vi sitter i samma bil

jag och hannah ligger i en varsinn soffa hemma hos mig och bara tar det allmänt lugnt! kollar på outsiders-makalösa barn. tycker så himla synd om dom! samtidigt som man blir jätteimponerad. ibland ska man inte klaga! har hjälpt till här hemma idag, ska käka och plocka in hästarna innan vi åker till stan. får se vad kvällen har att erbjuda, något fun står på schemat iallafall!
vi hörs sen!



mina pluttisar


BETTAN

tillägnar detta inlägg helt och hållet till dig!
GRATTIS TILL DEN AVKLARADE TEORIN!
halva körkortet avklarat, så himlans glad för din skull babe!


nostalgi

jag och hannah har suttit och kikat igenom väldigt gamla inlägg här på bloggen. så himla roligt att skratta (och såklart gråta lite) över det som varit. fy vilket galet och framförallt bra år jag har haft här nere! 

annars har vi varit ute på en liten kvällsprommis med ida också. bara snackat en massa goja och rensat tankarna lite. snart är jag redo att plocka fram den omtalade deleteknappen. 

nu ska vi kika på lite scrubs, sen blir det att gosa med kudden.

PUSS

 

BETTAN, HÄR SNACKAR VI NOSTLAGI! 
här gick man som en dum blondin och trodde att det skulle bli en vit helg. MEN ICKE.
emma + nina = fylla. det är bara så det är!


skulle behöva en deleteknapp

har varit så himlans duktig idag! visst känns det skönt när man kan säga så? för det kan jag faktiskt idag! har fixat hela stallet, ridit sune och thina (sune var mest galen och lycklig över att få skutta lite och thina var superfin!) och gjort en massa andra nyttiga hemmasysslor. idag älskar nog min mamma mig!

så därför kändes det välförtjänt att få komma hem till hannah och leka lite med henne! dock var hon nere och då är det så himla lätt att detdär dumma ångestspöket kryper fram. visst är det så att när man hela tiden sysselsätter sig med något, så tänker man inte lika mycket? har inte tänkt en endaste dum tanke, tills nu. inte för att det är hannahs fel eller så, det handlar bara om stämningen. haha, konsigt detdär. idag handlar allt bara om en dröm egentligen. fånigt va? jag vill ha en deleteknapp! så många andra verkar ju kunna stänga av saker (läs känslor) och ting, men inte jag. bajsjobbigt.

 

nu ska jag göra något vettigt. göra hannah lite happy och mig med på köpet! låter klokt va?

vi hörs sen. puss på er!

 



skulle behöva en kväll som denna nu!


can't you see something's missing

har hunnit med riktigt mycket idag trots att jag inte åkte hem förän halv ett! hade en mysig gårdagskväll med mina vänner. dock slocknade jag och nina tidigt, medans de två hannorna roade sig med film och grejer.

idag har jag hunnit med att:
- köpa stövlar plus lite annat smått och gott
- ridit&smörjt
- mockat bajs
- motionerat 
- städat mitt rum

får finbesök från sundsvall på torsdag så det kändes skönt att få lite saker överstökade! har mycket som ska göras imorgon med, men ska försöka hinna färdigt med allt så jag kan göra nått fun med mina vänner på kvällen. det är ju trots allt lov!

ikväll ska jag bara mysa ner mig i sängen framför desperate och sedan AA såklart! dock känner jag ett starkt behov av att ha en vän vid min sida, snacka lite goja och bara vara. skulle vara så himlans pysigt (får inte bli deppig nueee)
later



<3



you built me up and you broke me down this time

everything just seemed so clear to me

har haft en riktig stalldag idag! varit ute exakt hela dagen och grejat och ridit. åkte och tränade med wilma hos linda också. gick verkligen jättebra! hon är väldigt mycket häst och vi kommer få börja om från grunden, men det är det värt. kändes jättebra med lindas hjälp också! tror dock att hon är väldigt sugen på wilma hon med! haha! men vilken häst hon är. helt ofattbart att hon gått så bra som hon gjort när dom har hoppat över så mycket i markarbetet och så. åh vad jag älskar henne! tror att det kommer bli riktigt bra! håller tummarna.

är hemma hos hannah nu, med henne bettan och palm! kikar på scrubs och är allmänt trötta för tillfället. har varit på körskolan ikväll och pluggat (ja jag med!)
ska sova snart, upp tidigt imorgon och åka hem till pållarna. blir mycket sånt iveckan!
tråkigt inlägg. ville bara visa att jag levde och vad ja sysslade med. tomorrow!
hejråååå


but it's sending me shivers

sådär, nu har jag varit duktig hela dagen lång! tänkte hoppa in i duschen, dra på mig myskläder, städa rummet med lite the kooks dunkandes i högtalarna och sedan blir det så lugnt det bara kan bli. ska bli skönt! dock skulle jag gärna velat leka med mina vänner på solhagsvägen ikväll, men ja. man kan inte göra allt!

 

jag får spara mig till morgondagen! måste ju träffa hannah som varit borta ihelgen, skvallra lite och bara vara sociala. ska träna för linda imorgon också troligtvis, med wilma eller thina, inte bestämt vem än. kuligt i vilket fall som helst.

nej, duschen nästa!

 


wilma


thina


smile like you mean it

dålig uppdatering, pga en fullspeckad helg.
var ute på kålland med några goa vänner i fredags, badade jacuzzi och hade det allmänt trevligt. kvällen slutade på stadt och kvällen blev helt klart lyckad.
gårdagen var lika trevlig den! jag har så himla fina vänner. hann även med att rida thina, fixa i stallet och prova några sadlar till wilma. den nya modellen av bates såg ut att bli riktigt bra på henne, så vi får hoppas på det. tråkigt att vi inte kan komma igång pga att vi inte har någon sadel till henne! sadelproblem är jobbigt! hade även ett givande samtal med min moder. varför ska den kvinnan alltid ha rätt? haha! men nu ska jag gå vidare och inte bry mig om någon som, jag vet men kanske inte riktigt vill inse, behandlar en som luft. på något konstigt sätt är det så svårt att släppa taget, men det är värt det. det gör bara mer ont att hoppas.

just nu sitter jag hemma hos hänsi, som förövrigt kommer hem idag! kikar på idol och väntar på att rolle ska hämta mig. ska försöka hinna med att rida alla tre pållarna idag, sen ikväll blir det bara mys hemma framför top model och ensam mamma söker. ska bara njuta och känna att vi har en skön veckas lov framför oss. så skönt!
vi hörs ikväll! PUSS

 

you knocked me down


friday im i love

önskar er en trevlig fredag redan nu. hinner inte uppdatera senare! fullt upp hela dagen. ärenden, rida och sen åker vi ut till kålland. vi ses i vimlet!
PUSS


i'm simply losing my head and i fall



så nu kommer jag aldrig få några brev mer


no time to think of consequences

ibland är det svårt att bara blunda för verkligheten. jag brukar vara bra på det, men såhär på småtimmarna börjar allt sakta men säkert krypa fram och blir klarare. något som egentligen (enligt mig) inte borde vara jobbigt överhuvudtaget kan kännas blytungt. det gör det nu. bara en patetisk sak och en lika patetisk person. stor. gigantisk. hela världen. jag vill inte bry mig. men hur mycket jag än försöker, det går inte. jag vet att jag inte är ensam, så varför bry sig om någon som inte ens är värd det?



men imorgon blir det jacuzzi, cider och trevligt umgänge ute på kålland,
innan vi beger oss in mot stan för att sociala oss lite till.
bort med alla dumma tankar. life goes on.

decisions are made and not bought
but i thought this wouldn't hurt a lot 
i guess not

you were a child

alltså jag döööör! alla små ponkar på inlåst. visst, dom får skylla sig själva vad dom har gjort med sina liv, men jag kan ändå inte sluta tycka synd om dom! åh ponkilonkar!



faster och moster

ja! har hunnit bli båda faster och moster i år. eller, låtsas eller plast eller vad man nu kallar det? i vilket fall som helst så fick erik och charlotte en söt lite pojke imorse och angelica och stefan fick ju lille victor i juni. han börjar bli så himlans stor nu! en riktig liten sötnos.

dagen har mest tillbringats med en störd bettso (faktiskt mer störd än mig), lite historia med bousse (som förövrigt var riktigt sweet idag) och ett bodypump-pass på moderna! just nu är jag med några damer och chillar. ska plugga lite sen får vi se vad som händer..

lyckades både klämma in att rida två hästar (plus springa efter 946746 rymmande hästar) och plugga. duttigt! både wilma och sune var jättefina och båda två hade väääldigt mycket höstkänslor! gosisar.
jag återkommer senare. ska bara spöa nina nu!
TJING

 

 

IDA, NU TAGGAR DU TILL NÄSTA GÅNG! 


vardagsmat

hann inte med att blogga igår. full rulle hela dagen! plugg på förmiddagen och prov på eftermiddagen. provet gick väll sisådär. dock skönt att det är gjort och ur vägen!

johan-träning med thina på kvällen, gick jättebra! hon var lite tjaffsig i munnen bara, men tänderna ska kollas. annars hoppade hon jättefint och jag red faktiskt bra. fick med oss lite bra övningar som är bra för henne hemma. förstår inte varför jag har haft lite ångest för att rida stor häst förut? underbart. johan ser fram emot att få se wilma också. spännande!
och min lilla suneponk. förstår inte vart tiden har tagit vägen? har haft honom i över fyra år nu. har (troligtvis) gjort våran sista tävling tillsammans, har förövrigt tävlat väldigt lite iår (tråkigt nog), och snart ska vi skiljas. det känns så himla overkligt. min prins.

snart kommer hanna och då blir det projektarbete. har tappat suget lite. varför kan vi inte bara ha lite flyt? har hunnit fixa praktikplats idag också. skönt. vet inte om jag ska hem och rida wilma och sune eller om jag ska stanna och prioritera pluggandet? är ju slutspurten innan lovet nu.

 


you always keep me on the run



jag flyger över gatorna vi vinglat på

har blivit lite plugg och mycket monkeyball. vi har fan öppnat värld fyra nu!!! ja, jag och bettan nördar sometimes (ganska ofta). men pluggandet, har verkligen noll motivation? har för mycket att göra, och när jag har för mycket att göra får jag ångest och skiter i det istället för att plugga. bra taktik? knappast. dock har jag faktiskt pluggat lite och i och med det, blivit lite smartare. kommer nog gå bra imorgon! man ska tänka positivt. ska bli sjukt skönt med lov iallafall!

ska plugga lite tiLL och sen blir det sängen i tid!

GODNATT PÅ ER!




åh, hjärtat slår
det slår skiten ur mig
jag vill att du ska se
för jag vill inte förlora dig
du vet att du fått nog när du vill ha mer
låt mig få följa dig ner


nu är jag en apelsin

haha! bettan visade mig ett så himlans roligt klipp idag (därav rubriken) som jag bara måste visa! lägger in det imorgon. så jäkla fult!

 

borde egentligen ha uppdaterat för typ hundra år sen, men tiden har inte funnits. som vanligt. fast bättre att vara upptagen än inte göra någonting alls? iallafall för en människa som mig.

har hänt så mycket i helgen, vet inte vad jag ska delge eller ens vart jag ska börja. har iallafall varit på kronan för första gången i mitt liv och det var sjukt mycket bättre än förväntat! träffade på gamla godingar som jag inte trodde att jag skulle stöta på igen, och såklart nya härliga (och mindre härliga) människor. jag nina carro hannah och ida hade i vilket fall som helst en galen kväll tillsammans! ni är bäst!

har hunnit med en lång skoldag, har förhoppningsvis kirrat praktikplats och varit på banken och fixat med lite moneys. ikväll ska jag och nina plugga gaaalet. svenskaprov imorgon som jag totalt hade förträngt. men vi har bevisat att vi är ett bra pluggteam, så det är bara att kötta! en effektiv dag så att säga!
later guys! 


lovegame

chillertill med bettyloo. vi är så himlans busiga idag! vet inte varför egentligen, antagligen det bra humöret. wie. wie. wieeee.

naturkunskapsprovet gick helt okej, bättre än förväntat. fick även reda på slutbetyget i natur och friluftsliv. MVG. så gottilott faktiskt. så nu har vi sista lektionen sen är det heeelg.
har inte tid med dethär, ska vara en duktig elev i think.
PUSS


tillslut är allting ändå bara aska

sådär ja. vi har varit så himlans duktiga ikväll! har både hunnit färga håret, varit sociala och viktigast av allt, PLUGGAT. allt sitter inte som en smäck, men mycket är väldigt klarare nu! har inte världens ångest inför morgondagen iallafall. goett. nu är det natti som gäller. har en lång, och förhoppningvis bra, dag framför oss imorgon. friday och allt!
måste bara tillägga att allt har känts så bra idag. inga deppigheter här inte. life goes on.
men, godnatt vänner!

p.s SANDRA HÖR AV DIG!!!!!!!!!!



men jag måste ha varit galen
vad var det som verkade så stort?
vad var det som kändes så magiskt?

tårfyllda ögon som liknar monsuner

sitter och chillar med bettan, eller beryll som jag hade tänkt och börja kalla henne. nice va? liksom beryll, hur smexigt är inte det? men, har inte bestämt mig riktigt. ska bara uppdatera här, sen blir det råplugg all night long! naturkunskapsprov imorgon plus övriga 45846 läxor, inlämningar, och liknande. suck. ska hinna med och färga håret också, börjar bli så "urtvättat" nu (vilket jag tycker är det fulaste som finns om man är brunett).

ja, som ni kanske har förstått så blev det ingen tävling ikväll. förhinder, like always. har man 60 hästar hemma är det sjukt svårt att planera. hände en liten olycka, så vi får vänta på nästa tillfälle. jag som var så taggad! alltid tråkigt när det inte blir som planerat, men somsagt, det kommer fler tillfällen.

 

fast på ett sett var det bra att det inte blev något. nu hinner jag ju plugga. haha, typ lika roligt att plugga som att tävla? ja herregud. men nu ska vi ta tummen ur och vara duktiga som vi har varit hela dagen. jag och bettan har ju lagat en smarrig trerätters på matlagningen, pluggat till provet och pumpat på gymmet. en bra dag. självklart hoppas jag på en lika fin fortsättning. orkar inte mer deppigheter.

PUSS

 



dunkar lite fronda. känner mig så himlans nostalgisk. hela dagen har faktiskt varit nostalgisk. kanske därför det goda humöret? nina, hästbajs. höhö!


lost in a fairytale

kom in halv nio, slängde mig i duschen, tog en macka.,and now: fastklistrad i soffan!
borde verkligen plugga, men måste bara se grey's först!

en sjukt lång dag. projektarbete i stort sett hela dagen, hann göra färdigt religonsuppgiften också. en sak ur världen iallafall. kom hem vid fem och har tillbringat all tid ute i stallet. ridit, fixat med hästarna och allt som ska med imorgon. ja, det blev tävling imorgon. ska skutta runt med thina 90-100m. tävlingen börjar 18.00, så det är snabba ryck som gäller. slutar fyra så att!

förövrigt så har jag börjat fundera över vad mitt problem är? så fort jag är ensam blir jag så sjukt deppig! hur får man bort alla löjliga tankar från skallen? blir tokig! om det hade varit något viktigt, men det är bara små, oväsentliga, saker. eller, kanske inte, men ändå. just nu tänker jag mest på att problemet är inte att jag bryr mig om en viss person, utan problemet är jag blir så irriterad på att jag bryr mig om att jag bryr mig fast jag inte borde. fattar ni? i-landsproblem.

äsch. bara trams.
nu: PLUGG!

 

because i dont want to make the same mistakes i did
i dont wanna fall back on my face again


dom här gatorna gjorde oss galna

school all day long. jag och hanna jobbar och sliter med vårat projektarbete. blod, svett och tårar nivet! sitter och sliter av vårat hår för tillfället. i princip iallafall. känner oss rätt kluvna faktiskt. snubbla på målsnöret är något vi är bra på. det känns så. men, när vi nått botten fick vi tillbaka hoppet en gnutta iallafall. nu håller vi inte bara tummarna, utan allt som går att hålla. hoppet är ju det sista som lämnar människan?


får se när jag kommer hem idag, måste bli färdig med allt som är planerat att vara färdigt med projektarbetet today. sen blir det rida pålle och plugga galet. ska förhoppningsvis tävla på uddetorp imorgonkväll, så då hinns inte något naturkunskapsprov att pluggas.

nu är siktet paus och mätta våra magar på rhodos.
PEACE



möt mig nere vid kanalen
bland doopers och weepers
skär ett hål i kulissen
måla en väg härifrån
jag kan vänta på dig
hela natten igenom


för jag vet att allt är falskt och bedrägeri

sluta dröm om det ljuva livet
vi kommer aldrig vara med om det
och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde



bättre att drömma och veta att man aldrig kan få det

än att veta att man kunnat få det men ändå inte få det

komplicerat, men ack så sant


jag vet att det bara är fantasier

ligger just precis nu i hannahs säng. det är mys här ikväll! hannah becky och palm käkar kinamat, jag och janne avstår idag! twilight rullar på tvn. ovanligt? haha nej. eyes on fire måste ju vara en av de bästa låtarna som någonsin har gjorts! sedan blir det DH och andra avenyn. nice!

 

thina gick bra idag. blivit mycket mer lättriden och "ärtig". har inte hunnit med något plugg än, är så mycket som ska göras hemma nu. bygger ett till nytt stall och det målas och grejas överallt. men det blir fint! så det är bra.

 

på bussen hit blev jag värsta nostalgisk. vill ha så mycket tillbaka och ser fram till så mycket.

förövrigt är jag så trött på att alltid träffa på fel personer. alltid. suck.


closing time

pluggilugg med fröken ivarsson. vi skriver, eller vi borde skriva, om silke och ull. intressant va? naturkunskap b är grejer det. ska snart ta tummarna ur rumporna och sätta igång.

sista lektionen för dagen, och den enda riktiga med för den delen. har bara haft studiepass i två timmar. så jag tar tvåbussen hem och ska vara duktig hela dagen. pållar och plugg står på schemat. myskväll på solhagsvägen är det också, får dock se om jag kan komma eller inte.

förövrigt känns det som en ganska bra dag. dock kan det komma känslotsunamin som krossar en då och då, hjärtan som stannar och tankar som snurrar i 3405686 km/h. antar att det är en sånn period nu?
tummen ur röven var det ja!
TJING

  

det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

ibland är en lögn det finaste man har

jag och bettan (ja nina såklart) hade en liten diskussion förut. varför ska allt vara så komplicerat? eller varför ska man göra allt mer komplicerat än vad det kanske egentligen är? hårfint. jag är trött på att inte veta någonting. jag vet inte vad jag vill, och inte vad någon annan vill heller för den delen. ÅH.
jag skulle aldrig ha gett mig in på det här. jag sa inte en gång till, men hur ska man då komma vidare? ibland vet jag inte vad som är bäst, stå kvar på samma ställe eller gå vidare och gå igenom samma sak igen? men, man måste ju chansa för att lyckas, sant? hur jag än gör blir det bara bajs (nina jag vet att du skrattar nu).

vi får se vad som händer. känner mig delad för tillfället. bara att leva med det. men tack för stödet bettan. du är bäst.





having you is enough

DEPPIG! pratade med carolinen nyss. vi sitter i samma båt, vi två. det är bra, då tar vi hand om varandra och varandras problem. tänk om jag hade varit lite effektiv så hade jag haft detdär förbaskade körkortet, vilket hade inneburit att jag hade kunnat pallra mig in till stan och varit deppig tillsammans med henne. men icke sa nicke, så är inte fallet. istället får jag blega på playa del sol och mysa med meya som är lite mörbultad. missen håller på att tappa toppen på svansen. låter äckligt va? så illa är det inte.
lika bra att somna och vänta in en nya, underbar måndag. men, för att göra det bästa av situationen blir det måndagsmys med mina flickor på kvällen iallafall. lööööööve.
PEACE


you came around and knocked me down

delad på mitten. tankar flyger huller om buller. jag vill inte, orkar inte. inte igen.

fredagen var trevlig, likaså gårdagen. höll på med hästarna hela dagen, åkte till carro på kvällen och tjötade med henne et tag. tog biken till A sen och var lite social. vaknade ganska utvilad imorse, för en gångs skull. skönt!
nu är det återigen söndag och därmed drabbas jag som alltid av ångest. var det inte nyss fredag? blööö.
är påväg till uddevalla för andra gången idag. håller på att hämta hem hästar från betet. kul söndagsnöje. dock är det top model och ensam mamma söker ikväll. ger söndagen lite mer mening sådär!
ingenting planerat i veckan, förutom plugg och pållarna såklart. dock är det en självklarhet (hade gärna skippat pluggandet).
vi hörs sen.
PUSS OCH KRAM




supermassive blackhole

sitter hemma hos en god vän och chillar.
har inte tid nu.
vi hörs imorgon och ha en fin fredagskväll kära vänner.
det tänker jag ha!
PUSS PÅ ER

color of my dream

hann inte se färdigt inlåst för wayenne startade ikväll så vi såg på travet från halv tio. dock hann jag se så pass mycket så att jag hann bli lite småkär. säger bara nawooooo! levi är ju typ världens ponki! han är en sånn som inte borde vara där egentligen, han är inte en sånn typ liksom. bara så sjukt tragiskt. och alla sundsvallare, eller rättare sagt matforsbor, känner ni igen hann erik, gubben alltså? störtskön!

nu ska jag krypa ner i sängen, slå på en film och mysa med meya. pluttis.
vi hörs imorgon.
puss och natti!



förstår inte hur jag kunnat missa denhär låten? rätt gammal? dock rätt skön!





something about you

har myskväll med min mamsi (och hjalle med såklart) ikväll! har varit ute i stallet hela eftermiddagen och grejat lite. kunde inte rida idag för regnet verkligen störtade ner. så himla tråkigt! ge mig ett ridhus, tack! hade nästan glömt bort hur det är på hösten.

men iallafall, vi har bestämt nu att det snart är dags för sune att få en ny lekkamrat. hur sjukt overkligt och hemskt det än är. min prins. usch, jag gråter bara av tanken. men han är alldeles för fin för att vi ska behålla honom, och tiden för tre hästar finns helt enkelt inte. men, vad som än händer så kommer han alltid att vara min sune. min finaste sune.

skönt med en hemmakväll iallafall, framförallt att få sova i sin egen säng. världens skönaste dessutom! ska nana i tid så man är pigg och glad imorgon! mycket som ska hinnas med i skolan, bara att köra. blir nog en bra freday trots allt!

har jag berättat att vi har fått kissbebisar? minns inte. men har iallafall sex stycken supersöta missar. säg till om ni vill ha en eller två, ska bara behålla en! (fast skulle helst vilja behålla alla) hihi!



allting har en mening

sitter i bibblo på skolan och gör allt annat än det jag borde göra! jag har varken ork eller motivation till att plugga för fem öre. men, jag måste. hatar alla dessa måsten, blir tokig. dock blir det självklart mer måsten om man inte blir av med ett? det är ju egentligen inte så jobbigt, det är bara själva principen. känns så sjukt tungt innan man har kommit igång, och innan man har skrivit sista meningen såklart. får alltid världens ångest när man ska reflektera, analysera och allt vad det nu heter. jag är bra på det, men jag får en sånn himla prestationsångest bara! jobbigt. måste släppa det.


har lugnat ner mig ifrån gårdagens utbrott. jag bryr mig inte längre. orkar inte lägga ner energi när jag vet att det inte är någonting att lägga tid på. det är somsagt bevisat. så himla patetiskt bara. punkt slut.


slutar fyra idag, har haft hål sedan typ elva fram till halv tre. kul? nej inte direkt. plus att det är moderna och eftersom jag lyckades stuka foten när jag skulle resa mig upp från golvet (hur fan lyckas man?) igårkväll, så är det ovisst om jag kan vara med eller inte. känns värt att sitta här i hundra år och vänta på ingenting. plus att mami och rolle är på åby ikväll, så måste jag åka buss runt halva jorden i hundra år till för att komma hem. wiho.

nej, nu ska jag (på allvar) ta tag i mitt liv.



my love


man slutar aldrig att förvånas

alltså, jag är så sjukt irriterad och förbannad så jag tror jag spricker snart!!!
hade faktiskt lugnat mig, tänkte att jag skulle lägga det på is och att allt skulle bli back to normal again (trots att jag inte ens fått höra ett förlåt). men, nu har jag sett sanningen. falsk, så inihelvetes falsk också! situationen har inte blivit bättre efter dethär vill jag bara påpeka. väntar bara på nästa historia som ska komma upp till ytan. spännande. det är det enda jag känner, för jag bryr mig fan inte längre. trodde bara inte att man kunde sjunka lägre, hur man kunde vara så självisk. trodde i mitt stilla sinne att man kanske skulle börja att tänka igenom sina handligar, men icke. bara ett bevis på vart vi har varandra. far, far away.



p.s kanske inte skulle ha skrivt dethär, för "jag blir ju så sur hela tiden". om så nu skulle vara fallet, konstigt? inte ett jävla piss. 


JAG DÖR

ja, iallafall nästan så! jag och hanna var på möte idag med en snubbe på giraffen om projektarbetet. och ja, jag kan inte säga mycket annat än att JAG DÖR. han ändrade lite på våra planer, som tur var till det bättre. förhoppningsvis, med mycket slit och lite flyt, så befinner vi oss nere i afrika, i zambia, i slutet av november/början av december! HUR COOLT ÄR INTE DET? förstår ni? nu är det bara att hålla tummarna!

hela dagen har varit bra faktiskt. jag och hanna fick mycket gjort och många ideer, så nu är vi riktigt på hugget! tog även ett tjusigt skolkort (känner hat) och provat ut studenmössor. känns så himla overkligt! tiden bara springer iväg och snart står vi där. galet. jag som fortfarande känner mig som typ femton bast! haha!

förövrigt hann jag inte med att blogga igår. fullt upp som vanligt. var iväg till johan och tränade med thina. gick finemang! älskar verkligen att rida storhäst nu!

varit på stan och myst med några gamla vänner idag också. alltid lika trevligt! ikväll blir det greys och mys på solhagsvägen. en bra dag helt enkelt!
vi hörs lite senare, blir lite the hills nu!
PUSS




måndagsmys

dåligt med uppdatering, men har ju haft fullt upp i helgen som sagt. lite sömn och mycket spring. har haft det bra som alltid när man träffar allt gamla godingar! så, en bra helg. trots att den inte blev som förväntat.
en lång dag idag. kom till hannah för en stund sen, haft fullt upp hela dagen!
och dagen till ära, GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!
har inget vettigt att säga faktiskt. hör av mig efter hollywoodfruarna tjötat färdigt. förlåt, men vilka puckon.
PUSS

längst fram i taxin

chill på ida's balkong (läs uppvärmda balkong) med mina favvobrudar! kan livet bli mycket bättre?
alla trackar ner på lich, men jag älskar det! speciellt mina fina vänner. dom är underbara.
puss på er. ha en fin kväll och ta hand om varandra!


turn it up

jo, det blev som det blev igår. är sjukt trött, men vafan. KÖTTA, det vet jag vad det betyder om någon iallafall.
är hemma hos fröken landen nu. imorgon drar vi till stockholm vid femtiden, alltså 05.00. kämpigt. men vad gör man inte för en grym kväll? i know it.
har inte tid att blogga nu. vi hörs på söndag!
puss på er

RSS 2.0