! och två av dom kan skatta sig lyckliga, snajsiga pappor! sen berättade nina att hon läste min blogg också, så HEEEJ NINA!=D
slutade två, mami kom och hämtade mig, pratat med erik, kollat hur stallet blir och nu ska jag plugga en stund.
jomen en helt okej dag!=D och det bästa kommer ju sist, trääning!=D ihelgen ska vi förresten åka på klubbhoppning, ska hoppa 90-1meter om det går bra idag!=)
och förrsten så måste jag nog vara världens klantigaste människa? tappar kniven på golvet (klantigt), böjer mig ner och ska plocka upp den, och vad händer då? jo, jag tänker inte på att jag har mjölkpaketet i andra handen, så där stod jag, med kniven på golvet och mjölk över hela byxorna. YES! toppen. sen glömde jag skriva med p på matteprovet, så nu blir det definitivt ig. kuuuul!
ska ta tag i mitt liv nu, tjing!

precis som romeo





OCH PRECIS VAD JAG BEHÖVER!!!

good girl

det är sjukt, dagarna bara speedar förbi och om ungefär en vecka är jag tillbaks i sundsvall igen. GÖTT!
sjukt mycket i skolan denhär veckan, enda veckan sen jag började här som jag kan säga det. så jag ska inte klaga! fast det känns lite tungt för tillfället, men ska bli skönt när det är avklarat.

har haft världens vitaste helg ihelgen, har varit rätt skönt det med, trots att jag blir galen av att inte göra nått speciellt.
i fredags var jag hos erik hela dagen eftersom jag var ledig=D hjälpte till i varnhem, lägenheten och sen käkade vi på benidorm innan hemfärd. tränade för mami med sune också, han var så himla fin! känns verkligen jättebra!
igår var jag hemma HELA dagen, red ut en låång sväng i det fina vädret, åkte till lich och handlade, cycklade en låång tur och sen var jag världens duktigaste flicka och umgicks med mamma och rolle hela dagen. pluggade faktiskt lite med, starkt! PLUS I KANTEN!
idag har jag ridit och fixat lite i stallet, städat rummet och kollat på idolreprisen. men nu är jag taggatd för att plugga, eller taggad och taggad, jag är tvingad att känna mig taggad. ska göra färdigt så mycket jag bara kan idag har jag bestämt, och så ska det bli! ska ut med hojen sen med, snajsigt!

inget planerat i veckan, förutom plugg och träning.
ska ta tag i pluggandet nu när jag ändå är igång, ciao!


för du var solskenet

försvinnaaaa.. det är precis det jag vill. PUNKT
men livet går vidare, så är det bara.

idag är det matteprov, i matte b dessutom. känns jätte, jätte, jättekul. känns ännu mera kul att jag inte har kunnat plugga ett piss, jag har inte haft ro till det, jag tänker bara på en massa annat. irriterande, påfrestande och bara så himla jobbigt.
och jag tänker på dig, hoppas du har det så himla bra.
sen har jag huundra grejer som ska vara klara snart. eller hundra var väll kanske överdrivet, mycket överdrivet dessutom. det kanske är typ.. två? men det känns som att världen ska gå under just nu, jag vet att jag inte kommer att hinna. ärligt talat skiter jag kanske i det med. det är inte det viktigaste just. men närfan slutade jag vara en positiv människa? jävla emma..

och igår red jag nästan vilse. hur lyckas man? det är ju inte direkt någon skog jag rider i, utan stoora, öppna fält. men jag lyckas ju med allt, så varför blir jag förvånad. men det är ju så, när man sitter i sin egna värld, i sin egna lilla bubbla, och tänker.. och grubblar. jag börjar nog bli sinnesjuk. men jag kom ju hem iallafall, tur var väll det. trots att jag var dyngsur och sune hade tappat en sko. sen var vi ju nära att bli påkörd av en fet jävla cpgubbe i en lastbil också. men vi lever ju, det är väll huvudsaken antar jag.. ne, jag är deprimerad.

nu ska jag gå ut med petra, det är ju positivt iallafall=)

lilla du

jag vet inte vad jag ska säga
kan inte prata
kan inte tänka
det är bara så fruktansvärt hemskt
och så ofattbart
jag förstår inte
och troligtvis ingen annan heller

jag hoppas att du har det bra
och jag hoppas att du vet att det
är otroligt många som saknar dig
dig och ditt alltid så glada ansikte
vila i frid nu
tobias




igår var det exakt två år sedan kortet togs
exakt två år
13/10-08


misstake

det är inte lätt när det är svårt, sorgligt nog.. ibland vänds världen upp och ner på en sekund, på grund av en fjuttig liten pyttesak. det är också sorgligt. vill först be om ursäkt för att jag kanske inte alltid är tillräcklig. förlåt för det, men jag gör mitt bästa, det lovar jag! sen vill jag be om ursäkt för hundra saker till, men det har jag varken tid eller ork till precis just nu. förlåt för det med. jag vet att jag har varit en dålig person mot vissa den senaste tiden, men det har absolut inte varit med meningen. jag skulle aldrig göra det frivilligt. jag skiter inte i dom jag bryr mig om, fast det kanske verkar så nu.. det går inte en enda dag utan att jag tänker på just er, inte en enda dag. men det är inte lätt, det är så äckligt jävla jobbigt så det finns inte. vissa hanterar det bara på olika vis, jag hanterar det på mitt vis. jag vet att ett enda samtal kan göra allt så mycket bättre, men det är just det som är mitt problem. jag klarar det helt enkelt inte. jag saknar bara allt så himla mycket och det väcks så mycket minnen, jag klarar det bara inte. fast om ni hade vetat hur det hela låg till, då hade ni nog förstått. men jag vet att jag har gjort fel och jag ska ändra på mig. FÖRLÅT är allt jag kan säga. jag hör av mig!

 

det är så jag säger det

det blir inte alltid som man har tänkt sig! och ibland är väll kanske det lika bra?
i fredags var jag först på LRK och kikade på hopptävlingarna där. gud vad jag längtar efter storhäst nununu!
sen vandrade jag hem till hannah, till drömstan.. motion, pluus! var hos henne ett tag med carro och janne också. sen drog jag till magdalenagatan, party för foortis som fyllde arton, trevligt värre!
hela lördagen tillbringades på LRK, sen gick jag till hannah, idag igen.. men fyfan vad duktig jag är!=D sen kom även carro, becky och janet. sen drog vi till edvin, lillparty, men det var mysigt. ni är bra brudar! träffade en massa trevligt folk påvägen hem och det gillar vi!=D
igår åkte jag, rolle och mamsen och kollade på några hästar som vi ska provrida i veckan!=) sen red jag sunebus som var superfin. och erik har ju varit här hela helgen, så umgicks med honom också såklart!=) hann även med att träffa mr.a. funfun!

idag blir det johan-träning och det är bäst. måndagar är veckans bästa dag!=D
sen ska jag plugga bara för att vara allmänt duktig, och städa, så att mamma blir glad på mig!
hittade två jättefina hästar som vi ska ringa på också, en femårig valack och ett åttaårigt sto. hoppas!

jag saknar det goa norrlandsfolket, ni är bäst!
saknar även denhär mannen, han är bäst!


everything feels far away

jag har "hemlängtan"! eller egentligen inte, men jag säger det ändå.

för det är bara en liten sak som fattas i mitt liv, och det är några av världens finaste människor. det är så tungt att inte få ha er här. jag saknar allt, precis allt vi har gjort, precis allt, allt, allt! varenda liten sekund med er är värdefull och jag är så oerhört tacksam för att jag har er. med er är allt så himla enkelt. det finns inga ord egentligen, ni är bara bäst! ett stort och fet TACK för allt, jag älskar er!<3 

ursäkta, men det var tvunget helt enkelt!=) har en "tycka-synd-om-mig-själv-dag" idag. behövligt ibland och nu är det ett sånt tillfälle. först och främst snurrar det en miljon tankar i skallen och det gör mig galen! jobbigt, jag hatar när jag inte vet hur jag ska göra med mitt liv. bajs på det. sen så har denhär dagen varit jävligt pissig och onödig. först fick jag gå upp flera timmar tidigare än vad jag hade behövt, var tvungen och fixa stallet osv, sen fick jag åka en buss som går först till skara, sen lich. plus att jag fick vänta i skara i en timme. KUL! sen när jag väl kommer till skolan, då är lektionen inställd! ännu mera kuuuuul. åkte in bara för den lektionen och sen är skiten inställd! BAJS! men får hoppas att dagen vänder till nått bättre helt enkelt. vem vet. blir nog mys med brudarna och några ponkar. eller party. vi får se vad som känns lockande. men om det blir tävling imorgon blir det nyktert iallafall!=)

nu ska jag kila till mina HP-brudar, som varit duktiga och orienterat i äckelvädret (ännu mera deprimerande).
byeeeee

förresten gick träning bra igår, sune var en duktig ponke.
överskottsenergi till tusen och laddad som en kanon, men det är bara positivt.


tillbaks i matchen

hej mina kära vänner!=D

nu är jag tillbaka igen och det med besked!
efter ett extremt långt uppehåll är jag nu peppad att ta tag i dethär!
för jag menar, nån stackare i norr kan ju alltid vara nyfiken att få veta hur livet lever här nere i söder..
nej, jag är taggad!

livet leker för tillfället;
jag har världens bästa vänner, (som jag tyvärr saknar bajsmycket)
men mina lichbrudar är kingelingen, monkeyponkeysarna
skolan rullar på, slappt och alldeles perfekt, med en massa sköna prickar i klassen
erik ska flytta hem och det innebär jobb och pengar för mig, men framförallt att jag har världens bästa låtsasbrorsa bara nån mil bort och det är en massa plus. och han tar alltid med mig på en massa skojigheter och det gillar jag!=D
nya bekantskaper som mr.a är också ett plus i kanten!
hästlivet är också fantastiskt för tillfället, har aldrig känt mig mer peppad än nu. sune är underbar, alldeles för bra faktiskt! och nu är plato tillbaka så just nu har jag två hästar att rida. kan inte bli mycket bättre! och wilma (som förresten har debuterat 1.40 nyligen med fyra fel) kommer troligtvis hem snart. gofisen! så snart blir det ponny och storhäst.
fartfyllda helger med massa bus, kan inte minnas en misslyckad helg faktiskt!
och alla människor som jag inte klarar av längre är raderade, puts väck, tack för det!
jag säger ju det, livet leker!

TACK OCH BOCK!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0