sover på saken

ja, mitt grubblande har tyvärr inte lett till något resultat. klockan är ställd på 04.00. en timme senare bär det av, med eller utan mig. det återstår att se. nu blir det sängen, playa del sol och sedan sova på saken. åh jag blir inte klok på mig själv. ärthjärna.
GODNATT



snart kläcker sally ut några kissebebisar också! sweet!

alltid samma visa

alltså, allvarligt talat. hur jäkla svårt kan det vara? det spelar ingen roll, så fort jag ska välja något så är det alltid lika svårt och jag drabbas alltid av beslutsångest. ILLA. och jobbigt om inte annat. just nu handlar det om morgondagen. ska jag hänga med till stockholm över dagen (eller åker inatt och kommer hem imorgon natt) eller ska jag stanna hemma och "hålla ställningarna" här själv och kirra myskväll? åh ångeeest! vi får se, har ju några timmar på mig att fundera. snark.

men, stockholm blir det iallafall på lörday! jag och pänsi ska leva loppan! wiho. favorit i repris så att säga. åker hem på söndag igen. och fredagen ser ut att bli en bra dag det med! fina dagar framför mig!

nu ska jag fortsätta och grubbla. min ångest och jag. snälla, hjälp mig!
greys får rädda mig so long.
PUSS 

valiant

hannah sitter och pluggar engelskaglosor och så börjar vi prata om ordet valiant (som tydligen betyder tapper/modig). jag börjar fundera på om det finns någon film som heter så, och plötsligt utbrister jag att den handlar om en anka eller nått. hannah börjar asgarva och ger mig vad-är-ditt-problem-minen. MEN! jag hade ju nästan rätt iallafall! det var lite kuligt för stunden.


mr. brightside

sitter i bibblo med pänilo. vi är duktiga och pluggar. eller, iallafall jag! vissa andra har ju fan aldrig någonting i skolan, medans andra har 43658496 saker att göra hela tiden. ja, livet är orättvist ibland!

ska joina henne och carro på stan en sväng med, måste till appo och sen måste jag även leta efter skor. lön och studiebidrag på kontot gör livet lite lättare! ska tillbaks till skolan sen, fortsätta plugga och fixa lite andra stuffs. möte på G! mitt och ivars PA kommer bli så bra tror jag. roligt om inte annat!

nu: PLUGG.
tjing!


någon som du

deprimerad.
jag orkar inte plugga. jag vill inte plugga. jag måste plugga. PRESS. jag hatar det. väggen, here i come!

dock har lite blivit gjort. gott! så nu ger jag upp för idag. idol är avklarat, mariette var bäst, såklart. nu blir det andra avenyn och sen ska jag sova! eller, iallafall försöka. hör av mig annars.
saknar lite sällskap just nu...

en galen kväll med en galen brud en galen sommar. jag saknar det.


MAGGAN

höll ju på att glömma dagens viktigaste händelse!!!
för, idag blir ANNA 18ÅR=D HURRA!
gratulerar till teorin också babe!



 

<3


i'm caught in between

just nu inväntar jag idol med spänning. min calleponk gick vidare igår, vilket var huvudsaken. ikväll håller jag framförallt tummarna för mariette! hon är grym! idolnörd? har bara inget bättre för mig, tror jag. borde plugga (som vanligt), så ska göra färdigt matlagningsuppgiften till och börja med. jag orkar inte.

efter skolan åkte jag och mamma till håkan för att kika på sadlar till wilma, fick med oss en stubben och en pessoa hem som vi ska prova. hoppas det är någon som passar! så himlans jobbigt när man inte hittar någon som passar.

förövrigt har vi bara sprungit med ettåringarna och sen har jag ridit thina. passade på att rida ut idag, eftersom det inte var "storm". är så trött på all blåst!

kommer med en uppdatering sen.
puss


jag steg och föll med skjutna vingar

just precis nu är det fetmys hemma hos fröken landén! jag hannah nina carro och ida chillar järnet och bara pratar om livet. ibland är det tur att livet faktiskt kan kännas lätt trots svåra stunder. och, allt känns faktiskt lättare när man är tillsammans med sina favvosar. jag har världens bästa favvosar!

dagen har förövrigt varit bra. stannade hemma från skolan, hade en jobbig natt. så jag och mamma har dampat hela dagen och myst i stallet. jag har trots allt världens bästa mamma. ridit thina har jag också gjort. hon gick kanon! känns så himla bra, framsteg varje dag. har bara henne och rida för tillfället, wilma har ingen sadel och sune ska få vila några dagar till. min lilla suneprins.

veckan ser annars ganska oviss ut. vill göra och hinna med så mycket. stockholm är iallafall spikat lördag-söndag, sen får vi se. kanske torsdag med, annars blir jag hemma själv. sällskap sökes isåfall!

nu ska jag återgå till mysandet. 
ha en fin kväll vänner.
PUSS

 

brownie

jag har sett båda sidor nu

trött, irriterad och ja, mållös.
alltid samma sak. alltid.
ger upp. det är inte värt det.
inte en gång till.

nu ska jag slänga mig i sängen och kika på hem till midgård. stänga av tankarna och drömma något fint. hoppas på en bra morgondag. det tror jag. konstigt nog känns måndagar lättare än söndagar?

förresten, varför är komissarien och havet typ dubbat? illa.






godnatt.

 

 

 


K A R A T E

det är det enda jag har att säga.

har haft en fin helg, dock har några onödiga missförstånd ploppat upp, men det är väll sånt som händer? bara lite jobbigt. speciellt när det var så längesen sist! men, man ska inte slösa energi på en massa trams!

så, nu är helgen slut. bara top model och ensam mamma söker som står på schemat, sen ska jag sova! borde plugga med. vi får se vad som lockar mest. har ingen motivation alls idag. dock har jag varit duktig och fått lite gjort på den fronten. skönt.

ser fram emot en händelserik vecka. kommer tillbringa några dagar i huvudstaden. har inte bestämt vilka ännu, det återstår att se. får se om det blir en favorit i repris, har sett fram emot dethär länge nu!

<3


det blir vad man gör det till

sitter hemma hos fröken högman, min lilla bettan. hon håller på att snygga till sig lite för tillfället! själv har jag ingen ork eller lust. är fortfarande grinig över att min kära vän är borta. eller borta och borta, snodd rättare sagt. pratar såklart om min cykel. ska bajsa på den som snott den. åh, jag gråter floder. rip bikieeee. eller, jag ger inte upp. blod, svett och tårar, sen ska du vara hos mig igen!

ser fram emot en fin fredagskväll. vad den har att erbjuda så blir det bra. gött med helg så att säga!
har ingen motivation till att skriva någonting mer nu heller. sorry.
återkommer senare, förhoppningsvis med lite mer motivation.
puss på er.



fina vän


varför är det lättare när det är roligare?

ja, för har jag tillexempel två läxor så gör jag alltid den som känns lite roligare, fast den andre kanske är viktigare? puckat, jag vet. men, så är fallet idag. dock handlar det inte om två läxor, utan om kanske... fem? varför är jag bäst i världen på att skjuta upp saker? ibland tror jag att min mamma har rätt. och jag som skulle skärpa mig? så, nu ska det verkställas. innan jag gosar ner mig i sängen ska minst två saker vara färdiga. tagga emma.

kan förövrigt fortfarande inte smälta att jag är brunett. jag? brunett? känns asläbbigt att typ gå förbi en spegel, tittar alltid en extra gång för att det känns så konstigt. nej, sluttjatat.

PLUGGA. så var det.
godnatt med er. nu ser vi fram emot en fin fredag och en lika fin helg.
puss



jo, rätt sweet i sovande läge. höhö.


CALLE

min lilla älskling. har en såndär liten idolcrush! han är en sånn sötnos. ponki! så fort människan öppnar munnen kan man ju inte annat än att älska honom!
dags att återgå till idol.



p.s stör mig på folk som stör sig på andra fast dom egentligen inte har någonting att störa sig på för att dom gör samma sak själv! invecklat? ja jag vet.

get over it

inte bara jag som har varit en oansvarig bloggerska, utan det är även blogg.se fel att det inte har blivit någon uppdatering på ett tag. dom har inte viljat leka med mig eller nått. har i vilket fall som helst inte funkat på ett par dagar. men, inte gräva i gammal skit, nu är jag här igen!

har hänt mycket sen sist! sandra och rebecka spenderade några dagar med oss här på lite sydligare breddgrader! som alltid, lika underbart. och, som alltid, lika sorgligt när dom åkte i söndags.
därefter har jag varit duktig och sovit hemma, tre dagar i rad! stolt över mig själv. har hunnit och varit iväg till johan med thina och sune också. thina gick superbra, sune med. dock kändes det lite vemodigt. sista träningen för johan med min prins. det gör ont i hjärtat att veta att det snart är dags att gå vidare. älskade du.
och sen, den största nyheten kanske? EMMA JOHANNA OLSSON HAR GÅTT OCH BLIVIT BRUNETT. efter över arton år som blond, så kändes det att det var dags med en förändring. är jag nöjd? jo det är jag. tack bettan för helpen!

idol nu, hör av mig snart.
PUSS

den bästa vännen en människa kan ha

ja, det var så gogilbert sa sist på grönan. jag föstår honom.
inga ord kan beskriva känslan. man står där längst fram, väntat i dagar, veckor eller månader, köat i timmar.
och sen drar allt igång. 
varenda gång, samma känsla. det förändras aldrig. det blir bara bättre och bättre.
det kryper i hela kroppen, rysningar från topp till tå.
vi ses imorgon!




att förlåta eller inte

det är alltid lika svårt. när man känner att man har blivit sviken av någon som man verkligen litade på. alltid, alltid, alltid lika svårt. men man ska inte stirra sig blind, alla gör vi misstag. vissa saker ska man kanske bara lägga bakom sig, men vissa är helt enkelt för svåra att glömma, de liksom skär in i hjärtat.

vet inte vad jag ville komma fram till, bara en tanke som ploppade upp. alla dessa tankar. ibland blir jag galen på mig själv. sluta tänk, gör som många andra, kör bara. ska nog bli mer åt det hållet. eller jag vet inte.

sitter uppe på BF och nördar lite med bettan! vi har haft matlagning nu på morgonen, vi lagade kyckling och ris, med currysås. smarrigt! nu ska vi plugga, faktiskt. sa till och med att jag ville plugga? tillbaks fick jag bara ett asgarv och en "vad-är-det-för-fel-på-dig?" min! haha. men ibland känner man peppen, då är det bara att köra. bäst att passa på medans tider är liksom!

historian börjar om typ tre timmar. efter det ska jag möta upp sandra och rebecka på rese! wiie! äntligen. kommer bli en bra helg, det vet jag!
vi hörs sen.
PUSS



<3


the only one who knows

hann inte med någon uppdatering, och har inte haft tid förän nu. har insett att de som blir storbloggare måste ha väldigt mycket tid över och självklart något som gör en till en intressant människa. eller ja, förutom alla patetiska småfjortisar. man läser ju enbart deras bloggare för att få sig ett gott skratt. tycker synd om en del faktiskt! antar att dom bara inte vet bättre.

kort skoldag igår, åkte upp till råda och fixade lite grejer med sommarjobbet, och sedan tillbringade jag resten av dagen i stallet. red alla pållarna och sånt. hann även med att städa OCH möblera om rummet. inte illa va?

idag har vi haft BF-dag, vårat team var grymt! dock kom vi tvåa, skyller på fusk. åkte hem, red och fixade stallet. tog bussen (eftersom jag är arton, men har inte kortet man borde ha vid detta laget, suck) och drog mig in mot stan. träffat en vän, och nu är jag hos hannah, med henne carro och jannebanan. en trevlig dag må jag säga.

imorgon kommer ett gäng norrlänningar. har inte fattat det än. ska bli funfunfun! håkan på friday, sen får vi se hur kvällen slutar. många som vill leka, många som jag vill leka med också. KÖRTKORT, KOM TILL MAMMA!!! tills dess tycker jag att västtrafik ska skärpa sig med bussar och tåg! skärpning.

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag gosa med kudden!
puss på er.

sway

and do whatever you have to do
to get it out and not become
a reactionary to hurt the ones you love
you know you never meant to but you did

har ingenting att säga. ska nog (observera nog) sova nu och hoppas att det blir en bättre dag imorgon. deppar ihop här borta. dålig dag. buhu. tur att jag har en fin vän vid min sida.
hejdå.



17 dagar kvar, sen är vi där igen. mayhem.

myror i brallan

ja, det skulle man kunna säga att jag har. är så sjukt rastlös! visst, jag är typ alltid rastlös, men nu är det verkligen extremt. är inne i någon slags period tror jag? jobbigt i vilket fall som helst!

var hemma i några timmar, fixade med hästarna, red och sånt. mamma och rolle drog till färjestad och kollade på kebaben (haha, ja han kallas så, hästen alltså), och jag kände att jag skulle deppa ihop totalt om jag skulle sitta hemma helt alone (förlåt hjalle), plus att det är lite läbbigt att vara där själv, man vet ju aldrig vem som kan titta förbi, tjockisen på cykeln eller pundarna på andra sidan E20? dom älskar mig, så man vet aldrig! så hjalle, våran stora vakthund, får vakta huset själv ikväll. haha. själv drog jag till stan, rörde på fläsket lite och nu är jag hemma hos hannah. trött, men ändå galet pigg? jag är konstig.

hör av mig senare.
puss



<3

i don't know if i can yell any louder

sitter på skolan och, ja tro det eller ej, pluggar. jag hanna vanessa och temesgen är flitiga och sitter kvar, alla andra har "gått hem och jobbat". jo, det brukar låta så! tror inte att jag är ensam när jag säger att nio av tio gånger så blir det inte mycket pluggande! därför bryter jag trenden, stannar kvar och är duktig. bra va? blir nästan lite stolt över mig själv!

har inte blivit många timmars sömn inatt, har legat och vridit och vänt mig varannan sekund. förkyld och hostat så att det känns som att lungorna ska ploppa ut. så jag drar hem efter skolan, slänger i mig en massa god (ironisk) hostmedicin. ska hinna med att rida några pållar, städa rummet och förhoppningsvis plugga. sen blir det sängen i tid! har några timmar att sova igen.

förövrigt känner jag mig lite smått irriterad. varför ljuga en vän rakt upp i ansikten pga en sånn simpel sak? jävligt dåligt måste jag säga.
nu ska jag in i min egna värld, eyes on fire på repeat och fingrarna ska glöda här framför datorn. vi hörs ikväll.
puss


familylife

sitter hemma hos hannah och trycker med henne, carro och palm. eller dom två hannorna sussar så sött, bara jag och carro som sitter uppe. väntar på bättre tider typ. ny vecka, nya möjligheter? brukar man inte säga så? vi hoppas på det bästa iallafall. lite deppigt här för tillfället.

dagen blev iallafall inte som planerat. har tillbringat hela dagen med "min andra familj" här på solhagsvägen. gillagilla. har både storstädat och handlat lite käk. kollektivliv är grejer det. vi är lite som dom i en annan del av köping ni vet.

har även hunnit med lite andra grejer. mysigt. fast ibland är jag bara så jäkla dum. varför gör man saker som man vet att man egentligen inte borde? man vet innerst inne att det inte håller i längden, att man tillslut sitter där ensam. tillbaks på ruta ett liksom. men, man lever bara en gång, så jag antar att man ska ta risker? det finns ju bara två alternativ, antingen lyckas man, eller så faller man. jag ska fan inte falla. inte en gång till.

som sagt, imorgon är en ny dag. har en fin vecka framför mig. på torsdag kommer tre, förhoppningsvis fyra (!!!) underbara tjejer ner hit till lidköping. då försvinner bekymmrena för en stund iallafall, det vet jag. åh vad jag längtar. håkan på fredag med, det kan ju inte bli mycket bättre. älskade, älskade håkan.

man ska se livet från den ljusa sida.
godnatt vänner.



finaste lilla hjalliboy

i seek you

har haft en sjuk nice helg! dålig uppdatering, i know. tiden har inte funnits helt enkelt.
är hemma hos fröken landen, dock är hon duktig och är ute och övningskör. bara jag och palm som är här, lite chill och mys framför tvn bara!

idag borde jag göra mycket, rida, städa rummet, övningsköra, osv. vi får se hur mycket jag hinner med! först och främst ska vi till uddevalla och göra lite ärrenden! mamsen kommer strax, så det är bara att köra igång.
lägger ut lite bilder! vi hörs ikväll.


i wont judge you

efter en lång dag väntar strax sängen.
jag och nina gjorde en smarrig frukost på matlagningen, på historian var vi flitiga och på moderna var jag och hanna duktiga och sprang runt träsket några varv, plus intervallträning! måste nog ha varit den flitigaste dagen på dethär läsåret?
red wilma när jag kom hem också, för första gången. underbara, älskade häst. hon är helt perfekt!
nu är mat, dusch och idol avklarat. ska läsa igenom naturkunskapen, har muntligt prov (?) imorgon, så kan ju vara bra att iallafall veta vad det handlar om! jag orkar inte.
nej, nu blir det ett ryck, en tidig kväll och peppning inför imorgon! spex, middag och utgång. kommer bli king!
PUSS OCH GODNATT



vill tillbaka till kreta, jappjapp!


högman och landén

är två av mina finaste vänner.

har som sagt spenderat i princip hela dagen på hästryggen, men på kvällskvisten drog jag mig in mot stan, där jag befinner mig nu. varit social med några homies, kikat på fotbollen och idol. som alla andra lidköpingsbor lär man ju vara spikad framför tvn och idol imorgon! gahzi, gahzi, gahzi! så himla kul! men i vilket fall som helst, har haft en fin onsdagskväll!

imorgon väntar en ny skoldag. en lång sådan också. åtta till fyra, och inte lär vi sluta en minut tidigare. matlagning, historia och moderna träningsformer? ja, det kunde ju ha varit värre.

uppstiging runt sjutiden imorgon, så det är snart dags att våldta kudden.
vi hörs imorgon! PUSS


just in time

hann inte blogga igår, efter skolan åkte jag direkt hem, fixade hästarna och åkte till axevalla. båda två var jätteduktiga och vi är nöjda!

är ledig idag, gott! så har tillbringat hela dagen på hästryggen, vilket jag ska fortsätta med. vet inte om det blir träning ikväll, annars blir det fotboll och idol ikväll, som alla andra typ? åker nog in till stan och leker med några friends!

vi hörs ikväll, har inte tid nu.
PUSS!

skratta eller gråta?

trodde att jag, eller vi, hade fått nog av idioter för idag. men icke. man slutar aldrig att förvånas. vart är världen påväg? eller är det bara just vi fyra som alltid drabbas, alltid stöter på människor som man inte vet om man ska skratta eller gråta åt? hata eller älska? jag har fått nog iallafall. kan inte bli arg eller ledsen längre, skrattar bara åt det. det är ju bara så jävla patetiskt allting. herregud. ödet? ibland undrar man vad man har gjort för fel.

är just nu hemma hos hannah, palm och carro är också här. har förövrigt haft en fin kväll här i staden. dagen blev inte som planerat, ingen johan-träning idag, utan på onsdag istället. så har tränat på egen hand och sedan begav jag mig till staden.

antar att det är dags att sova nu. måste bara andas lite först. andas ut all ilska. imorgon väntar en ny dag, förhoppningsvis bättre på några plan. jag ser framåt! godnatt vänner!



och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
skratta åt det
för då kommer jag kanske över det


eyes on fire



var bara tvungen. älskar låten.

livet innan dig kunde jag utan och innan

ännu en måndag, en jobbig sådan också! man känner sig inte alltför peppad att gå till skolan och veta att man har en lång dag framför sig, från åtta till fyra, och speciellt inte när det är måndag. måndag ska vara en mjukstart, men icke. vi i BF3B får ligga i, här får man ingenting gratis inte! tur att jag har gulliga klasskamrater!

sitter just nu på dagens sista lektion. gör allt annat än vad jag borde göra. diggar lite musik och har tankarna åt ett helt annat håll. tänker på sommaren, vill ha tillbaka allt igen. tänker på mina vänner norrut, jag saknar dom. tänker på hur vissa människor beter sig, ska man inte behandla andra som man själv vill bli behandlad? tänker på att jag borde släppa saker och ting och gå vidare, men jag vet inte om jag varken vill eller kan. tänker på att jag inte borde tänka så mycket, utan jag borde börja jobba nu och släppa saker, lämna det bakom mig. livet är inte lätt, men det är dock tur att jag har människor omkring mig som gör det lättare, och kanske svårare med ibland?

så, nu ska jag lägga band på tänkandet, få tummen ur röven och börja jobba. nu! åker hem med halv fembussen, sen drar vi till johan och skuttar med den lille ponnyn bara idag! vi hörs ikväll.
PUSS


COMEBACK

ja, precis. tänkte göra ett tappert försök och komma tillbaka igen! känner suget, då brukar skrivandet flöda! har gått en och en halv månad sedan sist, typ, så det var längesen sist nu!

mycket har hänt sen sist, mest bra saker såklart! tur. har verkligen behövt lite flyt. men, det var då och nu blickar vi framåt. jag har haft ett underbart, galet och oförglömmligt sommarlov, och nu är det bara ett enda år kvar i skolan. galet. förstår inte vart tiden tar vägen?

har haft en fin helg. i fredags åkte jag till stockholm med några bruttor från norrland, och andré med såklart, får inte glömmas! lite party och mycket håkan i fredags (behöver inte säga något, lika fantastisk som vanligt) och på lördagen blev det lite chill på stan innan jag åkte hem till lich igen! gårdagskvällen var crazy! låg i sängen 06.15, sen är resten historia. punkt slut.

idag har jag varit med min moder hela dagen, övningskört och ridit alla hästarna. blir en tidig kväll ikväll. veckan börjar alltid lika underbart med skola från åtta till fyra. yey, jättekul. ska förmodligen till johan och skutta med sune. blir ingenting på tisdag då både stina och wayenne startar.

nej, nu säger jag godnatt. godnatt!



RSS 2.0