here she go again

fattar fan inte varför jag ska envisas med denhär bloggen? men, jag kör på ändå. onödigt egentligen, men känns som något konstigt måste? whatever. 
ligger i soffan och dosar med harry och hjalmar. harry är som emil i lönneberga. precis som honom. kollar på blåsningen, så jäkla kul! blåsningen med ara abrahamian (?) var ju fan störd! haha!
har förövrigt tillbringat hela dagen ute i stallet. rolle är ju i france, så jag har varit hemma med mamsen hela helgen, typ. var ute med några friends i fredags och busade lite, men igår var det lugnt. ovanligt att jag är hemma en lörday, men det var faktiskt skönt! wilma var jättefin idag! tusan vad jag älskar den hästen. kommer igång med  hoppträning i veckan, ska bli kul!

återgår till tvtittandet nu.

puss

 

 


and all the time you were telling me lies

back again!
haft en riktigt bra helg tillsammans med min friends! dock är jag än idag mörbultad efter en lite incident med fröken högman. ska nog aldrig mer brottas på gator. haha, men kul var det!

nu är det tisdag, en lång sådan också. sjukt seg dag måste jag säga! kanske för att jag har lyckats blivit sjuk igen? suck. kunde iallafall inte gå hem från school eller så. det är bara bita ihop, har bestämt att jag ska bli duktig!

men ingen rast och ingen ro, kvällen spenderas tillsammans med skolböckerna. undrar bara vart motivationen har gömt sig? 
imorgon drar hannah till örebro, så ska flytta in där tills på fredag och leka med lille tille. som tur var ska nina nana med mig. hoppas jag. annars får jag släpa med mig någon annan. inte för att jag är så jävla mesig egentligen, men man vet ju aldrig vad som händer nu förtiden. ulrika kom ju ut till stallet och skulle gå in i sadelkammaren, och vad hittar hon där om inte en efterlyst brottsling? jag skulle fan dött. och jag menar, tille är ju ingen vaktkatt direkt?

meningslöst inlägg i en lika meningslös blogg.


make it pop

en sista lektion sen firar vi helg. alltid lika underbart skönt! spenderar kvällen med ett härligt gäng goda vänner. och det är väll också alltid lika underbart det med? tror det blir en fin fredagskväll. ska hem efter school efter att ha tillbringat dagar och kvällar i stan sedan i onsdags. ska dosa med sigge&molle och rida! dom små liven har fått en paus på några dagar. men dom gråter nog inte och skolan måste prioriteras lite mer nu. tre hästar och ett halvår kvar i skolan funkar inte alltid. men snart ska sune flytta och thina stannar inte kvar så länge till i think. kommer bli tomt och kännas sjukt konstigt, men man hinner inte med allt!

nu blir det religionsredovisning! på återseende.

puss!




the way you make me feel

ibland tycker jag nog att den bästa dagen på veckan är torsdagar! är alltid så sjukt skönt när skolan är slut och man tänker att "nu är det bara en dag kvar". håller ni inte med?

har varit en sjukt effektiv dag, fått mycket gjort och som alltid så känns det så jäkla skönt!
har varit ute och glidit med hannah som fått körkort idag! GRATTIS BABE!!!!!!! och nu sitter jag och betto och pluggar. undrar när man ska få känna att man INTE behöver plugga nästa gång? spännande.
ska fortsätta att vara duktig och ta vara på en bra dag med mina vänner.
puss


a drop in the ocean



att en låt kan väcka så sjukt många minnen.

en svår och jobbig grej

har varit iväg och kollat på snabba cash! hannah, ida, david, petta och oscar var sällskapet för kvällen. trevligt! satt mest och dog igenom hela filmen. herr kinnaman är inte att leka med. och filmen i helhet var riktigt bra. bettan, du borde se den!

har inte bestämt mig för om jag ska gråta eller skratta mig till sömns, drömma om mr.idiot eller mr.kinnaman, men jag säger i vilket fall som helst godnatt nu, så håller vi tummarna för en lika bra morgondag!
puss!



hannah, you know what i mean! haha. nostalgi.



har ingenting att förlora egentligen.
en stor fet idiot, men på något sjukt sätt är du så mycket mer.
fan.

turn my world upside down

känns sjukt och säga det, men för första gången på flera dagar har jag (än så länge) haft en riktigt bra dag!!!
jag och ivar kom igång med projektarbetet. har ju fått börja om från början, men nu är vi på G igen. blir dock inte lika coolt som att åka till afrika... suck. men, det blir nog helt okej ändå. en kort och effektiv skoldag somsagt! sedan drog jag och carran och kikade på balklänningar. ingen som föll mig i smaken där, men jag ger inte upp hoppet. vid två gick jag, kajsa och hannah till 3B och tog en liten nostalgifika. mysigt! har pluggat och kockat hemma hos hannah. snart kommer fröken rohman över, för ikväll ska det dregglas över herr kinnaman!
later.


see you someday

har lyckats kasta bort tankarna i några timmar. men nu är det snart sängdags, så vi får se hur länge dom kan hållas borta och när jag somnar inatt. suck. kommer inte palla med en lång natt till. är ju förfan halvt död. 

har varit iväg och startat wayenne idag. träffade på min man (wiieee!!!) och lite annat trevligt folk. skönt med lite omväxling. dock är det inte så fun nu, mina fötter har fortfarande inte tinat upp! så nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med min två killar.
natti!


it's not always rainbows and butterflies

jag behöver en total omvändning i mitt liv just nu. jag orkar inte gå runt på tå eller låtsas som ingenting. det är svårt när man bara vill säga miljoner saker till en person, men samtidigt så finns det ingenting att säga. vi har gjort det på egen hand, att det har blivit så. jag borde inte prata om det, inte tänka på det, bara glömma. det är inte okej att känna såhär. jag tycker inte det är okej, och antagligen ingen annan heller. men det blir så när man ljuger för sig själv, tillslut kommer allt upp till ytan och då brister det. fast det inte är någon världslig sak. 

jag vet att jag för tillfället är en jävla bitterfitta. jag försöker att låta bli. ibland står jag bara inte ut med mig själv, dåliga val och dumma tankar. därför förstår jag om ingen i min omgivning gör det heller. jag ber om ursäkt. men allvarligt, jag vet inte vad jag ska göra för att stoppa det.





she had some trouble with herself

måste sova. ska bara säga åt hjärnspökena att sluta spöka. jag orkar inte tänka mer. jag orkar inte ödsla värdefull energi på något så värdelöst. så jävla onödigt. allting. orkar inte. och vill, det vill jag inte heller. jag är trött på att bry mig över något som jag borde lägga bakom mig. varför skulle jag bli en jävla grubblare? helvete.

dövar det hela med lite ljuv musik. nytt som gammalt. det river upp gamla sår, men kan ibland vara bra för att läka nya. först måste man bara strö lite salt i dom.

tackar fröknarna landén&carlsson för peppen idag. när jag inte riktigt kan sätta fingret på vad jag vill säga, så finns ni där med era kloka tungor. även lilla fröken rohman, vi kör en liten deeptalk innan läggdags. jag har världens finaste vänner.



meet me halfway

kunde verkligen inte somna inatt! sista gången jag kollade på klockan var hon tre. kul. speciellt när man ska upp tre timmar senare. det hela resulterade i en missad historialektion (gråter i och för sig inte över det). dock var jag ändå på bra humör, tills jag hoppade av bussen. fort och lätt var jag tillbaka på ruta ett igen. helvete. att en person, som inte har med saker och ting att göra, kan förstöra allt. åh. jaja, jag försökte ju i vilket fall som helst.

eftersom jag är såååå deprimerad jämt, så kan jag lika gära fortsätta vara det. borde egentligen plugga nu på stört, men vill helst bara sova och försvinna. eller helst vill jag åka utomlands nu med brudarna! men, jag får vänta några veckor till innan vi drar. skola, skola, skola. det är fan inget annat.

ska gå och vara lite mer deprimerad över livet nu med mina lika deprimerade vänner.
hejdå!


samlar drömmar i fickan

sa till mig själv att det skulle bli en tidig kväll ikväll, eftersom jag har ett x antal timmars sömn att sova igen, men icke. det blir då rakt aldrig som man har tänkt sig!

har varit full rulle som vanligt här hemma. alla tre hästarna har fått lattjat idag. pluttisar. trots en galen wilma, en racerthina och en lille skutt-sune, så överlevde jag. haha. har nog mest gått med ett leende på läpparna hela tiden. tur är väll det i tider som dessa.

trodde som sagt att det skulle bli tidigt ikväll, men istället fick vi åka bort till vinköl och titta till en häst som var hos oss i somras. har verkligen konstaterat att jag aldrig skulle kunna bli veterinär iallafall. jag är ju så förbannat blödig? eller bara väldigt medlidande? whatever. inte min grej iallafall.

måndag imorgon, vilket innebär ny vecka med nya skoladagar. åtta till fyra, every day. låter härligt va? det är bara att bita ihop som sagt.
bjuder på lite smaskiga bilder imorgon, annars finns dom uppe på FB.
over and out.


denhär gången kanske världen förstår oss

ingen uppdatering igår och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. förlåt. men, jag vara i dvala eller i något annat konstigt stadie mest hela dagen. ville både skratta och gråta, visste varken ut eller in. all denna ångest. haha, herregud. egentligen borde jag kanske bara skratta åt allt, men samtidigt. jaa, jag vet fan inte.

i vilket fall som helst hade jag en riktigt trevlig kväll på bowlingen med alla möjliga sorters vänner i fredags. det är väll huvusaken? detaljer behövs inte alltid.
och gårdagen spenderades på hästryggen, sedan hemma hos palm med henne, hannah och nina. den bästa medicinen mot ångest på samma dag. nog om ångest, idag är en ny dag och därmed nya tag.
har inte tid nu, ska springa till bussen! vi hörs ikväll.


busaaaa

sitter hemma hos fröken landén, kikar lite smått på let's dance och snyggar till oss. fredag. smaka på det. freeeeeedag. gus så underbart. har varit så himlans duktig i skolan idag, haft en toppendag i allmänhet. vill göra nått buskul känner jag. kvällen kommer spenderas på bowlingen med några friends. låter kanske inte buskul, men kul. kanske kan det bli buskul? ses vi? ja, vi ses där. later guys.

this is no bridget jones

har faktiskt ingen vettigt att delge er idag. kanske inga andra dagar heller egentligen, skriver nog mest för att det är rätt kul och bra för själen? haha. har för andra dagen i rad varit riktigt effektiv, duktig på lektionerna, step up plus styrkeintervaller på moderna och två hästar ridna. inte illa pinkat. bara plugget som är bortglömt, men ibland behöver man one day off.

ska lägga mig och dosa med molle nu. sigge ligger bara och tjurar bakom gardinen. dom är så himlans söta! blir säsongens första avsnitt av "i en annan del av köping" också (missade det i söndags), sen ska det sovas i tid. hade en kanin bredvid mig igår som jag låg och tjatade med innan vi somnade, men nu är det bara jag och två mongotissar. 

fredag imorgon förresten. vi får se vad kvällen har att erbjuda. behöver göra något roligt och galet känner jag. vi får se vad ödet vill.
godnatt gott folk.



  

your love is my drug

effektiv är väll hur jag skulle kunna beskriva mig själv idag! har hunnit med att rida alla pållarna (alla skötte sig super), varit på stan och uträttat några ärenden, handlat och ja, nu är jag med nina och hannah och det är dags för plugg! det enda som inte blev av var träning. så jävla klantig att jag sket i att boka, så det var ju självklart fullt. vad hade jag förväntat mig egentligen. min tur liksom.

torsdag imorgon och en dag närmare helg. skönt. är redan trött på allt vad skola innebär. sorgligt. antar att man ska njuta och ta vara på det som kommer? sista terminen och allt. sägs att man kommer sakna allt sen. just nu känns det långt borta. saknaden alltså.

till sist vill jag bara gratulera min vän sandra! GRATTIS TILL KÖRKORTET=D


your love is my drug

effektiv är väll hur jag skulle kunna beskriva mig själv idag! har hunnit med att rida alla pållarna (alla skötte sig super), varit på stan och uträttat några ärenden, handlat och ja, nu är jag med nina och hannah och det är dags för plugg! det enda som inte blev av var träning. så jävla klantig att jag sket i att boka, så det var ju självklart fullt. vad hade jag förväntat mig egentligen. min tur liksom.

torsdag imorgon och en dag närmare helg. skönt. är redan trött på allt vad skola innebär. sorgligt. antar att man ska njuta och ta vara på det som kommer? sista terminen och allt. sägs att man kommer sakna allt sen. just nu känns det långt borta. saknaden alltså.

till sist vill jag bara gratulera min vän sandra! GRATTIS TILL KÖRKORTET=D


i've met someone that makes me feel seasick

PH är avklarat för ikväll och det går bara inte att sluta titta! sandra, du missar verkligen något!
förövrigt så känns det skönt att denhär annars så kassa dagen snart är över. oturen har fortsatt exakt hela kvällen. haha, sjukt. ska snart resa mig från sängen och borsta gaddarna. en ny (LEDIG) dag imorgon. inget projektarbete för mig och hanna imorgon alltså. afrika sket ju sig, och allt annat med för den delen. nu vet vi inte vad vi ska göra och motivationen är som bortblåst. kul. fyfan vad livet är underbart ibland. istället ska jag mocka bajs och rida mina tre små pållar. sedan bär det iväg till stan för att uträtta en massa ärenden och tillsist ska man väll försöka röra på fläsket. stripaerobisk? heter det så? haha, ska i vilket fall som helst bli spännande...
godnatt kära vänner.



en emma och två hannor. en orginal och en med h på slutet. viktigt.

bad day

är hemma i söder igen efter en härlig vistelse i mina gamla hemtrakter. hade en nostalgikick 24/7 i princip och det var så himla kul att träffa alla igen!

men nu har verkligheten kommit ikapp, skolan har börjat och vardagslunken är tillbaka. det enda positiva är väll vissa rutiner. spenderade gårdagen på hästryggen och senare på solhagsvägen med min favvosar.

idag har jag haft en riktig skitdag! började med att jag spillde smink på min nya vita tröja. smart. när jag väl var på skolan så visade det sig att jag hade en lektion, klockan tre. x antal timmar för tidig satt jag mig ner och gjorde lite nytta iallafall. bra för ångesten. vi fick sluta lite tidigare, så jag tänkte, att om jag springer så hinner jag med bussen. sagt och gjort. kutade mer eller mindre till bussen och hann precis med den. flåsandes fick jag sätta mig på typ den enda lediga platsen på hela bussen. såklart bredvid en hunk. typiskt? sen hann vi inte åka längre än förbi majåker, då går ju såklart bussjäveln sönder. haha, just my luck. så där sitter vi, en buss fullproppad med skolkids. sen är det en snubbe som jag bara ville döda. åh, jag har aldrig varit med om en mer irriterande människa. tillslut kom det en ny buss och efter ett tag var man i säkert förvar hemma i öttum igen. ridit wilma och nu ska det pluggas. vilken dag.

gör ett tappert försök

..att börja blogga igen. vi får se hur länge det håller i sig. nära och kära som vill hålla koll på vad som händer är väll motivationen skulle jag tro. plus att jag behöver det. tror jag. men ibland är det en bra medicin att få skriva av sig faktiskt.

nu börjar vi om från början och låter det som varit vara. sitter just precis nu i min farmors soffa och tittar ut på stora snövallar. -25. sjukt. men sundsvall, där befinner jag mig iallafall. älskade sundsvall. på nått konstigt sätt känns det konstigt att säga det, men fy vad jag har saknat allt (trots -25). blir så sjukt nostalgisk, vart man än är så har man minnen därifrån. galet. borde njuta av den tiden som jag är här nu, men börjar ändå räkna ner dagarna tills jag ska hem. inte för att jag inte vill hem, utan mer för att jag vill stanna OCH vara hemma. jävligt synd att man inte kan dela på sig. blandade känslor helt enkelt.

nej, nu ska jag sluta vara så deprimerad (som jag tydligen jämt är?) haha, vilket skämt.
vi hörs imorgon, ska lira kort med min asballa farmor och kanske invänta en kamrat.



favoriter.

RSS 2.0