sista dansen

sista dagen på ett underbart 2008, hoppas på en lika bra avslutning. det  verkar iallafall lovande! hemma hos hannilutt med mina brudar, plus victor och hans kompis. det blir trerätters, förferre och en massa roligheter. det kommer bli mayhem!
PUSS
och GOTT NYTT ÅR mina vänner, ta hand om er och ha en underbar kväll!


varje litet steg

min motivation till att blogga ligger för tillfället på botten. kanske beror på att jag inte har något att berätta, eftersom att mitt liv är helt dött för tillfället. jag känner mig död, eller iallafall utestängd från verkligheten. det är inte normalt att jag sitter hemma två kvällar i rad. men jag har helt enkelt alltför upptagna vänner som inte har tid med en rastlös lite flicka som mig, så vad ska man göra? tack och lov blir det andra bullar imorgon, jag är taggad!

fast det är kanske bra att jag inte har något speciellt att göra på dagarna, har hunnit med sånt som måste göras. städa, springa, osv. sen är jag ju världens bästa dotter med, som jobbar och står i. och kirrar jag inget annat sommarjobb så har jag ju med säkerhet ett här hemma iallafall, vilket känns skönt!
ingen ridning idag, då både arisa och sune har tappat en sko, igen för sunes del.. men det var ju kul att han kunde ha alla skorna kvar på fötterna dom dagarna jag var borta iallafall. tokhäst!
nu ska jag packa och fixa allt inför morgondagen, drar in till stan och fixar det sista tidigt, sen hem till hannilutt med jannebanne, i think! kommer bli nice.
puss



förhoppningar och regnbågar


lys min väg

vilken dag!
efter fyra timmars sömn gick jag upp vid sextiden för att åka götet med angelica, domenique och anna vid åtta. strosade runt där i fem timmar, köpte två koftor, en t-shirt, tights, underkläder och lite välbehövliga småprylar. köpte det som var nödvändigt, höll i pengarna, vilket är plus till mig! men måste säga att mellandagsrean är överskattad, endast en kofta och t-shirten var det enda jag hittade. kanske är för att jag får panik när jag ser alla högar med kläder som bara ligger huller om buller.. men en mysig dag helt enkelt!
åkte hem vid tre, framme i stan vid fem. resten av dagen är ju bara för patetisk! går på stan en sväng, bara för att fundera vad jag ska göra med mitt liv, pratar med nina och tillslut bestämde vi att jag skulle åka hem till henne en sväng. hoppar på bussen och när jag nästan är framme i källby får jag ett sms av henne, att jag inte kan komma för att hennes mamma är sjuk. så då var det helt enkelt inget mer att göra än att vänta in nästa buss och åka tillbaka till lich. gick hem till hannah för att se vart hon höll hus, men tror att den lilla flickan har försvunnit, mobilen är död, likaså lägenheten. HANNAH, RING MIG! sen var det ingen annan som ville leka med mig, så jag satt och pratade i telefonen i en och en halv timme innan mamma kom. rättså roande måste jag säga, speciellt eftersom att det var så varmt, osv. meeen, lika glad för det är jag! imorgon ska jag rida min lilla sunebus som har vilat i typ åtta dagar, likamed gaaaulet. får se om jag överlever. måste hinna med så mycket, planera, slinga håret, stan, osv, osv. ge mig mer tid tack!
nej, måste bli sängen tidigt idag!
puss

precis som romeo

landade för sisådär trettio minuter sen, hem ljuva hem. eller?
joorå, det är skönt att vara hemma igen, trots att det blev så hastigt. men har haft det bra, hade gärna stannat några dagar till, hann inte med att göra allt som skulle göras och umgås med vissa som man ville. men är snart tillbaka igen. samtidigt var det skönt att komma hem igen, till det vanliga. blev faktiskt lite besviken över vissa saker, över vissa personer. men, allt förändras, det är ju så.
förövrigt blev lördagen tillslut riktigt bra. victoria och sofia kom till farmor, dom två, jag och sandra drog till johannedal, träffade ett helt gäng med gamla godingar, vilket alltid är lika roligt! åkte med andreas och filip till stan, hem med bussen kvart över två. mycket skratt, vilket var välbehövligt. en bra kväll, det tackar jag mina vänner för!
nu ska jag sova, blir nog götet imorgon. gött!
puss och godnatt!

p.s matilda! jag ringer dig imorgon!=D


du sätter höstsolen i eld

har haft några fina dagar här uppe i norrland än sålänge. tiden har inte räckt till för att hinna med att blogga, men jag antar att ni överlever ändå!
gårdagen tillbringades på birsta en snabbis, sen kom sandra förbi en sväng. hon drog hem vid sju, sen kom dom andra brudarna vid åtta, för att förbereda allt inför sandras lilla födelsedagsöverraskning. tio hämtades sandra av victorias mamma, med ögonbindel och hela kittet. vi drog på oss skrillerna och tände ljus runt hela älvrinken, asmysigt! sjöng så vackert när sandra kom, åkte lite skriller och bara myste på. sen drog vi hem till farmor och käkade tårta, presentöppning, osv. en mysig kväll med mina mysiga brudar.
dagen har tillbringats med min vän sandra, vet inte vad som händer ikväll. som vanligt blir det aldrig som man har planerat. just precis nu känner jag mig bara väldigt less och irriterad. GRR! men nu ska jag vara en glad liten flicka för min väns skull och vi får helt enkelt göra det bästa av dagen! 
för idag är det trots allt VÄRLDENS BÄSTA SB'S FÖDELSEDAG! ett år kvar till artonårsdagen, inte illa!
nu ska jag, sandra och daviiii käka middag och tårta iallafall, men först måste jag tydligen spela nått töntigt spel, säkert aslätt... man ska väll sticka ut hakan? och lyssna på världens bästa håkan med såklart!
PUSS



JULKLAPPEN JAG FICK AV SANDRA=D
skumtomtarna får inte glömmas bort!

här kommer lyckan för hundar som oss

nu var det väldigt längesen det uppdaterades här och det  är illa! men, tiden har inte räckt till och det är nog en bra bortförklaring i dessa tider. tack och lov är julen i princip över, trots att det är mysigt och allt detdär. ingen mer stress och ångest, nu ska det bara njutas av det underbara lovet! fast denhär julen har varit riktigt bra måste jag säga och som anna skrev i sin blogg, att hon måste varit riktigt snäll i år, så är jag nog beredd att säga samma sak. jag måste ha varit världens snällaste flicka! fick bland annat en bärbar dator (PUSS!), ny mobil, alla håkans skivor, kläder, underkläder, smink, parfym, grejer från bodyshop, pengar, osv=D

juldagen har tillbringats i bilen i sju timmar, så nu har jag anlänt till snöiga norrland! blir kvar här några dagar, umgås med mina brudar, vilket är bäst och bara lever livet. GÖTT! men glöm inte bort mig kära vänner, har mobilen med mig!
PUSS



BETTAN, JAG SAKNAR INTE DIG ETT DUGG,
bara så du vet!

friends

idag har jag bland annat konstaterat
- att min klassbrudar är dom goaste i hela världen
- att nina är en dum liten flicka som hellre sätter en viss person framför mig fast hon inte erkänner det
- att det verkligen var år och dagar sedan jag pratade med matilda, vilket var kul att få göra idag
- att det däremot inte var år och dagar sedan jag pratade med sandra, tappar räkningen efter en dag
- att jag saknar alla sundsvallare, förståeligt
- att jag saknar hannilutt&co, lite mindre förståeligt

jag har världens bästa vänner!


gone with the sin

and the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace

       

never back down

åhhåhåhåååå, så mumsig!
PUSS


lys min väg


det är farligt det du gör


you and i both

idag har jag varit världens bästa dotter! har hjälpt till hela dagen, eller från att jag kom hem ifrån hannah vid elva. hållt på med hästarna hela dagen och allt som hör därtill, har hjälpt mamma att städa, baka, osv, osv. OCH, det bästa av allt. tro det eller ej, men jag tog mig faktiskt tid till att springa mitt i allt stök. avslappnande mitt i all julstress måste jag säga! och inte blir det mindre stressigt av att vi aldrig blir lediga i våran familj heller. men vi, eller mamma och rolle, har bara sig själva att skylla. tar ju sin lilla tid att ta hand om alla dessa hästar! 

nu ska jag ta en välförtjänt vila, kika på en film och sedan blir det sängen i tid och sova uuuut! MEN, eftersom jag är världens mest rastlösa person hade jag helst velat göra något ikväll med, men jag ska försöka fortsätta att vara världens bästa dotter och hålla mig hemma ikväll! många plus till mig! blir staden med nina imorgon, köpa dom sista julisarna, osv. mys på kvällen om jag inte misstog mig! mycket som måste göras och många som man vill umgås med innan man åker upp till s-vall för några dagar! ååångest. men emma brukar alltid kirra biffen somsagt! min phonie lever ikväll, kom ihåg det!
PUSS



i said maybe
you're gonna be the one that saves me
and after all
you're my wonderwall

möt mig där båtarna rullar ut

känner att jag är en dålig människa som inte har uppdaterat nått på hela dagen! förlåt för det!
gårdagen var king, vi stannade hemma hos hannilutten hela kvällen lång, drog till torngrillen och käkade lite, sen somnade vi så sött. alltid lika roligt när man är med folk man tycker om! och visst känner jag nina rätt, hon kom ändå och taggade tillsammans med oss andra. tur för henne! och jag tror inte att hon ångrar sig heller..
är hos hannah nu, med henne, becky, carro och jonatan. kikar på beck och tjockar oss, men vi får det idag! blir bara mys ikväll, men det kan vi behöva.
PUSS











TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL MINA VÄNNER!
 PUSS PÅ ER!


ta mig till kärlek, ta mig till dans
ge mig nått som tar mig någonstans

just dance

kom hem till hannilutt för en stund sedan, hunnit duscha, med mera. shoppade bland annat en klänning, en kofta och julisar till mamma och lillebror. kom och tänka på att jag faktiskt saknar min lilla lillebror!
nu peppar vi ferre, det kommer bli kanon! förutom att jag är djupt besviken på nina och marcus som är ett par dissande aptofflor! dumma eeeeer. fast om jag känner ninut rätt så vet jag hur de kommer sluta.. hoppas på det iallafall! måste skynda mig, PUSS!  

SCHPRÄNKI

NU ÄR DET LOV, HURRAAA!!!
vaknade upp och var på världens bästa humör, slapp göra psykologiprovet med, sen lov på det, kan inte bli så mycket bättre! fast känns lite jobbigt att göra provet efter lovet, men bättre att vara väl förberedd iallafall!
drar till skövde halv elva, köpa lite julklappar och annat smått och gott, kanske träffar erik en sväng med. och peppa ferre med såklart! JAG ÄR TAGGAD! känns som en bra dag, ska se till att det blir så med.
förövrigt så var julavslutningen braa, kan inte mer än att säga SÅ JÄKLA MUMSIG! kärlek till mumsiga personer som kan spela gitarr och sjunga. MUMMA!
PUSS



one of us

MMMMUMSIG!

har lagt i femman nu när det gäller pluggandet, är på G nu! lika bra att köra på när jag är inne i ett stim, för när man minst anar det är det borta. taggar nu, för det är verkligen slutspurten. en dag kvar! TAGGA EMMA, TAGGA!


closing time

nyss hemkommen från julspexet, riktigt bra måste jag säga! och standupkomikern som var där var hur skön som helst! gick på stan med mami innan, önskade mig lite fina julklappar och mami införskaffade några till erik, angelica och lillebror, osv. tror jag drar till skövde en sväng imorgon, börjar få lite panik över att jag inte är färdig med julklapparna! men först måste jag in till skolan, skriva psykologiprovet som jag inte har tränat ett piss på. ångest. kul att skriva det avslutningsdagen med för den delen. förövrigt behöver jag inte få tillbaks matteprovet som vi skrev idag. ett stort, fett IG. det vet jag redan. tyckte förra provet gick piss, men dethär var fan värre! varför kunde inte jag få bli ett mattesnille! GRR! måste ta tag i plugget nu. men, JAG ORKAR INTE! fan. men nu gäller det att härda, en futtig dag kvar! PUSS PÅ DET!



playtime

VET DU VAD DET BÄSTA ÄR?
dongdong..
LEKSAKER FRÅN BR!

min nya favoritaffär,
brukar vara där varenda rast.
känner mig som hemma.
det gillar vi!

så som man gör inför långa vägar

matte kan dö! skolan överhuvudtaget kan dö. ska bli så otroligt skönt med lov! behövs mer än någonsin nu! jag kan också dö förresten, borde verkligen åka hem och plugga, som vanligt, men jag vill inte! vill inte, vill inte, VILL INTEEEEE! är så rastlös så jag vet inte vad, jag vill göra något kul! och det är NU! men jag ska väll ha så himla kul med mitt psykologiprov. gud vad kul det kommer bli (längtar verkligen)! får helt enkelt härda tills imorgon. DET KOMMER BLI GREAT! får nöja mig med att kika på julspexet, har ju aldrig varit på det här på DLG, så det ska bli spännande. sen åker jag hem och har så jäkla roligt. DÖ.



PUSS PÅ DIG!

jag kommer inte höra av mig igen, och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort, det finns bara ett enda sätt att brinna upp

i'm ridin' high like an aeroplane

ångestdag idag! ett matteprov som väntar och det kommer blir ett stort, fett IG. inte blir det bättre av att nina säger att hon känner sig lugn och förberedd! jäkla mupp, du får fan hjälpa mig! ALLT HAT TILL MATTE B! sen har jag tre saker som ska vara inlämnade imorgon, alla tre är halvfärdiga. kul! plus psykologiprovet, mest ångest över det.. meeen, nu ska vi har julkul i några timmar framöver. det blir väll kul, eller?

p.s kanske var lite otydlig, men lite ironi i det förra inlägget, mina vänner!





får jag veta vad du tänker på?
skulle du råna en bank för oss två?
h.h


ledsen i ögat

ja, för nu är jag ledsen i ögat. hannah har nog glömt bort mig, eller iallafall glömt bort att höra av sig. BUHU! och ingen annan har hört av sig heller för den delen. dåligt måste jag säga. jag är en ensam liten flicka! MEN, ni är förlåtna. jag överlever, det gör jag alltid!
GODNATT!

no reason why

sitter och dunkar lite system of a down just precis nu. egentligen vet jag inte varför, troligtvis för att jag fick en såndär saknasundsvallsattack! kom och tänka på min gamle klasskamrat och vän andreas, saknar den grabben! saknar tiden på sköle och allt som hände då. det var king! och självklart allt och alla andra där uppe. det är tråkigt att det är som det är, men jag ska inte klaga. det hade inte kunnat bli så mycket bättre än vad det blivit. får umgås med både gamla och nya godingar och livet leker, för det gör det verkligen. skulle jag bara få slippa plugget skulle jag nog vara världens gladaste. inte för för nått speciellt egentligen, utan bara för att få vara. DET ÄR GÖTT!



break the silence darling


make damn sure

jag får damp på min moder, hon triggar upp mig och får mig att tänka en massa konstiga och orealistiska tankar! DUMMA MAMMA!


SNART

så om han viskar, hur mycket han älskar dig
pay no mind, för ingen kan vilja ha dig mer än mig
och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan
och var försiktig, du har mitt liv i din hand
h.h



oh happy day

som rubriken kanske visar, en bra dag idag! egentligen vet jag inte varför, bara är det. kanske beror på att vi bara har haft slappa lektioner, schnabel var i skolan även denna dag, har fått umgåtts med mina bästaste klassbrudar, ska få hjälp med matten och umgås med ninutkaninut en sväng, sen ska jag hem till hannilutt och vara med henne och brudarna. det är toppen! och trots att det mesta handlar om plugg, plugg och åter plugg nu, så känns det ändå så himla lätt! GÖTT! men ångesten är nog snart tillbaka. men jag ska vara glad ett tag till nu! ska lira lite poker med nina, jocce och räääger. puss på er!


the great escape

kan till och med säga det själv, har varit så sjukt duktig och flitig idag! har suttit och pluggat konstant från halv fyra tills nu. i vanliga fall skulle jag har varit skitnöjd nu, och visst är jag det även nu, men idag är inte som vilken dag som helst. skulle behöva 42436 timmar till på dethär dygnet, bara för att plugga. allt blir bara halvklart och dåligt, jag får tidspress och prestationsångest. skit. vill bara gosa ner mig i sängen, slå på ett othavsnitt och sova.. och sova.. och sova.
åh!



det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så


vänner eller ovänner

ibland undrar jag! den ena är värre en den andre. ett cp uppe i norrland visade allt och lite till på msn (dom flesta vet nog redan vem mongot är!), definitivt mer än vad jag ville se. hon är störd, men tro det eller ej, tycker om henne ändå. kanske är det jag som är störd? ibland undrar jag det med.
och det andra puckot har visst fått något helt om bakfoten, är så himla rolig med sina kommentarer osv. du är puckad bruden! MEN, trots allt gillar jag henne med. är inte så känslig så att säga!
men en dag är det tid för hämnd mina vänner, eller ovänner. det vet ni! PUSS PÅ ER NÖTTER!

one step at a time

hurry up and wait
so close, but so far away
everything that you've always dreamed of
close enough that you can taste
but you just can't touch

little sunshine

kanske är det som hannah säger, att för att gå vidare måste man våga och chansa. kanske är dags att göra det nu? att våga menar jag, och chansa med för den delen. finns ju inget att förlora egentligen. måste ju ta tag i det någon gång. vi får se.



jag är glad att jag har dig!

i ain't perfect, but you ain't either

så jäkla många plus i kanten till mig, var ute och sprang igår, sen hoppträning.
hade nog inte tagit mig tid till att springa om jag inte hade varit så arg, tur var väll det! skönt att rensa huvudet, osv.
blev inte så mycket plugg, då jag, som temesgen uttryckte sig, blev helt cp i huvudet av att tänka på hemtentan. man tänker ju tillslut så man blir galen! jag får damp. hemtentan kan dööö nu, tack! kul att den ska vara inlämnad idag, har gjort en fråga. woho! kanske ska lipa lite så att den blir färdig. bajs.

och gissa vad jag ska göra idag? för ovanlighetens skull, plugga. som jag och louise pratade om, man har ju inget liv, skolan 24/7. jag blir galen snart. GE MIG LOV OCH INGET PLUGG NU! men som vanligt taggar jag inför helgen, det är bäst. får vara med dom jag tycker mest om och det är bra. borde plugga. kanske jag tar tag i det nu.
puss



snykka bryydar!

johan-träning

SUNE ÄR BÄST I VÄRLDEN! behöver inte säga så mycket mer, men gör det ändå.
gick skitbra igår, han var så himla fin! trodde att han skulle vara galen som ett monster,
men icke! lugn och fin hela träningen, mest lydnad och spänst.
hoppade bland annat två studs, ett kort galopp språng in på en fet oxer. inte min melodi,
då jag både hatar studs och feta oxrar, sedan vi gått omkull på både studs (då han tänkte
ta två hinder i ett) och en fet oxer (då vi kom fel och han fick bommen mellan frambenen).
MEN, det gick kanon! oxern låg tillsist på 1.25, och han flög över som ingenting!
hoppade nån fyrkombination, brutna linjer osv, bana på slutet.
det är så kul att han bara blir bättre och bättre, och självklart att jag också har utvecklats.
sista träningen med ponnygruppen iallafall innan jul, börjar vecka 3 igen. får se om vi
åker dit med angelica och maria nästa veckan, det återstår att se. håller tummarna!


men jag såg aldrig riktigt vart vi var

ångest över att veta hur mycket prov och inlämningar jag har denhär veckan
ångest över att jag inte gör något åt saken
ångest över att jag inte fattar ett piss om hemtentan i psykologi, som förövrigt ska vara inlämnad imorgon
ångest över att jag inte fattar vad normalt är, har bara konstaterat att jag inte är det
ångest över att jag har världens fetaste prestationsångest
ångest över att jag är så puckad att jag inte fattar ett piss av matte b
ångest över att jag tänker för mycket på onödiga saker
ångest över att jag känner mig så fruktansvärt patetisk
ångest över att jag har ångest




och jag skiter i vem du har chillat med innan dess

.

ÅNGEST!


galet




galet är helt rätt ord för hur sommaren var.
är just precis nu i väldigt stort behov av en kväll som denna!
lite sommar, lite mys i parken vid vattnet, lite yran, lite bus, lite håkan, tillsammans med mina bästa.

phonie

min mobil är död, vilket betyder att jag också är död.
laddare är hemma hos hannilutt, så jag får vara död ikväll.
fan.


yesterday

det är konstigt, men när jag och mina kära vänner är i farten blir det aldrig som vi har tänkt oss! men jag gillar det, impulsgrejer alltså! nina dissade harry p. och kom ändå! hon kunde liksom inte vara utan mig, det bara är så. eller, kanske inte, men vi kan iallafall låtsas! vi var iallafall hemma hos hannah, carro med! peppen tog överhand, vi kirrade biffen (trots misstaget med glöggen, som vi inte behöver prata om.. pinsamt!) och såklart blev det ferre. edvin och hans två polare kom också, även marcus och peter! egentligen har jag inte så mycket att berätta, då det blev lite för mycket av det goda för min del. dumma emma! vi var iallafall hemma hos hannah, sen drog ninut hem med halvettbussen, hannah och carro drog på fest, edvin och hans polare drog till stadt. själv hamnade jag hemma hos hannah igen efter att ha åkt och lämnat dom andra, med marcus och peter ett tag, sen kom tropp och jocce. tillsist somnade jag, tropp och jocce och sov så sött vid två (?) och då var den kvällen över. sammanfattningsvis resulterade kvällen i en stor fet bula i huvudet, ont i ryggen pga en liten olycka och ett jäkligt dåligt samvete! MEN, jag hade iallafall kul, trots allt! JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! punkt.

har bara varit i trollhättan idag, med mammut! köpte lite julklappar, en (troligtvis) nyårsklänning, osv. och just precis nu är jag så himla deprimerad! känns sjukt tungt att det är måndag imorgon, har en helvetesvecka framför mig! prov, läxor, inlämningar.. ÅNGEST! plus att man ska hinna med så mycket mer.. så synd om mig, åhhåhå! kanske ska lipa lite så det går över, eller vad säger du nina? 
känner mig rättså förvirrad förövrigt. förstår inte varför allt händer på en och samma gång? och ibland händer det fan ingenting. just nu händer allt, ganska jobbigt. borde vara glad egentligen, men det känns som om jag inte vet någonting längre. det är som när man har allt man önskat sig (inte för att jag har allt), men att man ändå inte är nöjd, fattar ni?  
äh, skitsamma. nu ska jag dunka lite lorre och vara en duktig flicka och försöka plugga! och förresten, finns det inget mattesnille som skulle kunna vara gullig att hjälpa en dum blondin?
PUSS


hon är rolig min vän

här gick man som en dum blondin och trodde att det skulle bli en vit helg. MEN ICKE.
emma + nina = fylla. det är bara så det är! 
www.ttwiceasbad.blogspot.com

you turn my world to such a better place

gårdagen var en såndär dag då allt bara känns så himla bra! var först hemma hos hannelo med henne, carro, becky och janne. hann även träffa jess en snabbis! drog hem till marcus halv åtta för att kolla på film med honom, nina och peter. blev hostel 2, ettan var bättre! spelade gituarr hero, eller jag spelade två gånger, men jag är så jävla kass så jag blir bara suur! MEN, man kan ju inte vara bra på allt somsagt! sen drog vi och kollade på lussebandyn, kul att träffa folk som man inte träffat på länge! och speciellt våran kabel såklart! BLI FRISK NU DIN APA! åkte hem till hannah kvart över två, kom i säng vid fyra på grund av olika anledningar. men kvällen var bra och jag är glad! wiho!

vet inte vad som händer ikväll. sitter för tillfället i min alldeles egna lägenhet nu, eller egentligen hannahs, men det pratar vi inte om högt, vi kan ju iallafall låtsas att det är min för ett tag! hon är med familjen och käkar julbord, ska leka med henne och carro sen! nina tycker det är viktigare med harry potter än att vara med oss, så hon dissar och är hemma, såklart! jävla bettan! men vi får se hur kvällen slutar, jag är iallafall taggad, såklart!
förövrigt är jag nog en idiot som dissade erik, anders och rogers förslag om att hänga med till karlstad och partaja. jag måste vara sjuk i huvudet! men är man inte arton så känns det rätt ovärt att chansa. men ändå! åh!
nu blir det oth sålänge! RING!
PUSS



pirrelirill

mumsigt



riktigt sexiga brudar, muuuums!
HAHA

what goes around comes around

är med mina apor i hannilutts fina, nya lägenhet! ge mig en med nu mamma! nu, nu, NUUU! någon annan frivillig kan gärna också skänka en, jag blir inte ledsen! ska bara mysa, käka nån tacogrej och göra det vi kan bäst, det vill säga prata och bara vara! mehe! men det känns som evigheter sen sist, så det är gött att vi är samlade igen!=D PUSS! sem ska jag leka med nina&co.
vill förövrigt bara dö åt allt just nu! åhåhhåhåå


do whatever comes naturally to you

det känns så himla kul att åka in till skolan bara för att se lucia? så jävla ovärt! men jag ska väll sitta där, se glad ut och peppa hanna, vanessa och resten av luciatåget! jag är en sånn god medmänniska!
men jag peppar för eftermiddagen/kvällen. det kommer nog bli bra!
förövrigt så har jag inte sovit många timmar inatt, eftersom jag har haft en liten sak som har hoppat runt i sängen, legat på min rumpa, slickat mig på halsen och gosat. men lika glad för det är jag, sweet!
PUSS



bara för att min vän är lite som hon är! http://www.sandrabergstrom.blogg.se/

beause i'm always where i need to be
and i always thought
i would end up with you, eventually
do dodododo do do dodododo do do dodododo do

by such a smiling sweetheart

ett stort plus till denna torsdag!
gruppredovisningen gick bra och en sten föll från mina axlar, skolan har förövrigt rullat på fortare än vanligt. nina svek inte, vilket var tur för henne, och det är jag glad för! puss på dig lilla hjärtat! har umgåtts med henne och petra, var ut och käkade, handlade julklappar till petras syskonbarn (?) och en massa andra tokigheter, träffade även marcus en sväng! for hem sen och jag visste att det var nått som inte stog rätt till, för mamma var sådär "pirrig" som bara hon kan vara, det vill säga jäkligt töntig! går in och öppnar dörren till mitt rum och får världens chock och smäller typ igen dörren! blev skiträdd och konstigt var det, för där inne låg världens sötaste lilla varelse! det vill säga SKORPAN (egentligen gilbert, men inte var det nån kille inte), våran nya lilla kissemisse! och sandra, hon liknar plingan!=D woho! sen hade mamma varit och hämtat skrivbordet, så nu slipper jag sitta och mysa på golvet, som jag har gjort i sisådär tre månader! men det är ju kul det med! sen har jag hört lite smarrigheter och planerat in att jag ska träffa hannah&co imorgon eftermiddag! och nu kom erik, så han sover här inatt och det är bra tycker jag! sammanfattningsvis, EN RIKTIGT BRA DAG!

lorentz&m.sakarias

den nya låten var riktigt bra!

förövrigt så är jag nog den mest uttråkade människan i hela världen. men vad ska jag göra åt saken när jag har mer än tio prov, läxor och inlämningar som ska in innan lovet? känns så himla peppande! less jag blir..
ge mig fredag och något kul att göra, tack!

låt oss få det hända

jag är så besviken på att jag har en bitch till kompis som bara sviker hela tiden. nämner inga namn. men jag blir arg på den lilla flickan som tycker att det är viktigare att sova, skyller på att hon glömt ställa klockan, än att vara med mig. dålig stil må jag säga. jag tänker INTE förlåta dig! GRRR!

sen blir jag ledsen att hannah inte kunde leka med mig idag heller. böhö! men imorgon babe?=D
jag känner mig som en konstigt människa, kanske bara för att allt känns konstigt just nu. konstigt!
ska snart hem och rida mina två små ponnysar, sen blir det plugg. känner att det måste hända nått nytt snart, har liksom vant mig vid det! åh.



det bara är så

det blir tomt utan en sängkamrat inatt, men det får räcka med lite sally på tvn. hon är väll typ världens skönaste?
för nu ska jag sova, mycket och länge. sov nån timme förut med. måste vara nått fel på mig. sover man inte mycket om man är deprimerad? eller? äsch, whatever! PUSS

le för stunden

tack vare nina har jag blivit totalt förälskad i lorentz. eller, jag mönstrar lite, som sandra skulle sagt. jag har ju håkan.
förövrigt är jag rättså less, varför vet jag inte. jag börjar bli deprimerad. varför? den som vet kan gärna besvara min fråga. själv vet jag inte alls. eller, jag vet nog innerst inne. bajs. nu ska jag vara glad, skolan är snart slut, min pålle är duttig och jag har världens bästa vänner. jag taggar redan helg med. rättså patetiskt när man börjar planera vad man ska göra kommande helg, på söndag morgon. det är patetiskt! kanske därför jag blir deprimerad med, för vad ska jag göra ihelgen då? jag hatar att jag är en planerarmänniska! men imorgon ska jag leka med hannilutt och det är bäst! har massor att prata om och det gillar vi! ska bli kul att se hur lägenheten blev med!
nu blir det lorre och lite pepp. puss på det!



för det var ett tag sen vi träffades,
åh det var nice, kändes som paradise

.

är så pirrig så jag vill bara dö. varför liksom? åh!



hade en baktanke med bildvalet, faktiskt!
tänker på angelica som snart ligger på operationsbordet. jag lider med dig! men det kommer gå bra. puss på dig!
och nina ska jag spotta på imorgon, hon har svikit mig och kom inte till skolan idag. dumma henne!

johan-träning

träningen igår gick så himla bra! tränar ju med "tantgruppen" jämna veckor och ponnygruppen ojämna, så denhär veckan var det "tantgruppen" och det innebär mest markarbete, gymnastikhoppning, lydnad, osv. sune var rättså taggad eftersom han fick stå lör-sön pga att han hade tappat en sko, men trodde ändå att han skulle vara myyyycket värre! men han var superfin! höjde upp några hinder på slutet, så hoppade en liten bana på fem hinder på 1.20. kändes så jäääkla bra! vi började prata om mål och matchning inför nästa säsong. johan trodde att jag skojade när jag sa att mitt mål var att hoppa LB, ev LA om allt går som det ska. han började asgarva och sa att om allt går som det ska så är hans mål uppsatt på MSV till sommaren! då trodde jag att han skojade, men tydligen inte. verkligen kul att höra att han tror på oss!=D 


håkan



erik gjorde mig till världens lyckligaste flicka!

.

åh! jag är så pirrig så jag vill bara dö!
mitt liv får sluta vara så himla händelserikt!



PEPPARKAKOR

just precis nina! antar att du menar att jag är sugen på pepparkakor och inget annat.
jag är absolut inte sugen på något eller någon som du vill att jag ska vara sugen på.
bara liiite, kanske, eller?
nu blev det jobbigt!


en natt i stan

ärligt talat så vet jag inte varför, men jag är skitglad! lite pirrig med för den delen, mest för ninas skull. kanske för att hon är så hemlighetsfull också. dumma henne. gårdagskvällen blev tillslut riktigt lyckad, jag är glad och det är bra! har konstaterat att med trevligt sällskap så blir allt kul. tur är väll det, att det är så lätt menar jag. fast allt känns så lätt just nu, kanske bara för idag, men ändå. det räcker sålänge. jag blir glad för att jag är glad. jag är fan patetisk.
nu ska jag plugga, dunka lite LORENTZ och bara njuta.
puss






men du,
du sätter höstsolen i eld!

glider

gårdagskvällen var bra, hoppas på en ännu bättre kväll ikväll.
jag är taggad, hoppas på att mina vänner är det också.
det blir fest, hoppas på en massa mumsmums.
hålla tummarna åt nina&angelica ska jag med, som är i stort behov av S!
själv är jag nöjd med en lyckad kväll.
PUSS

it's friday i'm in love

ÄNTLIGEN ÄLSKADE, EFTERLÄNGTADE FREDAG!!!
och jag är på världens bästa humör, taggad till tusen!
åker hem till angelica snart, ferre ikväll!
hoppas på en lyckad kväll, håll tummarna!
PUSS



önskar mig en lika galen kväll som denna!


jag ramlar dåliga gatan fram

håkannojja så det bara skriker om det.
jag blir deprimerad.
tänker på att jag har haft världens bästa sommar,
tillsammans med världens bästa håkan och självklart,
världens bästa vänner.



hotta brudar



NINA HAR VÄLDIGT FAGRA VÄNNER
PUSS PÅ DET

långa vägar

borde plugga så jäkla mycket, men jag har ingen ork eller motivation över huvudtaget. någon som är villig att skänka lite? vore evigt tacksam. bajs på skolan, tillochmed bajs på att det snart är lov. kommer ändå behöva plugga som en liten apa!

är med ninuskaninus just precis nu. ska nog dra hem snart. ska rida min lilla sunebus, behöver inte säga vad jag ska göra sen.. lizzy åkte till matfors igår med, hoppas dom blir nöjda med henne! så nu har jag bara sune och den andra ponnyn kvar att rida. tråkigt, fast kanske bra. tiden räcker helt inte till. varför alltid denna jäkla skola? den förstör mitt liv. neeeeggo! men har all rätt och vara det också. men imorgon blir det party, glömma bekymmren för en stund och bara ha kul med mina kära vänner. det ska bli skönt, JAG ÄR TAGGAD! kanske träffar några mumsmums också, vi håller tummarna iallafall!
PUSS



behöver lite sundsvallsanda nu!!!

upp och ner

som min klasskamrat erik skulle sagt, mitt liv är ett helvete! kanske inte så drastiskt, men ganska nära. har så mycket plugg så jag vet knappt vad jag har gjort och inte gjort, prov i alla kurser på två veckor, inlämningar och läxor hit och dit. sen har jag beslutsångest över det mesta. jag får damp. kommer snart gå in i väggen! vill bara att allt ska vara färdigt just precis nu, men det kommer inte att hända. åh.


BESLUTSÅNGEST

JULAFTON
OCH
NYÅRSAFTON

lidköping
eller
sundsvall




HATAR DETHÄR!

if only you

mot alla odds, eller kanske ods som sandra hade sagt, med tanke på hur min gårdag var förövrigt, så gick träningen så himla bra igår! han var huuuur fin som helst! men det är ju så, när markarbetet sitter så sitter hoppningen också! hoppade bana på 1.10, med en tvåkombination och en tre kombination, kluriga svänger och massor med räcken. han var inte i en enda bom, hoppade igenom hela sig och bara flög över. johan var riktigt imponerade och jättenöjd med både mig och sune. riktigt kul och jag var så himla glad! sune är bara BÄST!

sitter i biblioteket med angelica och hanna nu, pluggar och är duttiga flickor! plus till oss. dagen har flytit på bra och det är gött! vi peppar fredag för hela slanten, då det blir badtunna och ferre hos kabelsson! det är mycket, mycket nice! nu blir det till att ta en liten rast och lira lite poker, vårat nöje på skolan. vi har inget liv, puss på oss!
åker hem halv fyra, rider dom två nya, sen blir det plugg.
PUSS


it's my own cheating heart thats make me cry

har inte varit min dag idag för fem öre! eller kanske fem öre, men fan inte mer! först försover jag mig, men det visar sig att jag gjorde det i onödan. får nämligen ingen skjuts förän nio. kommer till skolan, pluggar som ett FA, är nöjd (sådär nöjd som bara anna kan vara), men i onödan det med. för jag är så sjukt klantig så jag sparar det, men vart vet jag inte och hittar det ingenstans, så har skrivit flera sidor, helt i onödan. får damp och vill typ sätta mig och storlipa. men som tur var tyckte maria synd om mig, så jag fick ta ett annat arbete och redovisa sålänge. INTE MIN DAG, BAJSMÅNDAG! kommer säkert gå piss på träningen ikväll med bara för att allt skiter sig. tur att jag har världens goaste kompisar och lite glasvegas i hörlurarna, som gör det lättare iallafall!
och nina, stå på dig, det ordnar sig. det vet du, jag och alla andra!<3



det gör alldeles för ont
det var alldeles för längesen
ge mig stockholm
ge mig GF
ge mig piteå
ge mig yran
ge mig liseberg
det behövs alldeles för mycket nu
och det är alldeles för långt kvar

<3

 


RSS 2.0