vad var det som kändes så magiskt?

sitter fastklistrade framför tvn hemma hos hannah med henne och palm nu. blegar på grease och bara tar det lurre! har hunnit vara hemma hos ida en sväng med, tjötat lite med henne och bella. linnea har också varit med ikväll, fast hon drog nyss. kändes som evigheter sen jag var med alla goa brudar. dock var det i måndags senast.. haha, men det visar väll bara att jag älskar att umgås med dom?

vi har i vilket fall som helst hunnit med många sjuka saker ikväll, som har lett till långa skrattanfall. finns verkligen inget bättre än att skratta så mycket att tårarna sprutar, benen viker sig och man kan knappt andas. det bästa var när sandra skickade ett väldigt fagert mms till mig. haha, döööööööör. du, vi har kommit på vem du liknar nu SB! kolla på grease när du kommer hem! så jäkla kul!

har faktiskt hunnit med en liten deppstund mitt i allt skratt också. hur jäkla svårt kan det vara att släppa det? ibland vill jag bara döda mig själv. åh, grrr (gör minen, hannah)

nej, nu ska jag fortsätta att se på filmen, och tagga inför morgondagen såklart! uppstigning 07.15, jobbar till halv tre. ska hem och rida och så, sen har jag och adam planerat att vi ska hitta på nått kul imorgon! blir nice!
har förresten dregglat över mr.a ikväll med. åh plutti. imorgon åker han också. bajs.
PUSS



KRYA PÅ DIG ZAJJO! vi saknar dig<3




se mig så som du såg mig första gången
bli nån ny igen i mina ögon

vi glider vidare på något sätt

dålig uppdatering, vet. dock har jag jobbat, och efter jobb kommer fritid, och på fritiden prioriteras inte bloggen! sorgligt, men sant. men, jag ska skärpa mig och bli duktig igen!

har somsagt börjat jobba nu, så mellan halv nio och tre befinner jag mig på bräddegården och umgås med alla goa, söta gamlingar! faktiskt ganska roligt och jag trivs, vilket alltid underlättar.
har förövrigt hänt så sjuka saker den senaste tiden, som jag aldrig i hela mitt liv trodde skulle hända. haha, gaaalet. livet leker, på något sjukt jäkla vis!
självklart har jag varit med the monkeys. såklart, såklart, såklaaaart!
och mina pållar är i fin form nu! även wilma har kommit hem! spännande! nu ska hon få äta massa gräs och ridas igång. fruktansvärt att man kan tillåta en häst att bli i det skick hon är i nu, speciellt om man tävlar 1.40? SÅ JÄVLA ARG! vi litade verkligen på dom. fyfan!
är hemma hos hannah nu, ska laga lite käk, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! vill göra något fun!
PUSS

SHAKE IT

livet leker. jag har världens finaste vänner. och bästa såklart. det enda jag har att säga.
hör av mig imorgon!
PUSS PÅ ER

crazy

det är precis vad vi är, mina brudar och jag! gårdagskvällen blev helt galen och så himla lyckad! jag och hannah överraskade hannah med ögonbindel, såklart! är ju en tradition nu. självklart fick hon bära ballonger och serpentiner också. blev en lång, och sjuk, vandring enda hem till palm, där dom andra brudarna hade fixat och stått i! hannah hade ingen som helst aning om var vi var, så vi lyckades iallafall! blev en galen förfest, med dans på bordet, bus med pär och en massa, massa andra sjuka saker! stadt var helt okej, träffade härliga människor och allt blev king! hemfärden var lika sjuk den, och så himla kul! fick lite besök hemma hos hannah, innan jag sandra janne och hannah somnade sött vid fem. tror att födelsedagsbarnet var nöjd efter allt iallafall! det som är huvudsaken. sen är det bara ett plus att alla vi andra hade en crazy night!

dagen har varit så degig den bara kan vara såhär dagen efter! dom sista timmarna har tillbringats framför en film, final destination 2, tillsammans med hannah palmen sandra och janne! pysigt. nu är alla övertrötta, vilket betyder att alla blir helt speedade. haha, hjälp. men jag kan inget annat än att älska det!

imorgon blir det hemfärd i tid, rida pållarna och sedan åker SB hem till norrland igen. helt sjukt vad tiden har gått fort? tycker gott och väl att kvinnan kan stanna kvar här!
nu ska jag vara social med mina vänner.
PUSS OCH GODNATT!



en bild säger mer än tusen ord!
bjuder på flera fagra, saftiga bilder imorgon.

PARTY

yes, idag firas en av mina äldsta, finaste och underbara vän hannah. kvällen tillbringas med världens finaste vänner hemma hos palm, sedan blir det stadt! VI SES DÄR!
uppdaterar om dom förlorade dagarna imorgon! promise.
PUSS OCH KRAM!

maybe you have right

kom precis hem till hannah. har varit och käkat på wokhouse och "förfirat" två små sjuttonåringar som blir arton imorgon! träffade nina och marcus där också, längesen sist!
har bara degat hela dagen hemma hos hannah. blev en helt störd kväll igår. dock hade vi sjukt kul! några fagra filmer på en lika fager flicka finns nu. haha, dör. dom kommer dock aldrig, aldrig, aldrig att publiceras någonstans!
nu blir det mys framför en skräckis med hannah sandra och zarro. ida drog hem, taggar antagligen inför sin artonsårsdag i detta nu?
imorgon blir det tidig uppstigning, ska vara på bräddegården elva och tjöta lite med min handledare. sen ska vi hem och rida lite på pållarna och på kvällen blir det lite firande för födelsedagsbarnen!
PUSS



herreguuuuuud. vilken idiot! hur fan kan man sjunka så lågt?

för jag var nere men uppe på fem

håkan på högsta volym som gäller. sitter tillsammans med världens bästa brudar! kan fan inte bli mycket bättre! TAGGAD! sa ju att det skulle komma, like always! drar till ida en sväng nu, sen blir det måndax somsagt. vi ses där!
PUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS



crazy little partygirl

baby we can run away

hoppade precis ut ur duschen, sandra sitter och plattar håret, dunkar lite musik och försöker bli lite peppade! det kommer, det kommer. har varit en sjukt degig dag, därav den dåliga peppen kanske? tog en PN nyss, och duschen gjorde susen. dags att göra sig redo. ikväll blir det mayhem! vi måste ju visa oss från våran bästa sida ikväll lich, så sandra är nöjd! NU KÖR VI!


glider omkring

sådär, då var ännu en helg över och nu har jag min sista lediga vecka framför mig. det kan ju inte bli så mycket bättre, för hela veckan är sandra här och hälsar på! fullspeckat schema, mycket som ska hinnas med och det kommer bli fun!

sandra kom igårkväll, innan tillbringades dagen med hannah, på travet och på hästryggen.
lördagskvällen blev galen. vi hade galet kul i götet, men det här slog nästan det! kul att träffa alla gamla, och nya, godingar! RÖJ, det enda jag har att säga!

ikväll blir det måndax. sandra måste ju få se vad det är för nått! en sak som är säker är iallafall att efter denna vecka ska det bli luuuugnt. haha, hjälp.

nu blir det chill med mina brudar.

SIMMA LUGNT!




och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
skratta åt det
för då kommer jag kanske över det


äventyren tar aldrig slut

vi överlevde! hela gårdagen var galen, men oj så kul vi hade! bilresan var crazy, beckys faster pia var en av dom skönaste jag träffat, spårvagnsresorna vill jag helst glömma bort, och kvällen i sig blev bara så sjuk! längesen jag hade så kul. TACK ÄLSKADE NI. räkna med att vi är där igen snart!

så, nu är jag hemkommen, men än slutar inte äventyren. jag och mina två vänner hannah och hanna drar snart till skara och lever loppan. därför har jag inte tid med detta, ska snygga till mig lite och sen kommer dom och hämtar mig!
MAYHEM!


NU DRAR VI

yes, om en en kvart sitter vi i bilen, dunkar musik och njuter av livet. götet nästa, KOMMER BLI SJUKT NICE! jag och fyra underbara brudar, kan ju inte bli annat är bra! kanske ses vi på göteborgs gator ikväll!
ta hand om er! vi hörs imorgon.
PUSS



p.s telefonen är med!


NU DRAR VI

japp, om en halvtimme sitter vi i bilen och dunkar musik och njuter av livet. götet nästa, KOMMER BLI SJUKT NICE! fyra av mina bästa och jag, det kan ju bara inte bli misslyckat. kanske vi ses på göteborgs gator ikväll!
ta hand om er! vi hörs imorgon.
PUSS



p.s telefonen är med


coldplay

älskade, älskade, älskadeeeee coldplay. bytte över till MTV, och vad hittade vi där? jo, dom visade såklart en coldplay-konsert! självklart dök fix you upp. inte den låten man kanske vill höra precis nu, men fyfan vad jag älskar den. helt klart en av dom bästa, och finaste. älskade coldplay.

and the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace
when you love someone but it goes to waste

i miss you

...och jag skulle göra allt för att inte göra det. fan.

kom hem till hannah nyss, så nu sitter jag, hon och palm i soffan och myser framför lite paradise. dagen har spenderats med dessa två brudar, plus sandra. på kvällskvisten blev det campingen och volleyboll med ett gäng härliga boys, sedan film hos erik. kikade på hundtricket, som jag nu sett för typ 564743 gången. dock gör det ingenting, då min man är med i den filmen. muuums.

så, nu sitter vi här, efter en skön kvällsprommis hem, glor på tv och pratar om livet. min vänner är dom finaste.
snart är det sängdags för min del, då jag ska hem med bussen vid åtta, jobba lite, rida och packa. sedan bär det av till götet. kommer bli sjukt nice!
GODNATT VÄNNER



GE MIG ALLT IGEN

så många broar jag bränt

kan fortfarande inte släppa filmen vi såg nyss, the notebook. alltså, jag dör. så himla fint, samtidigt som jag bara vill stänga av skiten och bryta sönder skivan. verkligheten är en helt annan, men det är dock svårt att förstå när man ser sånt. jag måste sluta leva mig in i filmer!

mamma och rolle var här nyss och hämtade hjalle, så nu är det tomt här. jag och hannah får klara oss utan den lille prinsen. stannar kvar här, så pållarna får vila idag. dom gråter nog inte! saknar min lilla pluttis. blir iallafall mys med tjejerna ikväll, får se vad som händer. som vanligt är jag taggad för skräckismaraton. det känns som den gamla goda tiden, lite nostalgi. victoria, minns du alla kvällar hemma hos dig i lucksta? haha, vilka tider!

nej, nu nalkas det käk, hannah får vara mästerkock idag!
PUSS

vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

blev tidig uppstigning idag, varit ute på prommis med hjalle och hållt på. nyss kom NLT hit. jag ska föreställa någon slags backup för hannah, ifall hon skulle kissa på sig eller så! så himla roligt att lyssna på när kvinnan är nervös! fast jag tycker att hon sköter sig bra!
 
vet inte vad vi ska hitta på idag. en fågel viskade i mitt öra att det skulle bli middag och mys hos zarro, men vi får se. om vi ska till götet imorgon, så är det nog lika bra att jag stannar hemma och är en duktig flicka. men, vi får se helt enkelt!
nu ska jag ut med hjalleboy.
PUSS




jag vill se dom där skyarna igen
jag vill försöka igen
den här gången kanske världen förstår oss

förhoppningar och regnbågar

vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt
nu slutar jag

jag har ramlat där förut

precis hemkommen från en skön kvällsprommis tillsammans med två favoriter! hjalle var helt exalterad över vad lidköpings gator har att erbjuda. roligast var joggingsnubben som hjalle tyckte var väldigt saftig! förövrigt borde han få en stjärna i himlen som är ute och springer klockan tolv på kvällen! kimpo ringde och var lite social också. inte igår, så det var jätteroligt!

såg mr.a förut med. dock på tvn, men whatever. den mannen alltså! inte nådigt. håller tummarna för ett kärt återseende till helgen! mumma! har även sett klart på harry potter, den sista, eller den femte filmen. har ju inte sett alla så lika bra att se dom, nu när hannah har paxat mig. alltså, paxat med mig som biokompis på den nya filmen. och jag ska inte förneka, dom är faktiskt bra! dock slår ingenting längtan efter new moon! åh.

nu inväntar vi paradise hotel som börjar om fem! sedan blir det sängen. uppstigning tidigt imorgon, då hannah ska få finbesök av NLT. haha, så jäkla roligt. men man får stå sitt kasst om man inte kan säga nej! så håll utkik, om några dagar kommer en sjukt snygg brud synas i tidningen! obs, har hennes nummer för er som intresserade!

just det, höll på att glömma det viktigaste. lite smygreklam till min vän! www.landenhannah.blogg.se
PUSS OCH GODNATT



behöver en galen kväll som denna!

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid

spenderar ännu en kväll hemma hos min kära vän hannah! hjalle följde också med in till den stora staden. blir bara mys framför en harry potter-rulle och ett antal promenader i det underbara vädret! hur kan det vända på typ två sekuder? sjukt egentligen!

har hunnit med att rida både pållarna och jobbat lite hemma. duktigt. finns nog inget bättre än att rida ut, med världens bästa man som sällskap, lyssna på lite musik och bara rensa tankarna. och i tider som dessa så är det mycket som behöver rensas.. åh jag blir så trött. finns ingenting mer att säga, slut på ord helt enkelt. allt är sagt och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. jag tror att allt har en meningen, så jag får tro att det var meningen att det skulle bli såhär. känns bara så himla tråkigt. det är alltid tråkigt att förlora någon eller något som man tycker om.

men här ska inte deppas ihop! livet går vidare och jag har sagt till mig själv att aldrig falla igen. aldrig, aldrig mer. på fredag drar vi nog till götet och lever livet, jag och världens bästa tjejer. kan inte bli bättre. är så glad att jag har er! älskade ni.


livet är en fest.


girls just want to have fun


im leaving the one i want to take

HAHAHAHA, jag håller allvarligt talat på att dö! allt är bara så patetiskt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, om jag ska skratta eller gråta. just nu kan jag bara inte sluta skratta. hjälp, vilken tönt.

förövrigt avnjuts lite the fray. big, big love! jag nördar lite framför datorn, hannah läser solo, och allt är bara allmänt degigt. jag vill göra nått kul! nu börjar vädret bli bättre. när solen tittar fram höjs humöret lika fort! vi ska se på the notebook strax. har aldrig sett den faktiskt, men carro sa att jag kommer börja lipa, så då var jag väll tillbaks på ruta ett igen lika fort. who cares, har vant mig.. lägger in lite smexiga bilder från gårdagen senare, håll utkik!
PUSS PÅ NÄSAN



if i dont say this know

i will surely break


we were lovers in every way

är just nu hemma hos världens bästa babygirl. chillar och pratar om livet. lite "dagen efter-ångest". idag är det mer än vanligt, hatar det.
gårdagen blev i vilket fall som helst sjukt lyckad! förfest hos coff, galetgalet, som vanligt när jag nina och angelica drar igång. måndax var också riktigt snajsigt. träffade personer som jag inte har sett på år och dagar. hur kul som helst! hemfärden kan dock skippas. där tog det roliga slut, finns inte så mycket mer att säga. jag ska sluta bry mig och bli världens okänsligaste person. tror att det är lättare då.
ska dra och handla lite käk, hämta mina grejer hos coff och gå till körskolan. får se vad dagen har att erbjuda förövrigt.
vi hörs sen!
PUSS



life goes on


MAYHEM

sitter hemma hos coff, med världens bästa BF-brudar och nästan lika bra ponkar. chillchill! kvällen kommer bli crazy, som alltid när jag är med dessa pinglor! löve it.
strax blir det pepp till lite lorre. livet leker.

ps. du är en stor fet idiot!

this time

tycker att det är fel att ignorera människor istället för att prata om vad man tycker och tänker. men visst, det är effektivt. jag tror att jag har fattat poängen. nu ska jag sluta bry mig, livet går vidare. 

så ikväll blir det mayhem, alla bekymmer läggs åt sidan och istället ska jag leva livet med mina vänner. ska hem till coff snart, kika förbi sebastian och sedan blir det måndax. blir nice, tror jag. ska hålla mig i skinnet och inte vara en sämre person. mitt mål för kvällen!
nu är det rycktajm, PUSS!



saknar er!

mobiltelefoner och chipspåsar

...går inte ihop har jag och hannah konstaterat!
efter en lång dag tyckte vi självklart att vi var värda lite chirre och dirre till filmen, och visst blev det så. helt inne i filmen märker vi självklart inte vad som händer, men när den tar slut inser hannah att hennes mobil är borta. vi vänder upp och ner på så gott som hela rummet, jag ringer tusen gånger, men ingen telefon någonstans. hannah börjar babbla om att det spökar här och grejer, och kanske det. för att lugna nerverna sträcker hannah ner handen i påsen, och vad finner hon där? jo, mobilen såklart! hur den lyckats hamna där har vi ingen aning om, och det roligaste var att mobilen var inte död, utan det fanns ingen täckning i påsen... HAHA, så jävla fult!





ps. se aldrig, aldrig, aldrig the mist, man vill typ dö efteråt


i'm so deep into the shit

dagen blev inte som planerat, och kanske är det lika bra det. är trött på alla meningslösa ord, allt velande hit och dit, alla missförstånd och allt som kretsar däromkring. varför säga saker som man inte menar? jag hatar sånt. det är nog till och med det värsta jag vet. så sjukt jävla onödigt. åh, jag blir både ledsen och förbannad på samma gång.

men i vilket fall som helst så blir det en emma- och hannahkväll ikväll igen. och det gillar vi såklart! det blir bara en massa chill och film. hör och häpna, vi hyrde en skräckis, utan att jag behövde tjata på henne! haha!

har hunnit med och varit iväg och tävlat idag också. hannah fick följa med på sin första hopptävling också! rätt konstigt egentligen, eftersom jag har ridit i hela mitt liv och vi varit kompisar sen vi var fem typ? men blev iallafall fyra i LD+5 och tvåa i LCn. i LDn var sune tokhet och jag red kasst. fast, det var inte lika illa som det kändes, men för mig är det känslan som räknas! LCn var däremot mycket, mycket bättre. han var taggad, och jag hade läget under kontroll. svängde ingenting i omhoppningen, då jag ville att det skulle bli en lugn och fin ritt. men, kom ändå tvåa så det var jättekul! var ändå 25 stycken med i den klassen, så då får man vara nöjd, om man inte satsar så att säga!

nu vill hannah se på film, så det får det bli!
ska bara avnjuta denna underbara låt med mina lika underbara män i mando. love.


one last time



we were lovers in every way

how we walk

sitter hemma hos mig med H, chillar, tjötar och lyssnar på lite mando. skönt, en dag som denna.
gårdagen blev inte som planerat. blandat helt enkelt, av både det goda och det onda. man slutar aldrig chockas över vissa människor.. var nog längesen jag hade 49468334 tankar och känslor på en och samma gång. dock hade jag tur att träffa min vän M, som också hade lite problem att prata ut om! aja, livet är inte alltid lätt. och nu känns det kanske lite lättare när några fåglar har viskat i mitt öra. om det är sant så är det bara så jävla patetiskt. herregud.
men i det stora hela så hade natten en hel del att erbjuda. haha, galet.

dagen har spenderats hos en vän, hemfärd, och sedan kom hannah somsagt hit. vi har gjort både det ena och det andra, kollade precis på patrik 1,5. good! imorgon blir det tävling i floby. spenandee. längesen nu! blir bara LD-LC, eftersom licensen inte kommit än (!).. 
nu är det dags för pistvakt, sedan sleeptime. 
GODNATT


 

vad jag bryr mig om nu

är att aldrig ge hjärtat rakt ut









fan.

make it happen

underbara, älskade sommarlov! nu börjar dock ångesten komma, att det snart är slut. men, vi tar vara på varenda sekund. det är huvudsaken!
sitter hemma hos hannah (som vanligt) med hela gänget samlat. kan inte bli mycket bättre! ändrade planer, blir mayhem istället! wiho. (BETTAN SVARA!)
dagen har förövrigt bestått av jobb hemma och johan-träning. hade med thina för första gången, gick verkligen asbra! trodde inte det, vi har hoppat några gånger, typ sjuttio cm. men, gick finemang! hon var lugn och skötte sig jättebra. kommer nog bli bra!

gårdagen blev inte heller som planerat! blev kvar i stan hela dagen, även över natten. gjorde lite av varje. tillslut övertalade vi hannah att vi skulle se en skräckis, blev babysitter wanted. haha, har nog aldrig skrattat så mycket under en skräckfilm! ida kom även förbi en stund och tjötade lite. vi dampade hela kvällen och hade allmänt kul. bäst var min och hannahs femminutare! löve it. livet leker.

dags att göra ett ryck. ha en fin kväll vänner!
PUSS E



<3


jag slängde bort någon slags vän

ingen uppdatering igår, pga datorbrist. än ger ja mig inte! spenderade hela gårdagen hemma hos mig med H, red och var med om en del andra roliga (och mindre roliga) äventyr. på kvällen blev det staun, chill hemma hos ida och sedan bar det av på lite roliga äventyr. haha, ibland tror jag att vi är lite sjuka i huvudet. men, vi har ju kul och det är ju huvudsaken!
kvar i stan, vet inte vad denna dag har att erbjuda, återstår att se. lär sluta med att jag sitter hemma i min ensamhet, mami och rolls ska på middag så jag har hela lyan för mig själv. nej, det blir nog jag och hjalle ikväll, och bebismissen såklart. kanske behövligt.
vi hörs ikväll!



GE MIG LITE STOCKHOLM OCH LITE SOL, TACK.


ge mig lite mer

har konstaterat att om man är lättroad så blir allt så mycket lättare. jag och hannah har varit dryga i så gott som hela kvällen. men det är kuligt. och vi har kuligt. som alltid. vi är vana att roa oss på egen hand, med små medel. men, nu ligger hannah som en slagen hjälte i soffan bredvid mig. tror att sängen kallar, då jag måste upp tidigt och baka en kladdis. varför gjorde vi inte det ikväll för? nu blev det jobbigt.
GODNATT VÄNNER


i'm high on you and on drugs

nu var det evigheter sen sist! motivationen har inte funnits och det kändes som att det var dags för ett break. men, nu känner jag mig redo igen.
har hänt så sjukt mycket sen sist. först och främst peace and love som var helt galet bra. håkan som avslutning var pricken över i:et. hans bästa spelning som jag har sett, och det börjar bli en del nu. vi kom nästan längst fram, det kändes som att hela festivalen var där och sjöng med. jag har varit i alla städer var grym, den bästa låten som aftonbladet sa, jag är beredd att hålla med (självklart fick han fem plus, den enda under hela veckan). han med att se bland annat laakso, mando, hoffmaestro, lasse, keane, volbeat, mötley, osvosv. dock han vi inte med alla som ville se. men, vi hade så sjukt kul! vi ses nästa år!f
örövrigt har jag spenderat tid med mina fina vänner, jobbat och hållt på med pållarna. mycket har hänt, vilket innebär att det finns mycket att berätta. tiden räcker dock inte till.
just precis nu leker jag med hannah. vi sitter här ute på landet, diggar lite musik och snackar om livet. lite tungt för tillfället, men allt ordnar sig. alltid. tur att jag har världens mest peppande människa vid min sida. blir filmmaraton ikväll, men först ska vi lyfta på rumpan och baka åt min mor. vi är snälla.



förlåt för allt.


RSS 2.0