en gammal goding


no matter and no worse

befinner mig just nu i sal A2019 och har pedagogiskt ledarskap. dock går lektionen mest åt att planera karnevalen! jag och nina ska vara fyllevagn, med partyhattar, tutar och en assnygg, pimpad tågvagn (kartong), med serpentiner och hela kittet. kommer bli nice! kommer även bjudas på bland annat sov, toalett, mat och första klass-vagnar! självklart ett lok också! har bara studiepass sen, får se om jag är duktig och går på matten eller inte. borde, men vi får se. känns som jag har viktigare saker som går före. halv fyra blir det hemfärd, rida, plugga och packa som står på schemat!

förövrigt delgav angelica en av de sjukaste tankarna jag någonsin har hört. hon hade sett på en massa astrid lindgren filmer och konstaterat att ingen av dom hade någonting som antydde på sex eller liknande, men däremot att till exempel bananer i pyjamas gjorde det. hennes argument var att låten var väldigt sexuell om man tänkte efter? hahaha. så jävla rolig!

p.s idag har hanna (ivar) teoriprov! lycka till bryden!=D



STOCKHOLM IMORGONNNN!!!


kyuligt

Anna om wrong from the start:

Jag kan en till som är jävligt bra!:D
Säg dom här orden på engelska fort efter varandra.
Spring
bil
snö
penna

.........

RUN-CAR-SNOW-PEN
HAHAHAHAHA


wrong from the start

ärligt! by sea chair ten? ja, nina har humor som en unge på tio bast. men, hon är sweet ändå. (jag skrattade inte åt det) fast hannah och carro var ganska gulliga som inte hade hört det förut. det har väll alla, eller?


min dag har varit konstig. pip, bip (eller vad det nu heter) test iallafall på idrotten och en ganska värdelös svenskalektion, sedan drog jag, nina och angelica mot bowlingen, stekte, käkade clementiner (duktigt) och bara chillade. hoppade på bussen till axevalla vid fyra (trodde jag), men efter ett tag inser jag att det är en direktbuss till skövde.. jävla klantarsel! försökte flirta med chaffisen att han skulle släppa av mig ändå, hade ju inte ens tagit en minut extra, men min charm visade sig inte vara alltför lockande. han var nog den mest iskalla, oförstående och otrevligaste människa jag har träffat i hela mitt liv! så efter en bussfärd och snabbvisit i skövde rikare, men femtio kronor fattigare och en timme försenad, var jag äntligen på plats på axevalla vid sex. träffade några goa prickar, som var lika taggade inför helgen som jag och hannah. åh, knappt två dagar kvar nu! wiieeee. såg oskar vinna andra loppet, sen drog vi hem. red sune en snabbis, duschat och packat klart det mesta. inget plugg ikväll, vilket är illa. men, packa är väll i princip lika viktigt?
nej, tidig uppgång imorgon. ska plocka fram norrlänningen i mig och slå på lite pistvakt, sen blir det nana. (brukar oftast somna innan filmen startat)
PUSS




lovely


she was lost in so many diffrent ways

idag borde jag verkligen, verkligen, verkligen få en stjärna på himlen! slutade kvart i elva och vad gör jag? jo, jag är så extremt flitig och sitter kvar på skolan. och faktiskt, jag pluggar! himla duktigt måste jag säga.

måste nog tacka SB för det! fick en tankeställare igår när jag pratade med kvinnan. nu är det verkligen slutspurten, sen är det frihet. och det kan ju inte firas på ett bättre sätt. ihelgen blir det stockholm och om exakt en vecka sitter vi på arlanda. BRUDAR, EN VECKA KVAR NU! helt sinnes! åh vad jag längtar..

fick förövrigt reda på mitt NP i matte B. tänker inte skämma ut mig och berätta vad jag fick. det är pinsamt. en annan sak som är ännu mer pinsam är att det blir sommarskola i fyra dagar för min del.. herregud. illa. men uffe tror att jag är smart och inte korkad, bara lite lat. tyvärr uffe, men jag är korkad! iallafall när det gäller y, x, a och vafan det nu är! så sjukt onödigt. kommer aldrig behöva ha användning av det ändå. men ska jag få G i matte, då blir det sommarskola. värt ett försök iallafall!

igår lekte jag med tre små vänner (nina carro hannah). det var kyuligt! det kyuligaste var att nina var med hela dagen. inte alltför vanligt, så det var kyul. mycket kyul! (jag är inte dryg) vi stekte, busade, blev äcklade, åt onyttigt (ajabaja), var dryga och drog ännu drygare skämt (host nina) och tillsist blev det en kvällsprommis. pysigt.

idag blir det bara en massa, massa plugg. ska försöka hinna med min lilla prins också. nu är det dags att återgå till arbetet, lika bra att kötta medans man är inne i stimmet!
p.s för er som inte hört låten förut, så himla fin!





sweet

glömde en viktig detalj! fick min lön idag, för fyra eller fem dagar. jag trodde att jag skulle få runt 1500, men vet ni vad? JAG FICK 3000=D lyckan är obeskrivlig. wiieeee! 

like a shooting star

hela helgen har varit helt skruvad. är man dum så är man, då får man stå sitt kasst och svälja skiten. har varit hemma sen i fredags, en lugn helg alltså. haha, jag är arton bast, men det tycker inte min mami. bor jag hemma så är det på hennes villkor. men nu är det lite lurrigare, min mamma är best.

har inte haft motivation för något bloggande. dåligt, men mina tankar har varit på annat håll.
tävlade förresten i lördags, gick så himla bra! gotacupen, blev tillfrågad att vara med i laget, och klart man ställer upp! trodde att dom hade lite folk, men det var ju en massa vararyttare med. men det var kul! blev tvåa i första klassen, har sagt det många gånger, men fysatan vad fin han var! och jag red riktigt bra också. johan-träningen i måndags var perfekt inför tävlingen! sune var lagom framåt och vilket tryck det var i honom! min lilla prins. i andra klassen, lagklassen, kom vi till omhoppning, alla var felfria. i omhoppningen fick laget tyvärr lite för många fel och vi blev femma tror jag. själv fick jag fyra fel, efter ett nonchalant pet av min lille ponny. men han var verkligen jättefin, utan petet hade det blivit en andraplats till. åh, det är så himla kul hur mycket både han och jag har utvecklats. det viktigaste när vi tävlar på denhär nivån är att ridningen stämmer och vi är verkligen samspelta nu. älskade lilla ponny. nästa tävling blir LC-LB i bollebygd!

idag blir det plugg för fulla muggar, lite stek ska hinnas med också. asgött väder! sista veckan för min del, stockholm i helgen, karnevalen på måndag och kreeeeta på tisdag! hela gaulet, men så himla underbart!


impulsiva

..ja, det är vad jag och mina vänner är. men vi har konstaterat att det är då allt roligt händer! så, vi hoppas på att  det även blir så denna afton! sitter just nu hemma hos min kära vän caroline, hon håller på att göra sig snygg, detsamma borde jag göra. men, måste bara få lite motivation, sedan blir det ett ryck. hannah borde snart infinna sig här med, men den damen är inte den snabbaste (blir inte chockad). tur att hon är en riktig sweetipie! vi får se vad kvällen har att erbjuda, drycken står i kylen och umgänget är det bästa. kan inte bli så mycket bättre!

förövrigt så har jag varit så sjukt duktig denhär veckan! två prov avklarade och flera saker inlämnade. sköönt! min halva (mer än) A4-sida börjar sakta men säkert att försvinna. GÖTT.
har förresten tippat för första gången i mitt liv, eller det var erik och emil som tippade, men eftersom dom inte har åldern inne så fick jag sköta betalningen! jag är så gammal.
nej, nu blir det ett ryck. hoppas ni får en trevlig kväll kära vänner! ett par härliga dagars lov måste ju firas.
PUSS

det gör ont

läste just en av mina närmaste vänners blogg. på något sätt kändes det så fruktansvärt jobbigt och overkligt. jag hoppas för allt i världen att det aldrig, aldrig kommer att bli så. jag om någon vet att oavsett vad, så kan man hålla ihop. det handlar bara om val. man väljer själv vad man vill och prioriterar. man väljer själv vad man vill göra med sitt liv och vilka man vill ha runtomkring sig. man väljer själv vad det är som betyder.
jag har gjort mitt val för längesen.

ibland är det så himla jobbigt att leva två liv, att höra hemma på två helt skilda platser. man är aldrig borta, men heller aldrig hemma. ibland känns det som om man aldrig räcker till. just nu är det jobbigt att inte få kunna ställa saker till rätta, innan det kanske är försent. det är dags att öppna ögonen och se vad som händer, varför det händer. anledningen är ganska tydlig. det ser till och med jag.


dagens sanning

nu är det som det är, bloggen får helt enkelt stå åt sidan. har hundra saker (överdriver inte så mycket)  i skolan som måste göras innan nästa fredag, plus att min lilla prins och underbara vänner ska hinnas med. sorry bloggisch, men du blir inte nummer ett, två eller tre. MEN kära läsare, ska försöka hinna med så mycket jag kan!
bara för att ni ska bli glada blir det lite fina bilder från min artonsårsdag på lika fina vänner!

p.s gissa vad jag ska göra ikväll? ledtråd: tisdag..





right her with you

just nu känns det som tiden står stilla. dagarna rullar på, men det händer ingenting? konstigt.
vi har iallafall lekt med särbarnen hela förmiddagen, så himla gulliga! ska ta med mig ett gäng hem. sweetipies! efter det var vi på en dålig teater och nu är det tack och adjö för idag. solen skiner och det är bara som vilken dag som helst. ge mig lite förändring, känner att något måste hända nu! har kanske blivit lite bortskämd när det gäller detdär med ett händelserikt liv, för just nu känns det verkligen som att allt bara har stannat upp. åhh, femton långa dagar kvar..

förövrigt så ljög jag inte om bilderna igår, hade helt enkelt ingen ork då jag låg hemma med feber.. ja, IGEN. borde kanske uppsöka läkare ändå? det är ju inte min starka sida. för nått fel måste det ju vara, tredje gången jag blir sjuk på typ en och en halv månad. jag som brukar vara sjuk en gång om året typ! lite bättre idag iallafall. tur. annars vet jag inte vad jag gör.

var tvungen att hänga med till axevalla och rida igår också. självklart var stina suuuuuupertaggad. inte kuyl. men hon är söt. ikväll blir det götet! slänger i mig några piller, sen är man fit for fight igen!
men bilderna, kommer så fort tid finnes!
PUSS



MINNS NI?
HAHAHAHAHAH


over the rainbow

ännu en dag avklarad, vilket betyder ännu en dag närmare stockholm/karnevalen/kreeeta! lite mer än två veckor kvar, sen blir det till att leva livet. kommer bli så himla underbart! (tur att jag fick en fet resväska, nina har paxat plats)

chilldag med film, baseball (som vi förövrigt var grymma på) och en svenskalektion som mestadels gick åt till att tjöta om vad vi ska vara på karnevalen. efter mycket skratt och sura miner blev det iallafall tåg, med kartonger och sånt. ni förstår nog. andrahandsvalet blev får! haha, kul. idag blir det troligtvis enbart plugg. ska vara lika duktig som jag och hannah var igår! förresten, ni som såg på desperate, visst är det sjukt spännande nu? superduperspeeeennande. och sandra, du kan bajsa på dig. det är asbra!

snart kommer mami och hämtar mig. imorgon ska vi leka med särbarnen på skogshyddan i sisådär fyra timmar. kommer bli intressant! är på bra humör idag, troligtvis för att vädret är helt underbart.
blablabla, slut på tomtjöt!
PUSS



elitloppshelgen förra året! sexton dagar kvar



p.s blir bildbomb ikväll! d.s

i just got lost




just because i'm losing
doesn't mean i'm lost
doesn't mean i'll stop
doesn't mean i would cross

just because i'm hurting
doesn't mean i'm hurt
doesn't mean i didn't get
what i deserved
no better and no worse

arton

känns som om det var år och dagar sedan jag skrev sist. skämmes emma!
nu blir det ett långt och saftigt inlägg som plåster på såren. dock inte alltför intressant. maybe baby!

har hunnit med så mycket sen sist. två galna dagar på kinnekulle, som bestod av blod, svett och tårar. självklart mycket, mycket skratt också! en upplevelse i vilket fall som helst!
i fredags blev det utgång efter många om och men. jag, angelica och några goa brudar till förferrade borta i lidåker, drog sen till bowlingen och köpte cider för halva priset och tillsist blev det stadt och en massa underbara människor!

lördagen finns det så mycket att säga om så jag vet inte vart jag ska börja? hade egentligen räckt med att säga att jag verkligen har världens finaste vänner. har sagt det hundra gånger, men det är så! dom hade förberett med födelsedagsparty, eftersom jag fyllde hela arton bast i söndags. hade ingen aning om vad som skulle hända, bara att jag skulle vara hos hannah vid fem, och att vi skulle till nina sen. går in på hamngatans livs för att uträtta några ärenden innan, som förövrigt gick åt helvete, och när jag är påväg ut, då kommer janet, victor och SANDRA! jag fick världens chock, skrek, hoppade och var allmänt överlycklig, medans hon står och säger fan hundraelva gånger. haha! det var inte meningen att vi skulle stöta på varandra, då dom hade med sig kartong och massa grejer, som hon skulle hoppa ur hemma hos nina. men, lika glad för det var jag! lilla SB, du är så himla gullig! kunde i vilket fall som helst inte haft en bättre start på kvällen! sedan tillbringades kvällen hos bettan i källby, med grill, tårta, fina pressisar, spel, tjöt och världens bästa sällskap. sedan drog vi till hannah och fortsatte partaja där, med ett helt gäng till. underbar kväll med underbara människor! TACK FÖR ALLT! jag säger det igen, jag har världens finaste vänner.

efter fyra timmars sömn blev det uppstigning för att åka och tävla i vara, på den stora dagen. men fick en fin start på dagen, ett pet i omhoppningen i första klassen, men han var superfin! bara ett litet skitpet. i andra klassen gick allting så himla bra! en perfekt grundomgång och en perfekt omhoppning. eftersom det var en lagklass så var det ingen A0, så det var första gången vi gick ut innan omhoppningen. slutade på en fin andraplats utav fyrtio startande, efter en lång dag. kom dit halv nio och var hemma sju. det tar tjugo minuter att åka dit.. haha! sedan blev det tårta och presenter från mamma, rolle, stefan och angelica. fick hela kretaresan, mer pengar, presentkort och en fet resväska! välbehövliga presenter, min mami är så gullig! efter det på åkte jag och SB och lekte med hannah och zarro!

igår blev det skolan ett tag, plus utvecklingssamtal som gick finemang! sedan lekte jag och SB hela dagen innan hon åkte hem vid halv nio. SORGLIGT! funderar på att kidnappa henne.. det får tiden utvisa!
idag har jag enbart haft NP i matte B. vill inte prata om det.
nu blir det plugg och ikväll ska jag leka med hannah. snajsigt! bilder från helgen kommer när tiden räcker till! håll utkik kära vänner.

arton år? för er som inte fyllt än vill jag bara säga att det är rätt överskattat. man ser fram emot det sjukt mycket, men är det här allt? den känsla har jag nu, nästan lite ångest om jag ska vara ärlig. nog för att man får göra busiga saker själv, slippa FL, göra vad man vill och skaffa körkort. men, nu ska jag inte bli äldre!


goda dagars magi

dåligt av mig att jag inte har tagit tag i pluggandet idag. däremot har jag varit duktig och ridit sune och wayenne. det tar tid med pållar. sune var jättefin idag, bara han inte laddar mot staketen så kommer han bli en superfin dressyrpålle. skänkelvikningarna och hela kittet börjar bli riktigt bra nu. min prins. blev en låång tur med wayenne. bra för benen att rida travhästar! rida lätt i ett bra tempo i över en mil tar vill jag lova!

dagen förövrigt har varit bra, fick VG+ på novellanalysen i svenska b. nöjd! kollat på film på samhällskunskapen och inget beeptest för mig. alltså en chilldag. har packat en stor fet rygga också. gud så taggad jag är inför morgondagen. ska verkligen bli superduperkul att ha fotboll och basket i två timmar och sedan dra till kinnekulle och leka skogsmulle. skulle regna också. kan fan inte bli så mycket bättre. kill me.

har varit hos hannah sen halv tio, varit hos edvin en stund också. snart blir det sova, då jag somnade tre föregående natt. bravo. men först SATC såklart.
PUSS


för idag är det bruden till högers tur att fylla arton bast

GRATTIS FANNIE=D


alldeles för längesen

och vad vet du om när hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö
men inte heller leva






five days left

när clownerna har gått från jobbet

tisdagar har blivit en hannah, hanna och emma dag. träffade nina ett tag, som var pirrig inför ugly betty-makeovern. sen spenderades några timmar på staun med hanna, satt och babblade en massa goja och bara njöt av livet, träffade lite folk och var sociala. drog hem till hannah sen, chillerill hela dagen helt enkelt! vid halv nio följde vi hanna en bit, sedan blev det en flurre på donken och efter det en lång och rolig kvällsprommis. diggade lite håkan med. saknar min man! nu sitter hannah och pratar för sig själv. hon är sweet (bara ibland). förövrigt har hon blivit en mörk brunett. asnice!
imorgon blir det skola till två, sedan plugg och pållar. måste ladda upp inför torsdagens helvetesdag. har inget mer att säga, låt mig bara dö typ. eller kanske, det kommer nog bli roligt tillslut.
fårse när sängen kallar, inte än iallafall. vi är överspeedade, skulle nästan kunna tro att vi druktigt ett x antal bullar (nina fattar). ni andra kan vara nyfikna.
PUSS PÅ ER!



får inte glömma..
GRATTIS DOGGE PÅ ARTONÅRSDAGEN OCH TILL KÖRKORTET!!!=D


go baby goooooo

är så flitig nu så borde egentligen inte blogga. är inne i ett stim och det ska man vara rädd om. det händer ju inte alltför ofta! så, nu ska jag fortsätta studera och vara en duuuktig elev.
dagen kommer tillbringas med några filurer, men inget chill i solen då det är regn här för en gångs skull. bajs.
PYSS

johan-träning

yes, ännu en grymt bra träning är avklarad! blev en massa olika övningar, målet var att få hästarna följsamma, lugna och lydiga. det var mycket att tänka på, vilket är bra träning för min lilla ponny som ibland kan tycka att det är roligare att spana in alla snygga brudar än att koncentrera sig. viktigast av allt är ju såklart att han är så snygg som möjligt! den stora, ståtliga hingsten kom fram idag också, men han skötte sig utmärkt ändå. det enda lilla problemet var en oxer som jag fick hjärnspöken av, men efter två försök var det lugnt igen. annars var allt super! hoppade lite olika svängar och liknande, tillslut låg hindrena runt 110-120 och det kändes som sune bara klev över dom. min älskade lilla plutt! maria var där och tittade och hon tyckte att han hade blivit jättefin bara den senaste månaden. kuul!
amanda bjöd även på tårta idag, då det var hennes sista träning med oss. nu blir det storhäst för hennes del! tråkigt, fast jag förstår henne också. naomi är en trevligt pålle!


if you go i wanna go with you

idag är en såndär dag då man inte kan vara annat än glad. solen skiner, skolan rullar på och ikväll är det träning! känns som om det var år och dagar sedan jag var hos johan sist! dock hade det varit mycket bättre om det inte varit någon träning, borde egentligen sitta med en mattebok framför näsan hela dagen. but no, jag avstår. ska nog skriva god jul och lämna in det så. man får skylla sig själv när man enbart har gjort en sida sedan jul, tyckt det har varit roligare att kladda på ett papper och tjötat en massa goja med mina brudar. dumt, men sant.

men somsagt, imorgon har vi enbart en lektion, matteprov. onödigt att jag ens åker in, men lika bra då all närvaro är viktig. tydligen är jag borta så mycket? idioter. får se vad morgondagen har att erbjuda förövrigt. vill sitta ute i solen och bara njuta av livet. plugg måste hinnas med också, som vanligt. men på den biten är jag iallafall på g nu! good.
jag och nina gör ett grupparbete om micke p. dags att ta tag i det. simma lugnt! (hannah är rolig)
PUSS



yran. vill vill vill!



psst, sex dagar kvar nuueee


i have a problem that i can not explain

klockan är snart elva, det är söndag och ja, tro det eller ej, känns helt okej med måndag imorgon. dels för att det är johan-träning och dels för att det är en dag närmare alla äventyr som står framför oss. åh. jag vill fylla år, jag vill åka till stockholm, jag vill åka till kreta, jag vill ha skolavslutning, jag vill träffa min man på P&L.. jag vill ha en fantastisk sommar. kommer bli galet!

förövrigt är jag jättepirrig inför lördagen, någon slags överraskning har mina vänner hittat på. pirrigt! så nu är jag jättenyfiken! har haft en fin söndagskväll med hannah. alla borde ha en vän som henne! vi har chillat framför tvn, varit ute på kvällspromenix och suttit ute och myst och pratat om livet i den härliga kvällen. underbart! 
sovmorgon imorgon, börjar kvart i tio. gött!
PUSS

p.s var bara tvungen att påminna er om hur skön denhär bruden är!
här gick man som en dum blondin och trodde att det skulle bli en vit helg. MEN ICKE.
emma + nina = fylla. det är bara så det är!



såhär go och glad var jag på min sjuttonårsdag.
sju dagar kvar.

love love love

tiden bara springer iväg när man har roligt. dom senaste dagarna har varit så himla braao!
valborg var sjukt kul, förferre hos daveo, sedan blev det stadt och sist blev det chill med hannah. så nice!
fredagen var degig, med tävling på eftermiddagen. sune var så himla, himla fin! älskade lilla ponny. två LC, ena clear round och den andra A0/A0. nolla i första klassen, och ett skitigt pet i omhoppningen i andra, dock snabbaste tiden. men gud så fin han var! allt var helt perfekt! perfekt clear round, perfekt grundomgång och perfekt omhoppning (förutom bommen som trillade, som lika gärna kunnat ligga kvar). jag har världens finaste ponny.
i lördags var det jobb och chill som gällde. jobbet gick bra och på kvällen var det grill och chill hos koff, med honom nina marcus och peter. alltid lika trevligt! träffade även på en gammal goding. wiho!
idag har jag spenderat dagen ute i stallet, ridit sune och bara sooooftat. men, nu är jag hemma hos hannah och kikar på wipeout och snackar skit. löve it.
imorgon är det plugget igen, efter några kungdagar. lite motigt måste jag säga. läxor hit, läxor dit. jag får ont i magen!
förövrigt så är det princip klappat och klart, snart kommer det hem en ny häst, fuxsto med bläs, ca 163cm, sju år, tävlad 1.10. charlottes häst som vi ska låna på obestämd tid. så himla kul!
nu blir det wippe för fulla muggar.
kiss&byeee


what goes around comes around

uppdaterar sen, drar till H nu!
JAG ÄR SÅ GLAD!
puss



RSS 2.0