pokerface

jag ger helgen många, många plus. den har varit great! tack och lov för det, annars hade jag gått under jorden! så nu tänker jag dra ett såntdär jobbigt, långt och ointressant inlägg bara för att!
var ute på äventyr i fredags med angelica och nina. var meningen att bara jag och kabel skulle ferra, men nina ångrade sig i sista sekund och det var väll tur det! fest på skaragatan med dom, amanda och ett helt gäng med grabbar. en massa mumsmums, och då menar jag veeerkligen mumsmums, och det är nice! riktigt, riktigt trevligt och det måste göras om snarast. bästa kvällen på länge!
sov över hos nina, så jag vaknade upp i källby utav att en viss erik ringde klockan tjugo över åtta.. inte alltför kul! men vi var förvåntasvärt pigga, så jag tog bussen hem i tid för att hinna med alla pållarna. red dom två nya, den stora ska till matfors och hon är riktigt trevlig faktiskt! jag gillar hennes sätt, supergullig och mysig, så hon kommer bli en bra ridskolehäst! och trots att jag gillar hästar med lite fart i så tycker jag att hon är mysig att rida, inte för seg, men inte för framåt heller. kommer bli en jättetrevlig häst! och den andra, d-ponnyn, är superfräsig! inte som sune, men bra. en mysig häst som nog har en hel del i sig. med lite mer träning kommer hon bli riktigt fin! förhoppningsvis har vi kvar henne ett tag, tar med henne ut på några tävlingar ochså. och mamy red sune med. tror inte jag förstår vilken underbar häst jag har. eller det är klart att jag förstår, men inte att han är så bra som han verkligen är! det är helt sjukt vad han har utvecklats! så himla fin! var jättekul att få se någon annan rida honom, var väldigt, väldigt längesen sist. och mamma var i chocktillstånd hon med, "vilken ponny, det har ju blivit som att rida en fin storhäst". och det är det ju med, men det känner man först då man sätter sig upp på andra hästar. men det känns så himla skönt att allt slit har fått belöning nu. nu är det bara att hålla tummarna på att dethär håller i sig, för då kommer han kunna gå riktigt långt i både hopp och dressyr!
på kvällen fick nina komma på besök i öttum, sen drog vi till angelica och badade badtunna i några timmar. myyyys! sen skulle vi se på någon skräckis, men jag somnade innan filmen hade börjat ens.. kul! jag var skitsur när jag vaknade imorse och insåg att jag hade somnat vid elva.. suuuuur! men drog hem vid tolv efter att ha tillbringat hela helgen med dessa två brydar! tack för helgen, puss på er och en massa jävla plus för att ni är bra! åkte hem och kollade lite på idolreprisen, insåg att jag är lite hemligt förälskad i robin bara för att han har blivit så himla bra, sen har jag ridit och allihopa gick super!
imorgon är det johan-träning och det är bäst, nu ska jag gå och plugga som en häst.. HAHA, tjejer, nu har jag kommit på ett till rim! satt nämligeN och kom på världens bästa rim igår, men det visas tyvärr ej offentligt!
PUSS

justja, lite ironiskt att mitt förra inlägg hade rubriken "nothing else matters", och en av festens absolut bästa stämningshöjare var just den, hur nu det går till? haha.


nothing else matters

jag är en mycket ledsen flicka, världens bästa plan kraschade och det är sämre än sämst. jag hatar dethär!
men reservplanen är bra den med, det tycker jag! hem tio i två, provrida två hästar som kommer, en stor och en ponny. sen blir det troligtvis party ikväll och imorgon blir det badtunna hos angelica. så det känns bättre nu iallafall, mitt i allt det tråkiga!

är fortfarande kvar i skolan, trots att jag slutade tio. jag är inte helt frisk, men det har jag redan konstaterat. men har haft för mig andra, viktigare saker, än att åka hem. sen har mamma haft en dålig dag, så lika bra att hålla sig undan!

var i götet igår, på åby. och igår var det inte berras dag, troligtvis sjuk. tråkigt, men det är bara att ta nya tag! men jag hade kul ändå, träffade några gamla godingar från förr i tiden, riktigt längesen. men dom var sig lik, det vill säga riktigt trevliga, och riktigt mumsmums, som nina skulle sagt! men ingen mr.a, det är skit. tror jag hoppar över det kapitlet nu, hur sorgligt det än låter. hade roligt på hemvägen iallafall, tur att jag finns som kan liva upp stämningen! wooohooo! eller tur att mina kära vänner lär mig så mycket tokigheter!

ska återgå till något viktigare, mumsigare saker.  
puss på det!

who knew

och tänk er, vi har haft mer snö än i sundsvall! typ woooooow! men snart är det borta och det blir bara en massa jävla blask. sen har jag inte kunnat rida heller, eftersom sune inte har några sulor eller broddhål i skorna. kul. han kommer vara galen idag!

chillerilldag igår, bara en lektion, så jag har bara umgåtts med mina klassisar och grejat på. träffat ninas ponke också! skrattat och känt lite glädje, det är bäst. sen blev det jobb på kvällen! känns bra i plånkan sen!
idag har vi bara idrott, sen hälsopedagogik och vi ska på vattengympa. fyfan vad jag ska vara hurtig idag. kanske ska passa på och gå hem när jag ändå är igång? det är ju bara två mil hem satt.. sen ska jag försöka rida mitt vilddjur till häst och förhoppningsvis kommer den nya storhästen hem idag med. det ska blir fun, fun, fun!=D måste väll plugga också antar jag! like always.
imorgon blir det erik hela dagen lång, följer med honom till götet och startar berra på åby. håll tummarna för en ny vinst, trots att motståndet är betydligt tuffare i dethär loppet. kanske hänger med han till huvudstaden på fredag med, vi får se! annars kanske jag gör något helt oväntat. vi får se, vi får se.. det får tiden utvisa!
puss på er!



behöver lite kärlek från fel sort

just the way that i wanted

för det är snöstorm här och det är KALLT OCH JOBBIGT. trodde jag hade flyttat ifrån det, men inte. fast det är rätt mysigt ändå, men det kommer väll vara borta och blaskigt imorgon. det är det som är sämst! bara det är snö om en månad så är det kingen.

har pluggat mycket och länge nu, braaaaa jobbat. känner mig rätt duktig faktiskt! ska nog ta rast, deeptalk med ninus om allt, massa saftiga saker och jag vill typ bara dö åt allt!



you still a part of me


apologize

jag ber så fruktansvärt mycket om ursäkt, har verkligen varit en urdålig person som helt och hållet har lagt bloggen åt sidan för cirka en veckas tid. det är mycket, mycket illa. har helt enkelt inte haft någon tid alls över, hur hemskt det än låter. men ska försöka reparera mitt misstag så gott det går. vänner, jag hoppas ni förlåter mig!

har hänt mycket i veckan som gått i tisdags var jag på axevalla, berra vann och var bara bäst! tyvärr ingen mr.a så långt ögat kunde nå. bajs på det! i onsdags var vi och provade tre hästar, två stora och en d-ponny. ponnyn och den ena storhästen var jättebra, skulle kunna tänka mig båda två själv faktiskt! i torsdags var jag och nina hemma hos kabel, mys! kikade på film, spelade kort och pratade. det är king! i fredags var det utgång för fulla muggar, men aporna såklart! först hos carros syrra med en massa härligt folk, sen drog vi in till stan, gabriels en sväng. och sen fick jag och hannah för oss en impulsgrej som i efterhand kanske inte var den bästa, men vi tog iallafall bussen till skara, för att gå på olins, men en viss hannah blev alldeles för rund om fötterna och emma fick vara mamma, så inget olins för oss. men det var rätt fun ändå, träffade några roliga prickar och det är inte varje dag man går runt på skaras gator en fredagkväll! i lördags var jag med hannah och carro och bara myste och igår gjorde jag seriöst inte ett piss. sen har jag ridit min lilla sunebus vareviga dag med såklart. han är i finform nu!=D<3

kom till skolan åtta idag, börjar tjugo över tio.. kul! men bor man på landet så blir det så ibland. fast det var bra idag ändå, måste plugga! jag gör fan inget annat än att plugga. tjoho!
har inget vettigt att skriva, jag är trött. puss

JOHAN-TRÄNING IKVÄLL FÖRRESTEN!=D


a day like everyone else

happyday today. vet inte varför egentligen, det bara är det liksom! GÖTT!
slutat för en och en halv timme sen, men har suttit och pluggat och nu väntar jag på mamma och rolle. duktig flicka! kanske har jag börjat ta tag i mitt liv? jo, till viss del iallafall. ska åka till axevalla när dom kommer, berra startar.
finns inte mycket mer att säga.

bara för att sandra är så intresserad om hur det går med mitt hästliv ska jag kanske inte glömma bort att uppdatera lite om gårdagens träning! först och främst tokstressar vi hem, slänger i oss lite mat, skyndar oss att fixa hästen och drar sen iväg. är där kvart i sex, som planerat. och mycket riktigt, som jag hade sagt hela dagen, då börjar träningen sju. som jag sa! men mamma är ju lika envis som mig, men denhär gången fick hon allt skylla sig själv! så då fick vi glida runt i floby, köpa en tidning och fördriva tiden. KUL! jag som hade kunnat plugga den timmen, sen om jag hade gjort det, det är en annan femma. men iallafall, träningen gick bra. inte perfekt, men bra. fast det är väll det som är grejen, att det inte ska vara perfekt. han var väldigt stressig, troligtvis för att det var så många idag och johans ridhus är inte så himla stort. hästar överallt, hinder överallt, likamed alldeles för mycket för min bushäst! han på marken skötte han sig riktigt, riktigt bra. johan var jättenöjd med honom, sa att vi gör så stora steg för varje gång. riktigt kul att höra! och för första gången sen jag fick honom, det vill säga tre år, så trotsade han lite i hoppningen. stannade två gånger på ett hinder som han hoppat hundra gånger, trots att vi kom rätt och allt. och alla som känner mig vet hur jag blir då. FÖRTVIVLAD. men det var ju inget fel med det, jag blev bara chockad att han gjorde det, han som aldrig har stannat! men jag överreagerar alltid, töntigt. men sen gick allt som en dans! han har blivit så himla lydig och spänstig och det måste jag lära mig och rida efter det. lite kommunikationsmissar, men snart sitter det med. puss på världens bästa sune! och johan överöser sune med beröm och det är jättekul att han tror på honom!=D


always on my mind

är rädd att mitt lång, saftiga inlägg inte kommer bli så långt och saftigt, då tiden helt enkelt inte räcker till. är även rädd att jag har lite viktigare saker för mig. hör och häpna, men det gäller plugg. jag ska plugga rumpen av mig! sen ska jag hinna med att dregla och vila ögonen lite on somebodyyyyy. haha, jag är patetisk, men det är kul.

fredagen blev faktiskt riktigt lyckad. troligtvis för att alla var så sjukt peppade, för maskeraden sög rumpa. bara kul att träffa folk och make some moves. det var det enda. men förferren blev lyckad, troligtvis för att jag var med folk jag tycker om. det brukar alltid bli bäst då! sen blev det lite för mycket för allihopa, men vi hade kul. riktigt kul dessutom. puss på kvällen och puss på mina älskade vänner!

lördagen tillbringades till att hjälpa hannah att städa lite, sen åkte jag hem, red och sånt. vid sju åkte vi till stan, jag, mamma, rolle, erik och annjelika hade en liten familyevening. fast charlotte var ju också med. men vi käkade iallafall på italia, satt där i tre timmar. sen åkte jag hem till hannah och pratade en massa, såg lite OC och soooov. 

igår ringde mamma och väckte mig åtta, åkte med henne till örslösa och fixade hästarna, och så vidare. åkte hem sen och red. suuuuperfin var han. kortare martingal och raspade tänder har  verkligen gjort super. min lilla pojke. sen kom erik och charlotte på kvällen, myste framför tvn och var allmänt social. och vet ni vad, jag pluggade faktiskt riktigt mycket! plus till mig! 

idag har jag bara varit på skolan, som jag fortfarande är på. har hunnit med en massa saftigt snack med nina. det gillar vi! träffat mina andra, bästaste, klasskömpisar också. min klass är bra! massa skratt och roligheter. träffat på en äckelpäckelgubbe, som nina gääärna vill ha, eller hur var det stumpan?=D HAHA! halv fyra, fyra kommer mamma och hämtar mig. snabbt hem, sen blir det JOHAN-TRÄNING! älska!

nu ska jag återgå till den duktigaste emman som finns i hela världen. och dregla vidare, såklart.
PUSS




FÖR VAD HÄNDER IHELGEN KÄRA VÄNNER?=D
 

hold on

HÅLL UT KÄRA VÄNNER!
imorgon väntar ett långt och saftigt inlägg
just nu finns varken tid eller ork
jag ska krypa ner i min underbara, efterlängtade säng
och sova.. och soova.. och.. och soooooova!

MEN!
innan det ska jag tillägna en eller två rader till en utav mina bästa brudar
nämligen MARIA COOKIELENA NÄÄS
som äntligen fyller år idag, sjutton jävla år dessutom!
hoppas du har haft en underbar dag
puss på dig hjärtat och sist men inte minst
GRATTIS!






FINALLY

fredag hela veckan, HEJHEJHEJ!!!
älska fredag och älska ramsan! den ska sjungas för fulla muggar ikväll, det ska jag se till! lite norrlandsanda finns allt kvar i mig. kingelischus!

somsagt, äntligen är den efterlängtade fredagen här och vi är peppade som bara den. TAGGA BRUDAR, TAGGAAA! kvällen kommer bli bäst, jag bara känner det. puss på det! är hos hannah med henne och zarro, ska fixa lite stuff och oss själva såklart. sen drar hela planeringen igång, bara att hoppas att allt blir som vi tänkt oss!

cpdags, sen ska jag ta tag i mitt liv och börja peppa!
ha en bra kväll kära vänner!
puss




FIRAR JANNEBANNEBUS IDAG=D<3


puss och godnatt

har varit med hannelo hela dagen lång, sover här inatt med. det är mys och hannah är bestisfestis.
har haft för oss lite av varje, bland annat är väldigt fagra bilder tagna på väldigt fagra ställen. mina vänner har sjuka ideér! därför jag gillar dom, såklaaaart! nu väntar sängen, och vet ni vad? inget pluggande idag heller. skjut mig, typ. vet inte om jag går too school imorgon, känns ovärt om jag ändå inte pluggat. aja, vi får se om jag tar fram min smarta, duktiga ochbästa sida. vem vet liksom, mirakel kan ske. måste ursäkta mig för allt tjat om plugg, jäkligt tråkigt och deprimerande, men det är det som tynger mig allra, allra mest. böhö.

pratade med nina, goda nyheter som gjorde mig till en lycklig flicka. det kommer bli mycket, mycket bra om jag får bestämma. kingeen säger jag bara! och kim, gör mig stolt förfan!=D go for it bitch!
puss på er

p.s IMORGON KOMMER BLI BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE
och gud (eller vad nu än heter, vad du än är eller vafan som helst) låt det bli så med




 

världens bästa ninuskaninus

varför händer allt alltid oss för?
vanessa i tisdags och nina idag.
men fick precis reda på att allt gått bra med nina
och det är vi alla tacksamma och glada för!
tack gode gud att det inte var något värre!
puss på dig nina, hör av dig när du ser dethär!

<3


everything feels so far away

för imorgon är det fredag och jag längtar så jag spricker! det kommer bli greeeeat!

var med två av aporna igårkväll, mys like always! mycket skratt, vilket innebar att jag inte gjorde det jag skulle, det vill säga inget plugg och inget sova tidigt. illa. så jag är trött och provet gick väll sisådär, håller tummarna helt enkelt! på tal om pluggandet går det väll lite sisådär med det med. trött och less på skiten, men jag ska ta tag i det, det ska jag! måste bara få tid och ork. tvivlar på att det kommer ske. synd för mig!

jäkligt slapp dag förövrigt. har verkligen inte gjort ett piss. dåligt av mig, men jag har haft annat för mig. jag skyller på det! jag, nina, hanna och angelica var ute och käkade med förut, pysigt va! jag har konstaterat att mitt liv är mysigt nu för tiden. kan ju inte bli bättre. fick förresten reda på att jag fick MVG på min psykologiuppsats, kanon vetja!=D

har egentligen inget vettigt att skriva, men jag skriver ändå. jag är ganska onödig av mig.
nu ska jag, alldeles strax, ta tag i mitt liv och studera matematikens underbara värld. jag hatar matte..
slutar halv fyra, åker hem och rider sen blir det plugg. ska plugga, måste plugga, vill inte plugga!
puss


cry me a river

JAG ÄR GLAD! och egentligen vet jag inte varför? har inte gjort nått speciellt, förutom att umgåtts med människor jag tycker om! tror det är det som gör mig så glad, och lycklig!

har haft två jättemyspysiga dagar med några favoriter! DET GILLAS! var hemma hos angelica i järpås igår, med henne, nina och hanna! lite drama i början, då ninas buss åkte i diket och blockerade halva vägen, en hysterisk busschaffis och en galen tant. dom sa det till och med på radion, så kära vänner, nina satt på den bussen satt ni vet! coolbryyd!=D så vi fick rädda den ensamma lilla flicka och åka till järpås tillsammans. väl där käkade vi äppelpaj och myste på! sen kom johan och erik och gjorde oss sällskap med en skräckis, the strangers! varför alltid skräckisar? men eftersom jag är typ coolast i hela världen så satt jag faktiskt i en fotölj, alldeles själv! sen kom även hanna efter ett tag, då hon hade varit duktig och tränat!=D sen blev det klädpoker, nattvandring och massa prat. greveholm får inte glömmas! vid tre åkte pånkarna hem och runt fyra drömmde iallafall jag sött!

gick upp runt halv elva, bra jobbat måste jag säga! käkade frulle och myste på. tog tåget hem vid halv ett, jag, hanna och nina och sa hejdå till angelica och järpås! TACK FÖR EN MYSIG KVÄLL/DAG!=D<3 åkte direkt hem till hannah, där även carrolinen var och efter ett tag kom även beccy!=D surrade på och planerade en massa. det kommer bli kanon!=D GE MIG FREDAG NU, TACK! kom hem för en timme sen, ska bara packa och lite sånt, sune får vila idag! tar bussen om en halvtimme och åker tillbaka till hannah igen och umgås med henne och carro! sover där inatt med, mys! telefonen är med!
puss


happyface

dagen är planerad, likaså morgondagen. jag älskar när mitt liv är planerat!
sitter nu och väntar på min moder och låtsasfader, sen ska jag hem och rida, duscha och fixa, sen åker jag till järpås och umgås med några utav mina kära klasskamrater hemma hos angelica, badtunna och grejer. mys! imorgon ska jag rida och plugga som ett FA, sen drar jag hem till hannah och planerar lite inför helgen med mina kära vänner och bara är, längesen nu och jag saknar't! känns som två braiga dagar, i hope so!

puss på er!



JAG SAKNAR ER!

NINA

ja, hon får faktiskt en egen rubrik till och med
men vill bara rekommendera min vän nina högmans blogg
hon är en schööön litten flikkaaaa
ttwiceasbad.blogspot.com/

run the show

nina har just lärt mig att lyssna på lorentz, riktigt bra faktiskt! tack för det ninaaaaa!=D<3

sitter på skolan, har samhällskunskap, bästa lektionen på veckan om jag får säga det själv! dagen har gått fort, och jag är på bra humör. det är en såndär lätt dag idag, trots att vi skulle lära oss olika stenar på geografin och ekvationssystem på matten. DET GILLAR VI! slutar halv fyra, då drar jag hem och rider sune och sen får jag se vad som händer ikväll. x-dag imorgon vilket betyder att vi är lediga och jag är taggad på att göra någonting ikväll, någon som vill göra nått maybe?=D

träningen igår gick jättebra, johan är verkligen BÄST! skulle vilja träna där varenda dag! en ganska lugn träning, mest markarbete, kontroll, lydnad och gymnastikhoppning. sune ville mest bara busa, men efter några om och men blev han lugn och det gick super! efter träningen kollade johan tänderna på sune och fixade dem, så nu lyssnar han förhoppningsvis ännu mer! och igår när jag kom hem så hade mamma köpt ett nytt vintertäcke till sune och en magplatta, sen träningen och sunes tänder. det kostar att ha häst, men som tur är har jag världens bästa mamma! puss på henne!

åh, jag vill göra massa saker just precis NU!
puss

you make me fly

darin ft. kat deluna-breathing your love
på nått konstigt sätt så är låten faktiskt bra
tro det eller ej!

och på nått annat konstigt jävla sätt tänker jag på dig
hela tiden
och det är så fel som det kan bli
lägg av emma, LÄGG AV OCH NER!
men det är okej att drömma, det är det

vill även rekommendera glasvegas-geraldine
spelas om och om igen i mina hörlurar
kanske för att det är en av håkans favoriter, han har bra smak den grabben med

på tal om håkan så skulle vi se honom på onsdag egentligen
men det är flyttat och det känns så fruktansvärt tungt, jag behöver dig nuu!



är även i stort behov av en underbar sommarkväll som denna
sommaren -07?

over my head

kära vänner, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering! förlåt för det! har helt enkelt inte haft tid eller ork att uppdatera. eller, jag skrev ett sjukt långt inlägg i lördags, sen ville inte datorn vara med längre och hela inlägget försvann. kul, jag blev sur, sket i det och gick och la mig istället!

uppdatering om helgen!
i fredags åkte jag hem efter att ha suttit på skolan i flera timmar, trots att jag inte hade någon lektion förutom detdär med frukosten. tog tjugo i två bussen, åkte med sickan till kliniken, träffade mr.a en snabbis, sen var jag med erikoo en sväng med. hem och fixade sune och prylarna, gick 35865467 mil, för jag trodde att sune var påväg att få kolik eller nått liknande, men falskt alarm som tur var! sen kikade jag på idol och blev ledsen för att den bästa åkte ut. BAJS. men han ska göra en skiva, det har jag bestämt! sen gick jag och la mig och sov så sött i mina underbara säng.

klev upp klockan fem på lördagmorgon, efter att ha sovit fyra-fem timmar. det är gött! åkte iväg till tävlingen vid sex, me and mamyyy. tävlingen började åtta på grund utav att det var så himla många startande! sune var lika galen som han har varit den senaste tiden. hoppa och for åt alla håll, tror dom flesta trodde att både jag och hästen var dum i huvudet! men efter ett tag lugnade han ner sig och blev sådär perfekt. hyfsat lugn, spänstig och lydig. blev fyra i LD:n, sju placerade och tjugosju startande. han var så himla fin! är jättenöjd med hela rundan, hur han var och hur jag red. det är en sånn runda som var perfekt, så som jag vill att det alltid ska kännas! i LC:n blev vi sjua, tolv placerade och fyrtiosju (!!) startande. var verkligen supernöjd med sune, han var så himla duktig! mindre nöjd med min ritt, men jag är ju perfektionist, så jag överdriver nog lite egentligen! red bara för att vara nolla, då banan var ganska krävande och svår, plus att jag ville avsluta säsongen med en bra runda. hade kunnat rida mycket kortare vägar, osv, men jag galopperade bara på och hade ett bra flyt, så jag är jättenöjd! det blev en lång dag, så sune var jätteduktig! en skön avslutning på säsongen! på kvällen var jag bara hemma, kom hem typ halv sju.. så jag somnade tio, PÅ EN LÖRDAG! haha!

igår fixade jag stallet, åkte till erik och hjälpte honom en sväng, sen hem och firade fars dag, annjelika klippte sune och sen blev det sängen. inget plugg, vilket är mycket, mycket illa! nu blir det plugg för fulla muggar i veckan!

idag blir det johan-träning!
puss


youre so naive

först och främst vill jag meddela det otroliga..
JAG FICK G PÅ MATTEBPROVET!!! kan ni förstå, emma olsson får godkänt på det omöjliga? ja, mirakel kan ske, nu är det bevisat. visserligen var G sju poäng, vilket jag fick. inte bra, men i vilket fall som helst G, det är huvudsaken!

sitter på skolan och är irriterad, kom hit för en lektion och vad gjorde vi? joo, käkade frukost. nödvändigt. sur jag blir! sen så skulle vi tydligen på boxning, men det hade hon inte sagt till mig. sur för det med! men får dra med mig hannelo på boxning någon dag så är det kirrat! och det är ju kul att nästa buss går halv ett. sur för det också! men duktig som jag är så sitter jag kvar på skolan och pluggar. massa jävla plus till mig! sen får jag ju träffa ninisen idag, så då är jag inte sur längre! nana=D

träning för hela slanten igår! tänk er, jag är på skolan från att den öppnar, till att den stänger? haha, patetiskt. men satt och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig, för vi åkte direkt till örslösa och släppte in dom hästarna, sen hem till angelika och hämtade henne och henns pålle och sen till träningen. men iallafall, slutade halv fyra och som tur var kom janet så vi väntade tillsammans! snajsigt!

träningen gick faktiskt jättebra, vilket jag inte trodde! han var lite uppspelt ibörjan, men han lugnade ner sig efter ett tag. red samma övningar som dom gjort för lotta björe i lördags, så idag var det iallafall riktigt bra övningar. kanske för att det inte var elisabeths övningar.. bra att få hoppa honom lite innan tävlingen! och jag är fortfarande sur över att jag missade lottaträningen i lördags, varför ska allt hända när man är borta? men det kommer ju fler chanser satt!=D och angelika hade ju med sin treåring och hon har blivit jättefin!=D sen när vi åkte hem fick maria för sig att jag skulle rida naomi åt henne, så vi åkte hem till angelika och så red jag ett pass till. det var hur kul som helst att få rida en riktig storhäst, för det var ju ett bra tag sen. bara ridit travarna när vi ridtränat dom, chickan var den sista jag red och det var liksom på den tiden då vi bodde i tun! haha. justja, plato också, men han är direkt inte min typ av häst plus att han är typ 155! men det gick i vilket fall som helst asbra och det var hur kul som helst! hoppade lite småhinder ochsånt. nu längtar jag till storhäst som bara den!=D

ikväll blir det bara en hemmakväll med idol och gotta, förbereda sune och sånt. för imorgon är det årets sista tävling! håll tummarna på att jag har en lugn och sansad häst som lyssnar på vad jag säger och inte på vad han vill!=D haha!
puss


i can see it and cant stop myself from looking

ibland är det svårt att radera det gamla
ibland tror man att det är borta
men snabbt påminns man om att vissa saker bara inte går att glömma
att det lämnat ett alltför stort avtryck som kommer finnas kvar där
alltför länge

skit

its like youre my favoritedrug

effektivitet är inte min starka sida för tillfället. jag och sandra som pratade och det och peppade. jag hade ju faktiskt bestämt mig att jag inte ska göra allt i sista stund, men ändå blir det så. vad sur jag blir! nej, idag känner jag att jag måste ta tag i det, nu ska jag bli en duktig flicka som gör det på en gång. det underlättar ju rejält och det vet jag, så varför inte bara göra skiten på en gång? nepp, nu ska det bli ändring på det!

har FSF nu i tre timmar, sen samhällskunskap i en timme. men det är lugnt, eget arbete och det är alltid skönt! sen hål i några timmar som varje torsdag, för att invänta matte som är typ fyrtiofem minuter, vääldigt peppande. men duktig som jag är så stannar jag kvar, fast jag inväntar döden, det vill säga att jag får det bekräftat, ig på matteprovet. kul!

blir troligtvis träning ikväll men min totalt helgalna ponny. det har verkligen slagit slint i huvudet på honom, hoppar och far åt alla håll och det ska helst gå i hundratio. galen. men ibland är det kul, ibland är det bara jobbigt. men han har nog fått vinterkänslor, vi får skylla på det! bara att hoppas att han är lugnare på lördag! tokhäst=D

nu ska jag börja mitt nya liv, EFFEKTIVITET!
puss



JAG VILL DIT NUUUUU!!
oförglömmligt, mer behöver jag inte säga.
och jag tänker på dig ibland, dumt men sant.

du hade tid

sitter på skolan nu, i onödan typ. kul, men det är som vanligt. allt är som vanligt. jag hatar det. men det är kul att träffa klassisarna, dom är bra! men somsagt, jag hatar att göra saker i onödan, det är typ det värsta jag vet. hatar. bara studiepass, ingen idrott för min del då jag mår piss och hälsopedagogiken är inställd. kul. fast skönt att sluta tidigt, men ändå. jag får damp.

jag vill inte hem heller, har ändå ingenting att göra. bara rida en galen ponny, sen ingenting mer. eller egentligen en massa saker, plugg i mängder, städa rummet, osv. alltså en massa roliga saker. åh, jag orkar inte. blä på allt. just nu tänker jag bara framåt, om några veckor. jag längtar.

längta inte tillbaka till dåtiden, det kommer ändå aldrig tillbaka.

puss


when you were young

har konstaterat det nu, jag vill seriöst inte bli äldre. jag vill att allt ska vara som det är, just precis nu. eller inte som det är nu, men som det var i somras. det var, är och kommer föralltid att vara det absolut bästa. har även konstaterat att jag har världens bästa vänner. ni är värd det bästa och jag är världens lyckligaste människa att jag har er. samtidigt är jag världens olyckligaste att jag inte får vara med er hela tiden, men det är en annan femma. ni är här ändå, på ett vis. ibland, eller oftast, känns det oerhört tungt, men det är bara att blicka framåt, tänka på det vi ska göra och vad vi har gjort. det är det bästa.

åkte hem igår, så nu befinner jag mig här nere igen. vet inte vad jag känner egentligen, bara att allt är tomt. jag är tom och allt runtomkring mig är tomt. men jag lever iallafall. det var jobbigt att åka, väldigt jobbigt. jag förstår inte att jag aldrig lär mig? men det är väll så, det blir aldrig lättare. jag hatar att säga hejdå, det har jag konstaterat också. sa hejdå till anna och maria utanför JB, sen följde carro, rebecka och sandra mig till tåget. dom är så jävla ful! tror det är därför jag älskar dom så jävla mycket? men jag fick iallafall skratta lite mitt i sorgen, det känns alltid bättre då. men tågresan gick fort, trevligt sällskap till stockholm som annars är den jobbigaste biten, sen därifrån till skövde går det alltid fort. inget plugg blev det och inte är jag förvånad. åh vad sur jag blir på mig själv!

var hemma idag också, känner mig så jävla seg och nere. men imorgon blir det iallafall skolan. måste plugga nu, veeerkligen! som ett litet FA! (bruudar=D) red sunebus idag och ja.. han var galen! under alla år som jag har haft honom så har han nog aldrig varit sådär som han var idag! HAHA, tur att man har ridbana och staket iallafall, annars hade det kunnat gå hur som helst! men efter sisådär tjugo minuter kunde han iallafall trava normalt utan att bete sig som världens maffigaste rodeohingst! men trots allt, han är bäst! förövrigt så är det årets sista tävling på lördag, tjugoåtta stycken anmälda till LD:n och fyrtiosju stycken i LC:n, bara i kategori D. det märks att man inte bor i norrland längre!

puss

innan mörkret faller

har varken lust eller ork till att skriva egentligen. jag är deprimerad. rätt töntigt egentligen, har ju knappast nått att vara ledsen för, mer än att jag ska åka ifrån världens bästa människor. värre än så är det inte. åh vad jag hatar dethär! men har haft världens bästa veckan. det är huvudsaken. nu lever jag på dethär ett tag framöver.

saknat sunebus, hjalleponken, dom andra öttumstöntarna och my monkeys. ska bli rätt skönt att komma hem på det viset. men ja, jag vet inte vad som är bäst egentligen. bla, bla, bla.

gårdagen var rätt impulsiv, det gillar vi! blev lite partaj hos farmor med brudarna, tog 22.25 bussen till staden, träffade vic och nåra av grabbarna på bussen, fun! så vi hängde med dom och var cool på navet ett tag. sen gick vi till kebabcity och var ännu coolare. rätt soft! sen vandrade vi hem till joel och spelade lite kort, tv och bara umgicks. lika bra som vanligt!

nu ska jag och SB (hör och häpna) hem till farmor och, lyssna nooga.. jo, PLUGGA! så jävla mycket plus på oss så det finns inte. rätt stolt. sen får vi ju se HUR MYCKET plugg det blir också. wish us good luck!
puss

här kommer lycka för hundar som oss

som jag sagt så många gånger förr, DET BLIR ALDRIG SOM MAN HAR TÄNKT SIG! nog det bästa ordspråk (säger man så?) som finns! men iallafall, utgång igår, ljustadalen/johannedal och det var faktiskt helt okej, över förväntningarna om man säger så. kul att träffa en massa goa människor, det gillas! sen blev det lite panic at the disco, men så kan det bli ibland och som tur är kom alla hem välbehållna, vi kirrar alltid biffen, vi brudar! hade iallafall kul mestadelen av tiden, så det var ju bra. jag, MN och carran fick till och med känna oss som att vi var unga på nytt, åkte epa hem och det händer ju inte alltför ofta nu för tiden! HAHA! och som vi alltid säger, vad vi än gör tillsammans, så blir det alltid bra! måste bara tillägga att sandra glömde göra sin dagliga godnattgest innan vi somnade, sorgligt men sant. men du, du är förlåten!

har bara legat hemma hos SB hela dagen, jag, hon och carro. dom andra brudarna for hem vid halv ett. kollat på tv, surrat på och bara tagit det allmänt chillerill. hunnit med att gå på tempo och lagat mat också. inte alltid man har sånna dagar, men det är gött, som vi säger söderöver!

ikväll vet jag inte vad vi ska göra riktigt, om det blir mys hemma eller om vi drar ut endå. det återstår att se. jag hoppas på det sistnämnda, men vet inte om mina kära vänner är så pigg på det. bara en brud vid namn caroline, men alla ska ju vara med på det! jag håller tummarna i vilket fall som helst, gör det du med!

puss

RSS 2.0