alla hjältar sänker huvudet någongång

JAG LEVER!!!
någon gullig själ där ute måste iallafall vara glad för det.

som sagt, dagen har gått utmärkt, kanske för att jag inte stötte på världens mumsigaste mumsing. men det kommer, den dagen är jag död. fast, jag längtar. hoppas på att dagen med stort D kommer imorgon. eller kanske inte. åh, jag blir så pirriggg!
men iallafall, nu är första apudagen avklarad. jag älskar att vara på apu, troligtvis för att jag alltid får vara på ställen jag vill vara på. fick sluta halv två, hann inte mer än hem innan vi for in till banan med wayenne och stina och red. gick finemang. nu är jag hemma hos hannah, med henne och zarroo. janne drog nyss. våra kingplaner har gått i kras, varför är det alltid något som skiter sig? men vi ska kirra biffen, like always.
imorgon blir det en låång dag. slänger in ett inlägg när jag är hemma.
PUSS


jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser

min hjärna har slutat fungera totalt, jag kan inte tänka för fem öre.
jag har hjärtklappningar, hjärtat rusar troligtvis hundra gånger för fort.
antagligen kommer jag dö inom en snar framtid.
annars ska jag se till att jag är död innan klockan sju imorgon.
för, dö kommer jag i vilket fall som helst göra.
om åtta timmar smäller det.
åhhåhå, jag vill bara förvinna. NU.


she moves in her own way

har inte suttit vid datorn på heeeela helgen. tiden har inte räckt till och orken har inte funnits. jag ber om ursäkt, som små många gånger förr. har även försvunnit en hel del bloggläsare. tråkigt, men jag kan förstå er. mitt liv är så himla roligt. typ wiho. döö.

uppdatering om helgen.
fredagen spenderades med alla min brudar. jag och nina drog fram på stan direkt efter skolan, träffade david en sväng, sen drog vi till schnaabel. nina fixade håret på henne, jag och linus satt mest och tittade på. gick till resecentrum och träffade upp janne, sofia och victor vid sju. återvände sedan till schnabel, även carro, hannah, hanna och hanna kom sedan. gick senare på en liten festraggning, blev tyvärr dissade av de flesta. men lika kul hade vi. som jag sagt hundra gånger förut; man har alltid lika roligt när man är med dom man tycker om! blev en tidig kväll på grund utav många anledningar. så runt ett sov jag, nina och angelica så sött.
gick upp vid nio på lördagsmorgonen. mamma hämtade mig och vi tog med oss våra tre springare till axevalla, red och körde. hade till och med lera innanför tröjan efter att ha kört stina. haha, då skulle ni ha sett mig. många goa skratt. åkte hem och red min lille plutt, sedan blev det staden vid halv sex. åkte till skolan för att heja fram mina bfgirls and boys till seger i fotbollsturneringen. gick väll inge vidare, jag var nog en för dålig hejarklack! men träffade iallafall mina vänner och en massa mumsmums. åhåhåååå! vid halv nio gick jag och becky hem till carro som hade lite partyparty. en massa härligt folk. övernattade hos min vän efter en riktigt lyckad kväll.
tidig uppstigning även på söndagen. mamma och rolle plockade upp mig, sedan for vi till elisabeth för att vara med på clear rounden. och sune var så duktig! hoppade LC-LC. tänkte hoppa LC-LB, men eftersom vi inte har hoppat så mycket efter uppehållet så kändes det bättre med LC-LC. och han var superfin! nolla i båda och han var verkligen perfekt!

idag blir det skolan till halv fyra, sedan drar jag hem och vid fem åker vi till johan. träningen med sune, ponnygruppen denna vecka. sedan ska vi ta med någon av de andra ponnysarna.
lediga imorgon, sedan börjar apun på onsdag. ska nog gå och dö innan. åhhh, jag är så pirrig!

förövrigt är jag rättså förbannad, och besviken. inte ett piss ledsen. bara arg. inte grr-arg, utan raawww-arg!



vad jag bryr mig om
är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss

moden är het men det fattar ni själva

hann inte med en uppdatering igårkväll. kom hem vid halv tio, hoppade in i duschen, slog på en film, men.. somnade innan filmen ens hade börjat! var helt slut! men skönt att få sova så att man känner sig hyffsat pigg när man vaknar iallafall. stina och wayenne gick i vilket fall som helst jättebra. känns i benen efter att ha ridit lätt i över två mil sammanlagt vill jag lova! och suneboy fick busa runt och bara vara lycklig på dom långa grusvägarna här nere i söder.
dagen har bestått av skola från åtta till halv fyra, där jag fortfarande befinner mig för att vänta på min moder. mvg på samhällskunskapsprovet som vi gjorde igår. wiho! och som jag redan visste innan jag ens satt mig ner för att skriva detdär äckliga matteprovet, ig. chansade på att jag skulle ha max fyra poäng. så rätt jag hade! behöver nog en privat mattelärare för att ens vara i närheten av ett g. grr. allt hat för dagen riktas till matte b! och för att jag är för blåst för att fatta ett piss av vad mattekörvuffe snackar om..
resterande av dagen kommer bestå av ridning, prommis och plugg. åker till ridhuset med arisa och den nya ponnyn som kom i förrgår, jasmine. spännande. sen blir det en lång prommis och sist men inte minst, pluuggg. ovanligt. men efter denhär helgen så ska jag bara njuta av att inte ha alltför mycket att göra. OCH, nu ska ni peppa mig! JAG SKA GÖRA ALLT I TID I FRAMTIDEN! ge mig mycket pepp kära vänner!
imorgon blir det ferre med my ladies. TAGGA! pluggtime nu!
PUSS

jag ramlar dåliga gatan fram

ett till prov avklarat, gött! trots att jag hade en tandläkartid som jag var tvungen att avboka, eftersom "skolan går före en tandläkartid" enligt håkan. jovisst, som man har väntat på ett bra tag. grr, dumma gubbe! men skönt att ha det avklarat i vilket fall som helst.
slutade tjugo i två, så är hemma nu. ska plugga lite, sen åker vi in till banan med stina och wayenne och rider. ska även hinna med att rida min plutt. ibland borde ett dygn vara mer än tjugofyra timmar! har så mycket att göra, så snart vet jag inte vad som ska göras och inte göras längre. wiho!
och nu är praktikplatsen kirrad, allt är klappat och klart. skönt! åke svanstedt blev det, vilket jag helst ville! tror att min tur kanske börjar att vända åt rätt håll? MEN, jag vill bara dö åt vem som jag ska ha som handledare. varför? jag borde just nu befinna mig i ett lyckorus. vi får se hur det går. om jag dör eller överlever. det får tiden utvisa! önska mig lycka till, både för handledargrejen och att jag förhoppningsvis får sommarjobb!
nu blir det plugg för fulla muggar, återkommer ikväll!
PUSS



INTE LÅNGT KVAR

TILLS VI DRAR!!!
yes, då var det bokat och klart!
den andra juni bär det av till kreta.
jag, sandra, maria, anna, carro och erica.
blir där en vecka och vi är taggade till tusen!
bilder på hotellet nedanför,
troulakis village, platanias, chaniakusten.







living on the edge

tiden räckte inte till för ett inlägg igår. förlåt för det, men ibland är det så. kom hem vid fyra, kastade i mig en macka, gjorde iordning hästarna och sedan drog vi direkt till johan. slänger in ett inlägg om träningen senare! så jag var hemma vid nio, duschade och allt som ska göras innan sängdags. sov så sött vid halv elva. bra jobbat! något i mitt nya liv som börjar förbättras! och på tal om igår.. fick ett telefonsamtal av min papi, som var på akuten. min lillebror välte med skoter igår, bröt armen och operation på det. lilla ponki!
just nu är det skolan som gäller, slutade för lite mer än en halvtimme sedan. hade planerat en heldag med hannah, men tyvärr kraschades våra planer på grund utav två bitchiga personer i min familj. att jag alltid ska kirra biffen. jobbigt ibland.
så dagen kommer enbart bestå av plugg och försöka få lite fred i huset. jag brukar vara en hejare på det sista. och som jag ska plugga. jag taggar!
har även fått lite uppdatering från våra vänner i thai. det verkar som att livet leker för dom och det är vi glada för. endast lite avundsjuk! 
ska berätta världens bästa grej sedan! tjejer, ni vet vad jag menar! wiiieee! nu ska jag kila till bussen.
PUSS PÅ ER!



lillebroooor, bapapaa
bli inte som jag när du blir stor
<3

i feel so empty and hollow

söndag idag, måndag imorgon. ny skolvecka, nytt schema, nya kurser. har konstaterat att det kommer bli rättså jobbigt, eftersom att jag läser en kurs extra än resten av klassen. när ska jag få lite lugn och ro? och inte har det blivit något plugg i helgen heller. känns tungt. men däremot har jag gjort andra, om jag får säga det från hjärtat, viktigare saker. stallet hela dagen. har varit och tränat idag, både med sune och sedan med mig själv. duktigt. åkte till ridhuset med sune idag, är ju värdelöst att rida hemma, är stenhårt överallt. så jag, mamsen och sune tog vårat pick och pack och åkte till ridhuset och red en sväng. han var förvånatsvärt lugn och duktig. imorgon blir det johan-träning igen! ska även ta med arisa och rida lite innan. har även sprungit. plus till mig.

ska ta tag i mitt liv i veckan, på allvar. på tisdag ska jag försöka att hinna med att dra igång med träningen med brydarna, det vill säga zarro och hanniplutt och umgås med dom. jag ska plugga så det ryker, hinna med alla hästarna, osv, osv. mitt liv skulle kunna vara hur fullspeckat som helst. eller, det är hur fullspeckat som helst, bara att jag blundar för det.
nu blir det duschen för andra gången idag. eller, jag ska ta ett långt, skönt bad. medans vissa är i thai och har det skönt, så får andra frysa ihjäl och blåsa bort. livet är inte alltid rättvist!
PUSS




25 dagar.


together we stand

påbörjade ett inlägg igår, hann skriva två meningar, sedan insåg jag att jag borde vara superstressad. så det sket sig. förlåt för det. och på tal om igår, vilken konstig dag. på skolan slapp jag redovisningen, blir på tisdag istället, och psykologiprovet kändes super. några tunga stenar föll från mina axlar. gött! hann med att rida både sune och wayenne när jag kom hem, åkte till stan vid fyra, solade några minuter, självklart somnade jag. måste verkligen ta tag i mina sömnvanor, eller problem? drog hem till hannah, taggade med henne och zarro. kvällen spenderades hos världens goaste palm med lite härligt folk. jag och hannah åkte hem till coffe någon timme också, var lite sociala med grapparna och sa hejdå till peter&coffe. en månad känns just nu som en evighet. sen skjutsade david tillbaka oss vid ett till palmen. träffade en massa folk på vägen hem till hannah, vid halv fyra-fyra sussade vi så sött, jag, hannah och becky. vet inte hur jag ska sammanfatta dagen, blandade känslor. vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. tur att jag har världens bästa vänner.

har varit inne på axevalla i princip hela dagen, ridit travarna, träffat folk och tjatat på. tog en välbehövlig powernap förut, ska lägga mig tidigt idag. blir bara hemma ikväll, då blir mamsen glad. kommer inte ihåg sist jag var hemma ensam en lördagkväll? jag blir så rastlös! och självklart, som den gode grubblare jag är, så tänker jag alltid för mycket.
nu ska jag kika färdigt på wallander, sen säger jag godnatt för mig.
PUSS 





through the tears and the laughter
would it be beautiful
or just a beautiful disaster


all my dreams are so far away

skolan kan bara dö. dö, dö, döööö! min motivation ligger på botten, eller den har ruttnat bort totalt. helt gone. det blir bara samma visa hela tiden. snart, sen, efter dethär programmet, om tio minuter, osv, osv. åt helvete med mvg i psykologi, hälsopedagogiken kan dö, ig i matte b. suuuug.
tur att jag är med hannah, annars hade jag lagt mig på E20 och sovit. grr. jag blir så arg på mig själv. jag förstör ju bara för mig själv. dumma, dumma emma. men, jag ska ta tag i skolan, på riktigt. PÅ ALLVAR!
men som sagt, är med hanniplutt, ska sleepa här. vi har bara myst på, varit duktiga och lagat mat, promenerat med gohector, och pratat, och pratat.. välbehövligt i allra högsta grad, förutom när det gäller pluggandet. jag får damp på allt just för tillfället.
kirrade nog praktikplats idag, eller jag vet att jag får vara där, bara om pia&co går med på det. inte helt fel att spendera hela dagarna med mr.a.
taggar inför morgondagen. blir röj med schnabel, alltför längesen sist! och självklart ett helt gäng till. ingen nina taggar med oss, eftersom hon ska säga farväl till sin hunkman, som drar till thai med sina två hunkkompisar i fyra veckor. jag är inte ett dugg avis. OCH FÖRRESTEN NINA, JAG HAR EN PLAN!=D
nu ska jag sova, försöka dränka ångesten inför morgondagens prov/redovisning/inlämningar. först blir det scrubs, hannah och jonatan sover redan så sött. sweet.
förresten, är det inte en komplimang att man saknar/kommer att sakna någon? alltså, för den personen? aja.
GODNATT<3


p.s saknar jag dampessetbeett, eller?


he can't read my pokerface

för första gången på mycket, mycket länge tog jag en oförberedd powernap idag, en timme. väldigt illa, då jag absolut inte har tid med det egentligen. men däremot väldigt välbehövligt. har en massa sömn som måste tas igen från den senaste tiden.
har varit en bra dag, endast minus till min gosiga migrän. fotboll på idrotten, bästa idrottslektionen på mycket länge! inte bara för att det var fotboll, utan även för att vi hade så roligt tillsammans. kärlek till min klass. har inte spelat fotboll sedan i augusti. har inte varit ifrån fotbollen så länge någon gång, förutom efter olyckan, och jag har ändå spelat sedan jag var fem år.. och, JAG ÄR SÅ SUGEN! förstår inte varför jag slutade egentligen, men. har även varit iväg till axevalla och ridit stina och rolle körde wayenne. så himla kul! nu är jag sjukt taggad för att komma igång riktigt med travhästarna igen. att rida ridhästar är en speciell känsla, men med travhästarna är det en annan känsla. fart, fläkt och en underbar känsla i magen. love it. kan väll säga att dagen har bidragit till att jag upptäckt vad som verkligen får mig att må bra.
kom förövrigt på ett minus till med dagen. inget plugg. fan.
ointressant inlägg. sorry. vi hörs imorgon, ska vara lite med fantasifull då. nu ska jag få min skönhetssömn, först lite film bara. ha det bra vänner, och ovänner.
PUSS

p.s schnabel, jag är taggad!

 

<3



spelar inte längre någon roll
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll


natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

det är konstigt, men på något sätt känns det bra att vara i skolan, jag blir på mycket bättre humör. kanske att det beror på att jag är omgiven av goa, härliga människor hela dagarna. det är nice. känns även bättre efter att ha pratat med pia. hon är verkligen världens bästa mentor! så idag ska jag plugga som en galning, bli klar, vilket förhoppningvis betyder lite mindre ångest. tack gode gud för det, nu är jag taggad!
har hunnit kika på mitt nya schema som börjar nästa, helt okej, förutom fredagarna. åtta till fyra. känns typ död, har vant mig vid att gå från åtta till tio. meeen, vecka fem går vi ut på APU, till vecka elva. skönt, men problemet är att jag inte kirrat plats. illa. men det har inte varit mitt fel, som tur är!
nu ska vi lira lite poker, tro att vi är coola och bara chillerilla innan idrotten börjar. kul att jag har migrän. wiie.
PUSS
 



ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på

någonting måste ha undgått min blick

sömnproblem. sen när fick jag problem med att sova? har varit såhär i några dagar nu, förut var det bara att blunda, för att i nästa sekund sova så sött. nu är det andra tider. irriterande, jobbigt, påfrestande.. osv, osv. kan jag bara sluta och tänka! ska hugga ut den delen ur hjärnan. jag vill vara glad nu. nu, nu NU! jag vill bara att en dag ska vara helt och hållet problemfri, jag vill känna glädje och lättnad. bara för en enda dag. sen när började jag vara en negativ människa? det passar inte mig.
nu ska jag sova, vad som än krävs. godnatt.


happy times


bara en enda liten sak, det skulle göra allt så mycket lättare.
du vet.

ett framsteg blir ett bakslag

nu har sandra och fredde åkt hem till norrland igen. det är tomt, tyst och tråkigt här hemma nu. jag hade bett till han där uppe att tåget skulle vara inställt eller något liknande, men det visade sig att det var helt i onödan. så nu är jag en ensam liten flicka igen, deppig och med ångest som snart bubblar över. dö. döööö. men för att dämpa ångesten blev det lite shopping som tröst medans jag väntade på bussen hem från skövde. en randig tröja (nina kommer bli avis pga det randiga) och ett par söta sommarskor. fast, det blev inte så mycket bättre. fick bara mer ångest, över pengar såklart. åh, jag går och gräver ner mig nu, men först blir det andra avenyn.
later.

det är din dag idag, din artonårsdag. vi tänker på dig tolle!




if there's anything to say
if there's anything to do
if there's any other way
i'll do anything for you


falling down

jag är så sjukt deppig så jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag blir galen snart. sandra åker om sisådär fjorton timmar, tuungt. kommer bli så tomt. jag hatar att vara själv! jag tänker på något som jag inte borde tänka på, men det går inte att undvika det, eller? jag känner mig så patetisk, kommer ihåg dendär lilla, lyckliga, pirriga trettonåringen som nina pratade om för ett tag sedan. min trettonåring fick inte samma slut på sin sagan. men, alla sagor kan ju inte ha lyckliga slut, allt kan ju inte bli som man vill. jag är även deprimerad över att min nina är deprimerad. det är skit. och jag tänker på M, varför?
jag hatar att jag är en grubblare. och för tillfället världens svagaste människa.

förövrigt har hela familjen+sandra (fast hon hör väll till viss del med i the O-family) varit och ute och käkat och bowlat ikväll! mysigt. vill bara poängtera att jag vann bowlingen. typ wiie.
ska sluta vara deppig, ta tag i det liv jag har och umgås med världens bästa S.
PUSS





dom har gått för att leva sina liv

trettioen dagar kvar.
och vid dagar som denna hade jag behövt det just precis nu. mina loverboys, h.h&co.
jag får damp. måste släppa det nu. NUUU. världen går inte under. jag är så patetisk. åh.



men du skriver ord som mord i handen.



there are many things that i would like to say to you
but i dont know how

a thousand rules

åhhåhå, så mumsig!
tror att jag är hemligt förälskad.





skämt åsido.
jag har förresten världens bästa vänner.

with or without you

måndag, vilket betyder skolan, vilket betyder att det inte känns jobbigt idag. faktiskt, trots att det är "surmåndag", som sandra brukar säga. anledningen till att det inte känns jobbigt är just sandra! tur att jag har den lilla plutten! men imorgon drar hon hem till norrland igen, funderar starkt på att kidnappa henne, eller kanske följa med. vi får se hur det blir med den saken. förövrigt borde vi båda plugga, får se hur det blir med den saken med. har så mycket att göra att jag har glömt bort vad som borde göras. det är illa. men jag ska iallafall tvinga sandra att plugga. hon ska ha MVG!

nu ska jag vara en glad flicka, tills imorgon klockan 14.47. sen ska jag deppa sönder, tycka att mitt liv är ett helvete och bara dö. för allt annat är ganska piss just nu. är trött på det mesta. egentligen vill jag inte bry mig, jag borde inte bry mig, trodde inte att jag skulle bry mig. men självklart så bryr jag mig. grr, jag blir så arg på mig själv! jag som är en sådan cooling, inte ska jag deppa ihop nu. skit. but, life goes on!
later, puss.


.

ser pojkar och flickor gå igenom kärlekslunden
jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden
om jag bara kunde

you and me

helgen har varit fullspeckad och bloggen har dessvärre fått komma i andra hand. dåligt, men så är fallet! har, som jag hade förväntat mig, haft en galet bra helg! som jag sagt så många gånger förr, det blir alltid bra när man är med sina bästa!
ifredags kom somsagt sandra och lille lillebror, som inte är så liten längre.. snart fjorton bast och synligt längre än mig. vart tar tiden vägen? jag och SB drog direkt hem till hannah, myste på tills det började rulla in lite folk. tillslut var lägenheten överfull och vid elvatiden drog vi till tommy, efter mycket skratt och dans. vid tretiden låg vi och sov så sött i hannahs bäddsoffa, jag och SB, efter en mycket trevlig och händelserik kväll!
vi åkte hem vid tvåtiden igår, lallade på och bara tog det lugnt, käkade och laddade upp batterierna för kvällens nya äventyr! efter många om och men ordnade sig allt tillslut och kvällen blev lika lyckad som föregående. förferre hos hannah, sedan drog vi till tom och tillsist gick jag och sandra hem till erica. träffade en massa folk, vilket alltid är lika roligt, såklart! natten spenderades hos hannah igen, beckabo var också där! och för en gångs skull var min lilla bettan peppad, tummen upp för det!
idag var det bio som stod på schemat, nyss hemkommen. skulle se yes man, men istället blev det nya wallander, skitbra! trots att vi hade turen att få sitta längst fram, längst ut. haha.
men en underbar helg, med underbara människor. kan inte bli bättre! eller, vissa detaljer hade kunnat varit bättre, men det är personligt, det är som det är.
skola imorgon, sandra ska med. lite positivt iallafall. får se vad som händer resterande av dagen. vill ni leka med oss, säg till vetja!
bilder från helgen kommer! PUSS


dom har molnen i famnen

större delen av kvällen har spenderats med dauvid,  vilket inte var en dags försent! var ju ett tag sedan sist. nu är det dags att få sin skönhetssömn. problemet är att jag inte är trött, är helt enkelt för peppad. kan man vara annat när man vet att världens bästa säääändry kommer? och helgen kommer bli great, det vet jag. 
nu ska jag mysa ner mig i sängen och slå på en film. på återseende!
PUSS 


FUNNY NIGHTTTT WITH MY BABYGIRLLL


vi är förlorade, vi två

efter två dagars frånvaro, på grund av att blogg.se och min dator inte har varit dom bästa vännerna, är jag nu äntligen tillbaka i bloggvärlden igen. har haft så mycket att skriva om och det har verkligen kliat i fingrarna. klart att det är så när man inte kan göra något åt saken!
dom sista dagarna på lovet har varit som en berg- och dalbana. positiva och negativa, glädje och sorg. upp och ner helt enkelt. tisdagskvällen finns det inte så mycket att berätta om, endast att kvällen tillbringades hos hannah, att jag har världens galnaste vänner och att dom är bäst i världen! gårdagen spenderades också hos hannah. hann med att gå på bio en sväng med, the day the earth stood still. den var väll inte dålig, men inte bra heller. fattade inte riktigt poängen!

och idag började i skolan igen. och jag vet att jag aldrig i hela mitt liv har haft så mycket ångest över att skolan ska börja som jag hade nu. helt sjukt. inte ångest för läxor, prov och tidiga uppstigningar, för just nu känns det inte ett dugg viktigt. jag vet bara att det kommer vara en tuff och jobbig tid ett tag framöver, och det känns tungt. och vilken första dag.. våran klass och a-klassen hade inga lektioner idag, vi samlades bara vid elva, prästen, rektorn och mattias mentor pratade. sen fick vi bara vara tillsammans och invänta minnesstunden som var vid två. trodde faktiskt att dagen skulle vara mycket värre än vad den var, men mitt i allt det jobbiga, mellan alla tårar och frågor, kändes det på någotvis mycket bättre. troligtvis för att man fick träffa alla andra, prata och bara vara. och minnesstunden, jag vet inte vad jag ska säga. det vara bara så himla fint! och självklart fick vi skriva en hälsning i en bok, till minne av mattias. det är fortfarande lika overkligt att det aldrig kommer sitta någon tolle vid bordet och lira poker, med sitt leende och sköna kommentarer. mina tankar går till familj, närmaste vänner, vänner, bekanta, osv. det är ett hårt slag för alla. och självklart går mina taknar till dig, mattias. vi saknar och tänker på dig! jag hoppas att du har det bra, att du mår bra nu. jag kommer att minnas dig och ditt leende, dina sköna kommentarer och din stora passion för sport och framförallt AIK.
vila i frid nu, mattias "tolle" tholerus.

dagen har förövrigt besått av en snabbis på stan med nina, hemfärd vid halv fyra, ridit mitt vilddjur till häst för första gången på två veckor. galen, for och hoppa åt alla håll och kanter, men jag höll mig kvar och han var nöjd och belåten efteråt! och tillsist hamnade jag framför ett par AA-avsnitt och jag har även hunnit varit social med "låtsassläkten" nu på kvällskvisten. bra jobbat, plus till mig!
imorgon kommer världens bästa sandra och jag är så pirrig! wiieeee liksom! på köpet fick hon även med sig min lillebror, lybb henne! han bestämde att han skulle med, nu ikväll. bra framförhållning! men jag är glad att lillgrabben följer med också. slänger in ett inlägg senare. PUSS




vill bara gratulera herr hellström för grammisen han vann igår
årets bästa manliga artist
vem skulle annars vunnit om inte världens bästa H.H




dimmiga dar, det där var fina dar
men jag såg aldrig riktigt var vi var

a picture of you in the sun

har tillbringat en del av kvällen hemma hos hannah, med henne och jonatan. ätit oss feta, tyckt synd om oss själva och peppat för att på torsdag börjar det nyttiga livet igen. vid halv tio vandrade jag bort mot råda, till kolonierna. minnesstund för mattias. jag vet inte vad jag ska säga. tomhet. det är precis vad jag känner nu. jag känner mig bara helt tom, kan inte tänka, inte känna. allt är bara tomt.. och helt ofattbart. det finns bara en enda fråga. en fråga som kommer vara en gåta i all evighet. det var jobbigt, men så otroligt fint! massor med människor och ljus. skönt att få träffa alla igen, att bara få vara tillsammans. och vi tänker på dig mattias, vi saknar dig och hoppas att du har det bra nu.
vila i frid nu, mattias "tolle" tholerus.

rest in peace

ibland undrar jag om det någonsin kommer att ta slut.

vila i frid tolle, vi tänker på dig!
<3


uppsnärjd i det blå

läste jonnas blogg för ett tag sedan och jag kan inget annat än att hålla med. konsertsuget. jag blir så deprimerad. har gått alltför lång tid sedan sist, och det är alltför lång tid kvar. känslan, att köa i flera, flera timmar, tillsammans med sina vänner, och nya vänner, som alla är där utav samma anledning. väntan, stämningen, spänningen och förväntningarna. när allt sedan drar igång, längst fram, du skriker, sjunger och hoppar tills du tillsist inte får fram ett ord och benen vill bara vika sig. men just precis då, då känner man ingenting. bara ren glädje, lycka och kärlek. ingenting annat spelar någon roll. för några timmar, ja.. då är du uppsnärjd i det blå. uppsnärjd av mr. H och alla andra.


you're my sweetest downfall

andra avenyn rullar för fulla muggar. egentligen är det så dåligt, kanske just därför att det blir bra. sen är jag kanske lite seg med att ha insett det, men nu är det gjort.
och nu är nina hemma med, det gillar vi! ska även leka med fröken högman imorgon, det gillar vi också! måste ta tag i mitt liv nu, duschen nästa!
just ja! får inte glömma att gratulera viktoria som fyller hela arton år idag! GRATTIS!=D
PUSS









i got lost

and it breaks my heart

finner inte så många ord idag. gårdagen var.. bara helt sjukt galen! men det är väll då man har som roligast, när allt bara är helt galet. kvällen blev iallafall lyckad, mycket trevligt folk, både gamla och nya ansikten! extra kul att träffa john och tom igen, var ju hundra år sedan sist! bilder kommer senare!

kom hem för en stund sen, fick gå mina sex kilometer från bussen hem. kul, speciellt idag. fast lite motion är ju aldrig fel. ska ut till stallet nu och fixa det sista, sen får vi se vad som händer. är somsagt ensam hemma, behöver lite roligt sällskap! och idag kommer nog min bettan hem! woho!
PUSS



REGINA SPEKTOR

because i see sunset in your eyes

jag dör åt allt. blir så jävla förbannad! måste gå ut och döda nu, helt jävla sjukt.

är med zarro och hannilutt, har varit på stan, köpt mobil till hannah, osv. just nu blir det ett AA-avsnitt, sen blir det till att hitta på nått kul ikväll. måste bara känna peppen, sjukt att jag inte känner den. hör inte till vanligheterna dirket! hah, men det ordnar sig, det gör det alltid! hör av er om det händer något kul vetja!
PUSS


i'll be missing you

just precis nu spelas p.daddy-i'll be missing you på radion.
lite läskigt.

what can i do

är förmodligen världens bästa lektant, eller så är jag helt enkelt oemotståndlig, precis som min vän hannah. under de fyra timmarna som jag tillbringade tillsammans med den lilla sötnosen fick jag bland annat veta att hon tycker:
-  att jag skulle bli hennes perfekta storasyster.
- att jag är såååå rolig.
- att jag är hennes bästa kompis.
- att jag är bäst, bättre än mamma och pappa.
- att hon älskade mig (efter fyra timmar)
tur att det är någon som ger mig lite kärlek och uppskattning. trots att det är från en söt, liten femårig flicka, så är jag nöjd. hon är ju en riktig liten sweetiepie!

kvällen har endast erbjudit bio med mamma och rolle. jippi (hoppar av lycka)! men, dom blir glada och nöjda, så vad gör man inte. såg allt flyter, helt okej, men det hade inte varit helt fel med annat sällskap. nog för att jag gillar min moder och hennes loverboy. och mitt i allt ihop, vem stöter man inte på om inte mr.a? gaulet liksom. känner mig fortfarande chockad. imorgon blir det staden med hannah, mys hela dagen. hoppas på att nått spännande dyker upp, skulle gillas! nu blir det AA för hela slanten.
PUSS



fyrtioen daugaur kvaur

sweet

TESS, fem år:
-alltså, jag har ju två storebröder, men jag vill egentligen inte ha någon av dom.
-nehe, varför inte?
-nemen.. jag skulle vilja ha johan palm istället! han är så mumsig!


ja, somsagt. busar med världens sötaste femåring just för tillfället. spelade nintendo förut, det vill säga super mario. YES, jag är världens lyckligaste! wiho! jag ska aldrig växa upp. just precis nu sitter hon och slickar på datorskärmen, dreglar över johan som sjunger when you were young. haha, hon är hur skön som helst! kärlek till låten förövrigt! tur att jag har någon att fördriva tiden tillsammans med! hannah har ju blivit sjuk nu också, bajs på det. så jag får vänta tills imorgon innan jag får träffa denna oemotståndeliga kvinna igen! buhuu. vi får se vad som händer ikväll helt enkelt, om jag blir hemma dör jag hellre. grr! gick förresten upp vid sju imorse, jobbat och varit duktig! plus till mig!
nu ska jag vara lektant! PUSS



åh det var nice, kändes som paradise

never cared for games they play

jag blir nervös på mig själv! istället för att vara uppe i varv 24/7, så måste jag lära mig att varva ner, andas och bara ta det lugnt. MEN, det går bara inte. jag kan inte bara sitta och göra ingenting. jag vill göra något kul, och det på momangen! så just precis nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. inte en endaste liten kotte som har lite tid över till mig. tråkigt, speciellt för mig som bara vill dö av rastlöshet. åh!
funderar förövrigt på att slänga ihop en liten årsresume? isåfall imorgon. vi får se hur morgondagen ser ut helt enkelt. och man blir seriöst helt snurrig av lov. trodde att det var onsdag idag, men så fel jag hade. illa, skola om en vecka. ÅNGEST!



this is how i feel
and its so surreal


.



något så simpelt som att du håller mig hårt
blås på det onda, ta bort allting svårt

början på något nytt

nytt år, nya möjligheter! känns som att det kommer bli ett bra år, har mycket att se fram emot. året hade kanske inte kunnat börja så mycket bättre heller, det blir alltid bäst när man får umgås och ha roligt med dom som man gillar.

och gårdagen blev riktigt lyckad, några småintriger hit och dit, men det löste sig och alla blev nöjda och glada! jag och becky fixade maten, blev riktigt mumsigt måste jag säga! förferrade med brudarna, victor och mattias. av olika anledningar drog jag till koffe vid halv nio, träffade ninut ute, fick några nya bekantskaper bara sådär, vilket alltid är lika trevligt! sen gick vi upp till koffe och umgicks med alla goa människor, hann träffa schnabel och hanna en snabbis innan dom gick med! tolvslaget tillbringades på torget med alla andra goa och glada människor, sedan återvände vi till koffe igen. kom hem till hannilutten kvart över sju imorse, lite trött och sliten, men nu är det lurre, jag är taggad! sammanfattningsvis så blev det en lyckad kväll, men den hade varit perfekt om mina s-vallare hade varit här med! men dom hade haft en bra kväll, är dom glada, så är jag glad!

är hemma hos hannah nu, får se när jag åker hem och vad som händer ikväll. alltid lika spännande, det får tiden utvisa! förövrigt åker nina till götet och sin fader imorgon. hon borde få spö. MEN, jag ska vara en snäll flicka och låta bli. hon är trots allt min schpränkigirl! och om en vecka börjar skolan, vilket innebär ÅNGEST! fast det positiva är ju självklart att världens bästa SB kommer! PUSS PÅ DET!
bilder kommer, later..

RSS 2.0