will you be my love



smörigt,
men jag är ändå så in löööööve

sick and tired

ibland hade det varit bra om han kunde ha fel. men icke. jag blev sjuk som jag sa. JAG VILL INTE. feber och förkyld. tjoho. men ska man se det från den ljusa sidan så var det väll bra att jag blev sjuk nu, och inte i helgen. har lärt mig att man ska vara positiv!
borde ha ridit sune, eftersom han vilade igår. men tog mitt inte alltid så sunda förnuft tillfånga och gick in och la mig när jag kom hem istället. däckade framför tvn, i över tre timmar.. haha.
nu blir det sängen och en bra film. ska nysa ytterliggare 35476 gånger innan jag somnar.
GODNATT!



jag vill leka i pite igen!


diamonds are a girls best friend

seriöst! jag håller på att bli sjuk. vill inte vill inte vill inte. har prov imorgon, klocka åtta. känner mig väldigt taggad. det kommer verkligen gå piss. fan. jag som var inställd på att det faktiskt skulle kunna gå bra. åh.
nu blir det SATC, inget plugg. jag ska vila mig i form!
PUSS&GODNATT!

jag har sett båda sidor nu

befinner mig just nu på solhagsvägen 24C, med jonatan och hector som sällskap. my ladie är på friskis och är en duktig flicka. borde också vara det, men skolan går före idag. faktiskt. och så duktig jag har varit. har faktiskt läst alla tio sidor som ska läsas i den äckliga geografiboken. nu ska det nötas och nötas! siktar högt inför morgondagen, dags att ta tag i skiten. hur puckad var jag inte som valde geografi? dummaste jag gjort i hela mitt liv. typ. och då har jag gjort många dåliga val.. illa.

skolan gick finemang. tur att jag har världens goaste klassisar! ninas hamburgarkompis dog lite, men som tur är, är vi världens bästa doktorer! haha. har bara varit allmänt dryga idag, men det är fun. jag och tre av mina schpränkis dissade fisksoppan och unnade oss lite rhodos också. jag och nina laddade upp med en asgod pasta, hanna och schnabbe slog till med en schebabpizza. efter skolan blev det staden för mig och kaninen5. efter ett tag tog vi följe med hannah och palmen. nice om jag får säga det själv.

och nu har jag hamnat här. så ikväll blir det nöt och tjöt somsagt. nöta framför boken och tjöta med min vän. jag är astaggad för plugg! typ wiie.
ska bara ursäkta mig för att jag skrev att det var i lördags vi var på olins, det var ju i FREDAGS, inget annat. och jag vill göra det igen och igen. hoppas på att vi kan göra en fuling på lördag, annars drar vi med några brudar på rajtantajtan. kommer bli en trevlig helg!



MUMSFILLIBABA!

förvånad om jag får se mer utav dig

min söndagsångest har dämpat sig, kanske för att jag inte är ensam längre. varför tänker man alltid så mycket när man är själv? det är ju tragiskt. så ikväll kan jag somna gott, utan en lika fet söndagsklump i magen. har ordnat upp mitt liv någorlunda inför veckan. morgondagen börjar iallafall perfekt. övernattar i staden hos fröken landen. blir nice.
ska återgå till pluggandet (varit mycket duktig idag), småkika på lite van veeteren och fälla en liten tår för att lorre&mpunkt spelar på stadshuset i sundsvall på fredag. jag vill också dit!!!

i hate that i think about you





wipeout

HAHA. hur skön är inte felix herngren!
han som gör hela programmet.


jag vill ha mer mode

varför är alltid söndagar fyllda av deprission och ångest? skulle bara vilja gå och gräva ner mig någonstans. hatar att känna att allt är bara piss. ångest över skolan och deprimerad över att jag känner som jag känner över vissa saker. jag är beredd att hålla med hannah, det vore så mycket lättare om man inte behövde känna så mycket hela tiden!

nej, jag behöver en kväll som i lördags. det var helt galet jävla bra! träffade lorre&martin utanför olins, hur stor är chansen liksom? spelningen var kanon och dom var verkligen hur trevliga som helst. jag och nina blev som två trettonåringar på nytt, men det är livet! räkna med att jag ska kirra biffen till nästa helg! olins i sig var faktiskt över förväntningarna det med. fast kanske var för att vi var så sjukt peppade? det återstår att se i framtiden.

efter fyra timmars sömn var det jobbdags för min del igår. moneymoney. begav mig sedan in till staden och tjockade framför robinsson med carro hannah och becky. tjatade en massa skit och bara var allmänt störda. det gillar vi! sen åkte jag och hannah till coffe en sväng, david och peter var också där. vid halv två var david gullig och skjutsade hem mig.

nu ska jag plugga. åååååångest. jag vill inte, vill inte, vill inte. bajs.
först lite bilder från i lördags!





try to move on

strulig men het som juli

så sjukt taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. känner på mig att det kommer bli en alldeles fantastisk kväll! åker till stan om någon timme. lorre ska fortsätta dunkas ur högtalarna tills jag drar. kommer bli så nice!


vi är på drift

hur underbart är det inte att kunna rida efter sju, när det fortfarande är ljust? och sen snackar dom om att det ska bli snö inatt. kul. det är ju vår nu! men jag lever på hoppet, så vi får hålla tummarna för att det inte kommer någon snö helt enkelt! sune var i vilket fall som helst jättefin idag. min lilla hest.

förövrigt är jag så sjukt peppad. jag är peppad, nina flyger på små rosa moln. kommer bli nice! synd att schnabbe skulle jobba imorgon! men vi får helt enkelt klara oss på egen hand. skulle inte sitta helt fel om dom skulle dra med sig newkid också. tre mumsiga ponkar på en och samma scen hade man ju inte tackat nej till! maggio och marit bergman hade ju varit coolt det med.

känner att jag har blivit en duktig lite flicka igen! gick på matten ändå, trots allt. plus i kanten! men mattekörven tjatade bort hela lektionen. kanske att han pratade om något bra, men jag fattade iallafall ingenting. inte konstigt när man är sisådär två kapitel efter och inte är det största mattegeniet som går i ett par skor. det är fan illa. har dock inte pluggat ett piss sedan jag kom hem, mindre duktigt.
nu ska jag kika på tila tequila som jag redan sett 46970 gånger, endast för att det är så patetiskt!
PUSS



vad jag bryr mig om nu




jag förstår inte varför jag ska envisas med att titta på klipp från hans spelningar. speciellt klipp från konserter man varit med på, stått i flera timmar och köat innan, väntat och väntat. jag blir så sjukt deprimerad, samtidigt som det kryper i hela kroppen. jag vill stå där, längst fram med mina vänner, bara njuta och vara inne i detdär fantastiska lyckoruset. och det han säger innan vill man ju bara lipa sönder åt. jag vill känna dendär lyckan, njuta av stämningen, håkan, gilbert, simon, finn och allihopa. ge mig!

p.s våra stockholmare är syns lite då och då. jag är så avis!!!

det var het mode

DETHÄR ÄR FAN INTE SANT!!!
för vet ni vad, imorgon kommer lorre och mpunkt till olins! gissa om jag och nina kommer vara där. helgen är räddad och suget efter en grym spelning är snart tillfredsställd. jag är så taggad! kommer bli grymt. är ni sugna, häng på!

förövrigt sitter vi i skolan nu, ska kika på några duktiga klasskamrater som förhoppningsvis visar några bra redovisningar. chillerilldag förövrigt. har tillbringat en och en halv timme nere på särskolan, vi ska planera en dag med dom och ha en massa roliga aktiviteter. vissa av dom är ju bara för gulliga! nu blir det redovisningar, sedan lunch och tillsist ska vi bowla. haha, kommer bli intressant. matte eller inte matte, det är frågan. ska kanske fortsätta att vara en duktig flicka. igår sket jag inte i svenskan, imorse vaknade jag tio min innan bussen gick, men pallrade mig med den tidiga bussen ändå. det går framåt!

efter plugget blir det till att aktivera sune, sedan plugg och en massa lorrepepp!
PUSS



hellström&moneybrother

okej. jag tog kanske i lite i det förra inlägget. för död är det sista jag är nu, var nog bara chocken. bubblan som jag har haft runt omkring mig de senaste dagarna sprack med en hejdundrande smäll. jag lever nu. jag lever så jävla mycket. jag är tillbaka till verkligheten. kände för första gången en ren och skär lycka. moneybrother och älskade håkan i ett och samma program. kan det bli mycket bättre? dom har varit helt fantastiska ikväll! jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. åh.


lovely

JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR
jag dör fan på riktigt alltså!

when the sun goes down

tre timmars sömn var väll kanske ingen höjdare. ville bokstavligt talat dö imorse. underlättade lite när mina vänner också klev upp. jobbigare att kliva upp när man ser hur skönt det ser ut att ligga under täcket och sova så sött. gjorde iordning mig på tio minuter, vilket måste vara rekord? dock såg jag ut som ett levande lik, men vem fan bryr sig? gick med tunga steg mot skolan, tog nog en kvart längre än vanligt. har känt mig helkonstig hela dagen. huvudet har varit som ett åskmoln, tungt och sprängandes. melonögon är också sexigt.

tänkte dra hem efter idrotten, men jag var en duktig flicka och stannade kvar även på den sista lektionen. är värt en liten stjärna i dessa tider. men det gjorde ingenting, maria tjatade bara på om sånt man redan vet i en halvtimme, sedan satt jag och glodde på en massa biffar på youtube tillsammans med erik emil och temesgen. jisses säger jag bara. nina har förövrigt blivit världens sötaste ugly betty idag. kommer bli skitbra bryden!

snart kommer mami och hämtar mig. hon är så nyfiken så hon spricker efter alla bravader, så antagligen är hon här snarast. ska hem och plugga järnet! och rida min finaste lilla ponny. fast helst av allt skulle jag bara vilja ha en såndär underbar brudkväll med en massa snack och pepp. behöver det, verkligen. men böckerna blir mitt sällskap ikväll. låter ju roligt? inga dumma tankar ska snurra i huvudet, jag ska vara världens positivaste människa! jag och nina taggar P&L med, kommer bli king. sjukt kul att några norrisar också ska med!
PUSS



SOOOOOMMAR!

life goes on

jahapp. var det dags att säga godnatt eller?






helvete.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

..är låten som spelas om och om igen nu (speciellt vers fyra och sex). funderar på att ha med den på redovisningen på samhällen. för, om inte den berör tror jag fan inte att man kan bli berörd ens! eller så är man bara så fruktansvärt känslokall. finns tyvärr många sådana på denna jord, känslokalla personer alltså. och oförstående, eller att man bara inte bryr sig. bryr man sig inte om sina vänner förresten?

klockan närmar sig halv tre, imorgon är det skola. vad fan gör jag uppe? livet kan ibland kännas upp och ner, och ibland kan man känna saker som man inte trodde att man skulle känna. för tillfället är jag helt mållös, fullständigt tom inombords. en miljon tankar far åt alla håll och kanter där uppe, men jag orkar inte tänka. jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag troligtvis kommer att se ut som ett helvete imorgon, av både trötthet och att jag inte är en tillräckligt hård människa i alla lägen..



vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

it's not easy

åt helvete med skiten.




vi sitter i samma båt. mina vänner är dom finaste!

my life would suck without you

har inte varit sådär effektiv som jag hade planerat att vara idag. har istället prioriterat det som får mig att bli en lycklig liten flicka. har spenderat dagen med två snykka brydar, vilket jag fortfarande gör. men lite plugg har jag allt hunnit med. duttig emmu. valde även bort träningen för att plugga. gjorde ont i hjärtat, men duttigt där med. fast tjatade med SB i en halvtimme. hann med att bli både glad och deppig. jag vill göra så mycket. nu nu nu! sen kom david och koffe och hämtade oss, vilket var gullsigt. svinkallt ute nu!

carro står och kockar nu, blir mumsig mat. glor på den rätte för rosing, sedan blir det AA såklart. ska plugga också. måste, mååååste.
PUSS


andra långgatanflickorna med hjärtan av på mitten

helt plötsligt blev dethär en fullspeckad vecka. sjukt mycket plugg, vet inte hur tiden ska räcka till. ibland skulle man önska att en dag hade haft så många mer timmar! men nu är det som det är, det är bara att bita ihop och köra.

slutade nu. hade varit skönt om man inte hade vetat att man måste sitta och plugga hela dagen. tjoho. men nu ska jag tagga. ska sitta kvar på skolan och plugga, då blir det förhoppningsvis något gjort iallafall! får se om jag ska träna eller inte ikväll. är sugen, och behövligt såklart. men ikväll ska jag i vilket fall som helst leka med brudarna. ska hinna med att springa förbi david också.
åter till pluggandet. 
PUSS


metro station-shake it 

you spin my head right round

veckans första dag är i stort sett avklarad. veckans första dag var en helt okej sådan. skolan rullade på, ett "miniprov" avklarat, dock gick det nog åt helvete. men somsagt, har bestämt mig för att inte ha lika höga mål längre. höga mål ger mig en alldeles för stor dos av prestationsångest, vilket jag inte orkar ha längre. någon gång måste man väll bli nöjd innan man typ är död?

åkte hem halv fyra, red arisa, som förövrigt åker till sin nya ägare uppe i åmål imorgon. kommer nog bli jättebra. johan-träning sen, vilket gick kanon! mycket olika övningar för att få hästarna mjuka, smidiga och avslappnade. vi skulle hitta bjudningen och flytet. hoppade en knixig bana (som vanligt på johans träningar) som låg mellan 110-120. sune kändes som en miljon, helt fantastisk. var ett tag sedan vi hoppade en bana på lite högre höjder, så det var verkligen superkul att få känna hur det kändes.

kom hem vid nio, har hunnit att rensa garderoben och städa undan det mesta på mitt lilla rum, som mest såg ut som ett slagfält. älskar att göra ett ryck och se resultatet. fullspeckad dag, vilket har gjort att tankarna blivit några färre. det är nu, innan det är dags att säga godnatt, som det är jobbigast. det är nu man önskade att man bodde på tionde våningen. men jag överlever. imorgon ska jag leka med mina brydar, då är allt lurre.
nu måste jag säga godnatt. ska tagga geografilektion vid åtta imorgon bitti. fyfan vad livet leker.
hejpa




geggamojja en januaridag. här är det inte norrland iallafall! haha.


we're one mistake from being together

för några dagar sedan pratade jag och nina om att somna på kvällarna utan att känna någon ångest. att bara få krypa ner i sängen, blunda och somna, utan att ha en klump i magen och hundra tankar snurrandes i huvudet. att det var så himla skönt. det varade några dagar, nu är jag tillbaks på samma bana igen.

jag är så fruktansvärt trött på alla tankar som snurrar i huvudet, alla känslovågor som tillslut dränker en. jag vill inte känna något längre. jag är trött på att vara deprimerad och arg. ledsen är jag för cool för att vara. och jag vill sova. jag vill vara törnrosa, bli räddad av en prins och rida iväg tillsammans med honom på hans vita, ståtlige springare.



höll på att glömma bort dagens viktigaste händelse. fy emma!
för idag fyller nämligen min lilla lillebror hela fjorton år!
GRATTIS PONKI!
<3


ps hjalle snarkar högre än pappa


ung och dum

ja, det är precis vad jag är. ung och jävligt dum. jag är less och trött på det mesta. har gått runt med en stor, fet ångestklump i magen hela dagen. en liten del för att det är måndag imorgon, men mest för allt runtomkring. för en gångs skull är det inte skolan som är det stora ångestbekymmret. var längesen jag kände såhär. jag skulle bara vilja sätta mig ner och grina floder, ladda upp med en fet godispåse och cola, krypa ner under täcket, slå på en bra film och bara snacka en massa skit med några fina vänner. men icke. jag ska dö en ensam död.

gårdagen finns inte så mycket att säga om. en tidig kväll pga olika anledningar. kände mig bara allmänt irriterad och frustrerad hela kvällen. var på lite döda-humör. men som tur var livade mina vänner upp stämningen och humöret. åh, jag förstår inte hur man kan känna så mycket på en och samma gång? jag blir galen snart! men vi var i vilket fall som helst hemma hos hannah ett gäng, jag och jess drog till parketten en sväng, träffade lite roligt folk och så. sen var becky gullig och skjutsade hem mig till hannah igen.  

dagen har tillbringats i örebro på travet, ikea osv. träffade mr mums och erikoo. längesen jag träffade erik nu, så det var kul. åker upp till uppsala och bor där några dagar på lovet. blir nice. skönt att komma bort från allt ett tag och bara vara. och han får mig alltid på så bra humör!
nu är vi snart hemma i öttum igen. ska gå upp på mitt rum och dö i min ensamhet. först måste det pluggas bara.
PUSS



det gör ont att veta men lika ont att undra

.

DU VET ATT DET BLIR MAYHEM!!!
nu kör vi.


vi har väl inga hemligheter kvar

en lördag utan en massa saker som ska göras hit och dit. idag är det en fri lördag. skönt. minns inte när jag bara kunde ta det lugnt och bara vara så degig som man vill vara ibland sist. stannar alltså i stan hela dagen. sune får vila, och jag får vila. stallet får mamma och rolle sköta själva idag. nu ska vi bara väcka carolinen som antagligen ligger hemma i sängen och sussar, sen beger vi oss till friskis och pumpar lite. ikväll blir det party. jag är taggad!
PUSS 


when i close my eyes it's you i see

ibland undrar jag om jag skulle vara nära besläktad med en duracellkanin? eller att jag kanske skulle ha ett duracellbatteri inbyggt någonstans som sakta gör sig påmind framåt småtimmarna? jag är i vilket fall som helst inte ett piss trött! hannah har legat däckad i sängen i ett x antal timmar. jag är avundsjuk. har två val, antingen springa hundra varv runt huset eller hoppa från balkongen. svårt val. tål att tänkas på, för somna lär jag ju inte göra! gäller att vara utvilda inför morgondagen. ställs inför en jobbig ödesmatch. önska mig all lycka i världen! 

hurtful

i hannahs lilla lya råder för tillfället deeptalk, som det brukar bli när jag, carro och hannah är i farten. problem, problem och åter problem. mestadels av problemen handlar om det motsatta könet. självklart. varför ska allt vara så komplicerat för? tur att vi har varandra iallafall. wiho. puss på mina tjejer!
kollar förövrigt på hundtricket. puss på lille skarsgård också. sen blir det balkongen!
PUSS




you don't know what you got till you're missing it a lot


står på toppen av ett höghus

en skoldag från åtta till fyra. en fredag. seriöst, EN FREDAG. det kan man kalla en mardröm. men, dagen har än sålänge flytit på bra. jag har lämnat in och gjort allt som skulle göras. underbart! nu är det bara tjugofem glosor som ska in i burken där uppe tills lite senare i eftermiddag. det ska kirras, som allt annat. om matteuffe är mattekörvuffe, då är jag lätt kirrabiffenemma!

drar till axevalla dirket efter skolan, hannah joinar också. nice! pluntan är med, så kvällen är räddad. mister mums finns också på plats. typ wiie. sen blir det lich och en chillkväll. kanon.
imorgon blir det ferre!
PUSS



det börjar brännas


jag har inget att säga


får jag veta vad du tänker på?
skulle du råna en bank för oss två?
om det är så, låt mig veta
och om det är nej så går jag
jag ska inte tvinga dig






GODNATT!


jag flyger högt som en albatrauuus

glad-ledsen-jätteglad-superledsen-arg-irriterad-taggad-tom.. humörsvägningar? eller bara att livet kan vara så jäkla konstigt ibland? 

dagen började såklart toppen. vaknade upp hos my ladie H. alltid lika bra! lika glad var jag när jag träffade mina schpränkis i plugget. redovisningen sög B, men vad gör det. nu är det klappat och klart, ett bekymmer mindre. sedan väntade ett jobbigt samtal med pia. några droppar trillade nerför kinden. haha, jag är så patetisk! jag och hannah pratade om det igår, att jag inte kom ihåg när jag var ledsen sist. eller, alltså ledsen så att man verkligen visar det. och nu, när jag sitter och snackar med min mentor, då lipar jag om en liten tönt. ja herregud. men det går inte att vara cool jämt. är iallafall glad över att jag har en fantastiskt bra mentor! löste lite problem, alltfrån skola till övrigt. så nu är jag taggad till tusen för skolan iallafall! hur bra är inte det? nu ska det bara hålla i sig. peppa mig! jag och nina var faktiskt riktigt effektiva på studiepasset, pluggade rumporna av oss. sökte sommarjobb med. king! schnabbebabbe blev lite sick och trippade hemåt, hoppas du är bättre stumpan! gick även med tunga steg mot A2019 för att leva oss in i matematikens underbara värld. ska jag vara ärlig så gick det åt helvete. vi satt mest och fnittrade som små trettonåringar och såg ut som några frågetecken. men mattekörvuffe hade nog rättså kul åt oss. haha, han är rolig ändå.

halv fyra sa jag adjö till fröken högman och bytte sällskap till min kära moder. vi gjorde en massa ärenden på stan inför morgondagen och var inte hemma förän sex. fixade in lite hästar och nu är det plugg som gäller. ska lämna in allt som ska lämnas in imorgon, om jag så inte ska sova en blund inatt.



nej, nu ska dessa två män underlätta mitt pluggande.
PUSS



kan jag gå med dig hem från bussen?
kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?
på fredag kanske jag kan få biljetter till dansen
so i can shake you


and i couldn't get you off my mind

har varit och pumpat på friskis med hannah och carro. becky och jess körde ett core-pass. träffade upp dom på stan innan, åkte bil med rally-becky. hon är galen! haha. tog mig en prommis dit i det underbart härliga vädret. känns nästan som sommar! och nu när vi gick hem från friskis, då luktade det till och med sommar. åh. jag vill ha sommar.

nu blir det tjöt och lite tv med fröken landen. jag vill bara dö åt allt just nu. så sjukt deprimerad. be mig dra åt helvete istället för att vara så jävla oskyldig. jag blir galen snart! jag säger ju det, sa det från första början. alldeles, alldeles för perfekt. åhhh. skit.



 i can turn off the lights

dit jag brukade gå

solen skiner ute, världens underbaraste väder. går inte att undgå tanken på att få lägga sig på gräset, ha några underbara vänner vid sin sida, tjata massa skit, KR:a och bara ha det bäst. jag tänker på förra sommaren. har sagt det förut och säger det igen. den var helt fantastisk! 

sa igår att det skulel bli en bra dag idag. än sålänge har det gått i rätt riktning, förutom det lilla missödet med bilnycklarna som gjorde att jag missade de två första lektionerna. fast, ska jag vara ärlig så gråter jag inte för det. så kom till skolan vid elva, satt mig ner och var en duktig elev och pluggade. bra jobbat! sen en lektion, slutade vi två. skönt! vandrade med ninut mot staden och tog bussen hem till hannah. blir några ensamma timmar här, sedan drar jag och möter upp some ladies och bränner lite fett. kvällen spenderas hemma hos H, blir king.
nu ska det pluggas för fulla muggar.
KISSANDBYE



tänker på SB som idag opereras i uppsala.
hoppas allt går bra gumman!
<3

over and over again

sune är verkligen världens bästa. bäst bäst bäst! han var galen idag. inte sådär jobbigt galen, utan sådär galen så att man inte kan annat än att skratta! han gör mig så lycklig. du vet, när det sprudlar i hela kroppen. typ som när man är kär. fast sune har ingenting att säga till om, för han är min. bara min! vi var ute och red en lång sväng i solnedgången. romantiskt. jag och min man. han hoppade och for värre än lilleskutt, med sina små gosöron rakt fram. han älskar livet, och tack och lov skänker han lite till mig med. red arisa sen, som gick kanon! förövrigt har det inte blivit mycket till plugg, några lästa sidor i engelskaboken, annars har det stått rätt stilla. men jag har inte ångest, känner att jag varit duktig idag.
nu ska jag lägga ifrån mig datorn, slå på "bring it on" och gosa ner mig under täcket och invänta en ny dag. blir skola, plugg, träning med brudarna och mys hos hannah. känns som en fin dag.
PUSS OCH GODNATT!


maybe three seconds is enough

mina aggrissioner från igår har till viss del runnit ut i sanden. jag ska aldrig i hela mitt liv bli lika känslokall och korkad, jag ska helt enkelt bara skita i det och inte bry mig. tror att det blir bäst så, för min del. jag har även tagit tag i mitt liv. jag har lite mer kontroll över skolsituationen och det känns skönt. vet på ett ungefär vad som ska göras och inte, vad som ska prioriteras först. nu gäller det bara att ta tag i det. är faktiskt taggad! bara matten som kan dö. stendö till och med. jag rent ut sagt hatar matematik b. vem fan kom på skiten? bara ren idioti. x hit och k dit, lite m också. vem bryr sig? så sjukt jävla onödigt!
slutar tio i ett. tidig dag, gött! och trots de futtiga fem timmarna jag sov inatt, så är jag faktiskt inte trött. innan hemfärd ska jag träffa hannah en snabbis på stan, sedan ska jag hem och rida min lilla ponny som sprudlar av vårkänslor. jag ska också sprudla av vårkänslor. måste bara hitta gnistan. men med honom leker livet. min fina lilla sune. med detta underbara väder sjunker inte oddsen för lite livsglädje heller. sedan ska jag plugga, titta på dom patetiska människorna som är med i linda rosings lika patetiska program. som att hon vill han någon av dom, och som att hon ville det från början? det bara skriker publicitet och uppmärksamhet! men, likaväl följer jag det. sen blir det AA. är aspirrig inför kvällens avsnitt! och en tidig kväll. välbehövligt!
PUSS VÄNNER


whatever you like

egentligen skulle jag kunna skriva 4573423 sidor om allt som snurrar runt i huvudet. men icke. det står still uppe i kontoret. black out helt enkelt. och egentligen borde jag inte skriva någonting, jag borde sova. men icke. halv två. HALV TVÅ. seriöst. dör bara av tanken att jag ska upp om sisådär fem och en halv timme. livet är toppen, verkligen. bajs. hejdå.


detdär var fina nätter

och dom säger bla-bla-bla

klockan har slått över tolv och jag är pigg som en lärka. hannah ligger i sängen, pratar i sömnen och är allmänt sweet. själv är jag mest förbannand, irriterad och besviken. behöver slå på nått och springa ett varv runt jorden, skrika och skälla. typ. hur kan man vara så jävla korkad?
kommer inte bli många timmars sömn, det vet jag redan nu. alldeles för uppspelt för att kunna sova i lugn och ro. grr. jag är arg som ett bi, pigg som en lärka och när jag dör och föds om på nytt, då ska jag bli en trana. alla ska stå och titta och beundra mig vid hornborgasjön. fyfan vad bra.
dags för den dagliga döden. dör ju minst en gång om dagen som sagt.
GODNATT


vi måste härifrån

är hemma hos hannah, kollarde precis på familjen annorluda. seriöst, hur kan man ens komma på tanken att skaffa tio ungar? allvarligt, TIO UNGAR! det är ju synd om dom stackars små liven. dom kan ju inte ha tid med allihopa? aldrig i livet.
men i vilket fall som helst, blir bara en chillkväll, har lagat mat till hannah, kyckling och pasta, och nu blir det tv för hela slanten. cityakuten, project runway, SATC.. haha, har förövrigt tillbringat en timme i hannahs trappuppgång. väldigt händelserikt måste jag säga. har stött på ett flertal grannar. satt för mig själv och skrattade, vilka roliga prickar. fördrev även tiden genom att läsa våra jäkla engelskabok. 40 sidor! gött!
tror att jag ska springa till sundsvall och tillbaka nu. är så fruktansvärt förbannad och irriterad. jag ska alltid gå på min magkänsla, för den har alltid så jävla rätt! grr. fyfan. så jävla dåligt.



min man

yesterday was easy

vad hände med löftet om att jag skulle bli en duktig, skötsam och engagerad tjej? tror att det flög fortare än fan bort med vinden. det suger. imorgon tar vi nya tag, jag ska bli den duktigaste, skötsammaste och mest engagerade bruden i hela BF2B! till och med bättre än freezewgthdghd-bruden. haha, sorry. bara nina som fattar. ska faktiskt ta tag i det redan ikväll. här ska pluggas!
men först ska lidköpings stora shoppingutbud undersökas. det vill säga gå igenom stan på sisådär en timme, max. har jag tur hittar jag något mer än de två-tre linnen/tunikor jag redan spanat in. ne, tacka vet jag sundsvall på den fronten! och har jag ännu mer tur så får jag med mig lite trevligt sällskap också! blir king.
imorgon taggar jag geografi och matematik b. älskart. lika mycket som jag älskar plugg på en fredagskväll. haha, det är så sorgligt. hur kunde jag vara så korkad att välja det liksom? ibland undrar jag om man har något innanför krullet att tänka med. börjar tvivla.
PUSS PÅ ER



bra kvalle så att säga. haha, jag ser ut som en tjingtjong.
men det är komiskt, och komik gillar vi.
budskapet var mest att jag för tillfället taggar stockholm,
shopping, elitloppet, mumsmums och party 29-31/5,
för att sedan dra till kreta den andra. TAGGATAGGATAGGA!

baby it's a wild world

crazy. det är just vad vi är, mina vänner och jag. det är king. gårdagskväll blev kanske inte riktigt som planerat, men det var fun! var hemma hos david först, sedan diggan. trevligt värre. bilder kommer!
dagen har tillbringats i jönköping. har varit en snäll flicka, fick med mig tre par skor hem (stövlar, pumps och tygskor), en klänning, ett par jeans och en tröja. snajsigt! var även in på ikea och köpte lite grejer till rummet, ramar, lampa, krok, spegel och galgar. snajsigt det med! mami and R införskaffade sig en hel del med, på fredag är det hingstdag på axevalla och jag ska tydligen vara servitör. tjoho. haha, det kommer bli kul. mamma påminde mig om pluntan!
nu är det pluggning som gäller. dö. jag är så deprimerad av att apun är slut. buhu, snyft. nu är det plugg varje dag som gäller framöver, känner peppen stiga upp över öronen. jag vill verkligen dö. åh.
PUSS




FÖRRESTEN, funderar på att göra något som jag aldrig trodde jag skulle göra i hela mitt liv. är inne på att förvandla min krulliga huvudbonad till en något mörkare nyans. alltså brunett. emma+brunhårig?


fiesta

NU TAGGAR VI!!!



dehär gatorna gjorde oss galna

är hos min vän hannah nu. det gillar vi! har bestämt mig för att ta en välförtjänt och välbehövlig powernap, för att sedan tagga kvällens äventyr, vad det nu blir för skoj. kvällen börjar iallafall hemma hos daveo, med vänner, vin och mello. kommer bli chill. har jobbat och slitit hela dagen, inkasserat femhundra kronor som dirket läggs i sparbössan till kreta. åh vad jag längtar!

gårdagen tillbringades med några underbara vänner hemma hos hannah, bara deg. nästan för mycket deg. men somsagt, när man är med dom man gillar, då funkar allt! först var jag, becky och jess på bio, män som hatar kvinnor, hur bra som helst! den borde ni verkligen se! sedan drog vi till donken och satt där i en timme och bara drygade. och tillsist hamnade vi hemma hos hannah somsagt, där även carro var. david och peter kom en sväng, blev hemskjutsad av dom vid halv två. fyra timmars sömn var kanske lite väl lite, för att sedan stiga upp och jobba. men, jag överlever, som vanligt. pengar som pengar, och trevligt sällskap är alltid lika kul.
nej, nu ska jag vila ögonen och ladda upp batterierna! ser fram emot en bra kväll.
PUSS



håkan 6/3 skövde

åttiotvå dagar kvar



tills vi ligger och schteker i kreeeeta!

det är galet egentligen

..hur mycket ens vänner betyder!
snart fyllda arton år, och det är först nu jag verkligen har insett att vissa vänner bara är tillfälliga (hur mycket det än tar emot att säga det), medans andra hänger med livet ut. hannah är ett exempel på någon som hänger med livet ut. har man stått vid varandras sidor så länge, då är det så. mina norrlänningar är ett annat exempel. fast det är som det är, så vet vi alltid vart vi har varandra. det är som att jag är med dom hela tiden, fast att det tyvärr bara är en illusion, ett önsketänkande. sedan finns det dom man tror att man står nära. synd bara att man kan ha så djävulskt fel ibland. det värsta som finns är att glida ifrån någon som man verkligen tycker om. det är seriöst sorgligt! att känna sig ignorerad och "utbytt", det gör ont.  




jag steg och föll med skjutna vingar

skola-stallet-chill är det enda som min dag bar bestått av. har egentligen hundra saker att ta tag i, skola, sommarjobb, pengar, osvosv. jag har varken ork eller lust. känns bara pissigt alltihopa. lust att bara skita i allt. grr, vad arg jag blir! ännu mer deprimerad blir jag av att tänka på att det endast återstår två dagar på apun. älskade, älskade apu. hur ska jag klara mig? nu ska jag gå och gråta mig till sömns.




möt mig nere vid kanalen, bland doopers, weepers
och skär ett hål i kulissen, måla en väg härifrån
jag kan vänta på dig hela natten igenom

herr hellström



det gör ont i hjärtat
15 veckor kvar


den bästa tiden i våra liv

umgås med min hanniplutt nu. hon är en fin vän, alldeles för fin ibland. min äldsta vän, och min älskade vän. hon är bra, hannah alltså. typ superduperbra om jag ska vara ärlig. alla borde ha en vän som hannah. puss på dig bryden!
vi har bara chillerillat framför tvn, med lite rosing och andra avenyn i rutan. har inte sett dom senaste två AA-avsnitten. gud vad jag har missat alla smaskigheter! puss på andra avenyn med!
och en stor, fet, blöt puss på alla jävla minnen med mina bästa i norr. fan sandra, du fick mig att bli sådär djup nu. bajs. det var så bra. jag vill göra om allt igen och igen. jag saknar det. och er. mest er, ni är beeeest!
PÖSS


faller som käglor på en bowlingbana

så om han viskar, hur mycket han älskar dig
pay no mind, för ingen kan vilja ha dig mer än mig
och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan
och var försiktig, du har mitt liv i din hand

johan-träningen gick hur bra som helst igår. tror aldrig att han har varit så fin som han var. mycket markarbete, smidighet och lydnad som vanligt. sen några kluriga omhoppningssvängar om en liten bana på slutet. både jag, mamma och johan var jättenöjd med sune och min ridning. det är så roligt att det blir bättre och bättre för varje gång!
efter träningen skulle jag provrida ett femårigt halvblodsto, relativt nyinriden. gick hur bra som helst, tills hon blev rädd för nått, hon flög åt ena sidan och jag åt andra, rakt in i hindret med huvudet före. kände inget då, så det var bara upp och hoppa och på't igen! fin och trevlig häst! men efteråt fick jag världens huvudvärk och mådde illa. så jag blev hemma idag, då jag troligtvis fått en liten hjärnskakning. har därför bara tagit det lugnt idag, hjälpt till lite i stallet bara.
dom som äger clerk, "våran" nya hingst, är här. tre norrbaggar och tommy. jag förstår inte varför alla norrmän pratar så mycket? jag tycker alltid att det är lika jobbigt att förstå, iallafall när dom pratar riktigt mycket norska! men, ikväll ska vi åka på travet med hela högen, tvungen att följa med och vara social. förstår inte hur mycket pengar man har om man råd till att köpa en häst för över tio mille? galet! sen åker jag hem till hannah! wiho!
PUSS


hästliv




under LC:n öppnade himlen sig och det bokstavligt talat vräkte ner snö. jag längtar efter alla härliga sommartävlingar! men, man ska ta vara på tiden man har. jag och sune ska ta vara på våran. det gör ont i hjärtat att tänka på att det snart är över. min lilla buse. nu ska jag plugga i knappt en halvtimme. kommer gå kanon på "provet" imorgon! sedan blir det johan-träning. wiho! han är verkligen super!

gårdakvarnar och skit

publicerade aldrig gårdagens inlägg, så det kommer idag istället!

dagens skönaste måste ju iallafall vara felix herngren! kollade precis på wipeout, kommer att bli en favorit! jag och mamma har suttit och skrattat så att tårarna har sprutat åt alla håll och kanter. och min kära lillebror ringde, enbart för att han ville höra mig skratta. han är gullig! så vi satt 65 mil ifrån varandra och asgarvade. jag saknar honom, faktiskt.
dagen har förövrigt bestått av tävling i skultorp, LD+5 och LC. gick helt klart över alla förväntningar!
banorna var ganska utslagsgivande, i ena klassen var det en läskig, vit oxer med plank och i den andra en rosa grind som ställde till det för många. banan var rättså liten och hindrena kom snabbt. dessutom betydligt mindre startande än i tidaholm, skönt med en relativt snabb tävlingsdag. 
LD:n var helt prickfri, han kändes jättefin och jag red bra. fast så bra som det verkligen gick trodde jag absolut inte. det blev vinst, med nästan fem sekunder upp till tvåan! verkligen superkul att få vinna efter en så fin runda, när man känner sig jättenöjd. etta av sjutton startande.
i LC:n var sune lite trött, men hoppglad som han är piggnade han till när hindrena dök upp framför honom. nöjdare med LD:n, men absolut en bra runda i LC:n med! blev tvåa av tjugo startande! kunde inte bli så mycket bättre. han var så himla duktig, mitt lilla hjärta! nästa tävling blir troligtvis regional i ale-jennylund, LC och om det känns bra LB. spännande!
 PUSS


baby goodbye

gårdagen var fullspeckad som alla andra dagar, inte en ledig minut. kanske är det därför jag blir så rastlös hela tiden? jag menar, eftersom jag är så van vid att göra något hela tiden. idag är, för ovanlighetens skull, världens lugnaste dag, vilket innebär världens tråkigaste dag. jag vill bara dö. jag börjar få panikångest. jag sitter ensam hemma en lördagkväll, precis kollat på mello, bara jag och hjalle. ja, jag vill verkligen dö. det är så roligt att bo på landet! tänker bara på att mina kära vänner gör en massa skoj medans jag sitter här. ja, jag får faktiskt tycka synd om mig själv ikväll. men, har morgondagen att se fram emot. tävling som står på schemat!
gårdagen som sagt, vilken dag! händelserik dag ute på bjertorp, slutade halv fyra, åkte till skövde halv fem. varken jag eller hannah fattade att det verkligen var idag det skulle smälla. håkanbomben. för det är så det känns, en bomb som sprängs rakt i hjärtat, gjord av lycka och kärlek. åh vad dom är bäst! man vill bara ha mer och mer. två timmars köande räckte för att hamna längst fram. nice! men mycket folk och såklart lyckades vi hamna bredvid några äckliga, fula, fulla typer. men, vad gjorde det. vi var inne i den kända bubblan, lyckoruset. dom spelade flera låtar som jag sucktat efter länge nu. uppsnärjd i det blå var en av dom bästa igår! tre månader kvar tills vi ses igen! bilder kommer sooooon. och jag träffade på min och sandras gode vän, tröjgubben. så jäkla skön typ! vi börjar bli riktigt tighta nu. efter håkan blev det förferre på bussen mot lich, jag och hannah är bra på att tagga ensamma. drog hem till henne en snabbis, sen hämtade david oss och vi drog till koffe, sedan efterfest hos hannah. trevlig kväll med trevligt folk! efter inte alltför många timmars sömn chillerillade vi hos hannah, åkte hem vid halv två, bara fixat allt inför imorgon, ridit, osv. och nu sitter jag här, ska gå och dränka mina sorger.
PUSS


flyg lilla fjäril, flyg

död. det var precis vad jag var igår. helt och hållet död! full rulle hela dagen lång, satt inte ner mer än en kvart, om man inte räknar med när vi körde förstås. drog direkt till axevalla efter apun, skulle spela innebandy efter det, men jag dissade. vem vill spela innebandy med en levande död? efter en dusch slocknade jag i sängen. trött. tröööött.
men idag är jag desto piggare, och tur är väll det. har varit sjukt mycket folk på bjertorp idag, flera hundra pers från olika skolor i landet. gaulet. träffade på några kända ansikten med! kom hem vid kvart över fem, hann andas i en kvart, sedan begav jag mig till staden, där jag befinner mig just precis nu. har spenderat kvällen hos edvin, med honom, carro och hannah. nu ska det snart nanas, ska först laga lunch till morgondagen. jag orkar inte. fullspeckad helg, hoppas på att få uträtta några viktiga måsten. jag måste. emma, du måååste! taggar för morgondagen, lörday och tävling på söndag. snajsigt!
FÖR IMORGON SMÄLLER DET, HÅKAN I SKÖVDE! jag och hannah får tagga alone, men det blir king. sen blir det ferre.
nu ska jag vara effektiv, uppstigning halv sex imorgon. gud vad jag känner peppen.
men, sist men absolut viktigast.. GRATTIS SCHNABBE PÅ DEN STORA DAGEN!=D<3



since you've been gone

helt plötsligt svepte en stor, fet depprissionsvåg över mig. tror carro fick några stänk över sig också. det suger.
jag är trött på att inte veta vad jag vill, samtidigt som att jag är trött på att veta vad jag vill, men inte gör något åt saken. en dag är det försent och jag vet att jag kommer att få ångra mig då. inte en gång till. jag hatar att saker och ting känns för bra för att vara sant, när någon eller något känns perfekt. jag tror inte på det, perfekthet alltså. kanske därför jag bara vill dö när något känns så, eftersom jag vet att det ändå slutar med att man är på botten. jag måste ta tag i dethär nu, innan det är försent, innan jag ångrar mig. det gäller bara att släppa taget, släppa det som känns tryggt och våga. i norrland hade dom sagt kötta, eller kanske att jag skulle lagt i femman. i vilket fall som helst, det är dags nu!




one day i'll fly away


holding on to memories



HAHA.
kollade igenom en massa gamla bilder på hannahs dator.
herregud, finner inga ord.
men det var tider det, underbart härliga gamla tider!
bilderna ovan är väll från sexan? smexigt.

nu finns det inget värt att stjäla

livet leker när man omsvärmas av underbara människor. just nu leker livet, är hos hannah med henne, carro och becky. det är nice. real friends, det gillar vi. är trött på människor som sviker, pratar en bakom ryggen, låtsas vara något som dom inte är, osvosv. det är skit. men, vi ska bara tjöta en massa skit och bara vara. plugg ska även försöka hinnas med, vi får se hur det går med det! sover här inatt. kingeling.
apun gick finemang, mina nyfunna vänner är typ hur sköna som helst. kul att ha någon att åka till och umgås med även på nära håll. go kvänum!  
nu väntar duschen!
PUSS


när tiden är rätt ska jag plocka upp dig
och ta dig långt härifrån

where did i go wrong

nu väntar sängen. förstår inte hur jag kan vara trött hela tiden? och idag har jag haft en riktig vilodag. konstigt. jag som taggat project runway hela dagen, men icke.
imorgon väntar en lång dag. får se vad som händer på kvällen, sugen på att leka med my monkeyponkeys! och nu har jag äntligen fyllt på mobilen igen, så jag lever. sandra, jag ringer dig imorgon! och mina kära norrlandsvänner har ju lov nu. jag vill också ha lov. förövrigt saknar jag dom, mycket. måste boka datum tills jag ska komma upp nästa gång!
godnatt!


det gillar vi.


killing me tenderly

måndag, och ingen skola! skönt. är ledig idag och imorgon, sen apu resten av veckan. kan inte bli så mycket bättre! och på fredag träffar jag min man igen, och kanske är det så att vi ska fira en blivande artonåring? snygg, sexig och inte singel, mer ska jag inte avslöja!
ensam hemma hela dagen, lugnt och skönt. bara fixat stallet och ridit sune en sväng barbacka. han var galen, men jag satt otroligt nog kvar. bushäst! nu ska jag kika på förra veckans AA-avsnitt, som jag inte har hunnit se än..
puss på er!


den simmande apan


stuck on a roller coaster
can't get off this ride

hellström&co, sundsvalls stadshus 12/2













vi borde skratta åt allt igen

okej, jag ska inte börja inlägget med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering, för jag har helt enkelt inget att be om ursäkt över. istället så får ni känna lite medlidande.

är trött och sliten, känner mig som att jag har vaknat upp efter en sjukt hård utekväll, men så är inte fallet. denna trött- och slitenhet kommer från en hård vecka ute på bjertorp. jag är en ambitös praktikant helt enkelt! men jag ska inte klaga, har haft en toppenvecka och ångesten över att apu:n snart är slut börjar alltmer ta över. jag vill inte! men jag ska ta vara på tiden på allra bästa sätt.
en snabbresume av de senaste dagarna; onsdagen tillbringades på apu, red sune och sist men inte minst åkte jag och rolle med stina och wayenne till axevalla, körde dom små liven. i torsdags var det apu med, åkte till åby och startade en massvis med hästar. hemma tolv, upp halv sex nästa morgon. tjoho. fick två nya praktikantfriends, en gävlebo och en norrbagge. sköna typer! och fredagen såg ut som föregående dagar, apu och stallet hela dagen. mitt liv kretsar enbart kring hästar för tillfället (hunkarna får inte glömmas bort), men inte lipar jag. liver leker! däckade framför let's dance vid nio. sliten brud! uppstigning halv sex igår, men vad gör man inte. årets första tävling som stod framför oss!
LD+5 och LC. för att vara kortfattad räcker det med att säga att sune var helt underbar och jag är faktiskt nöjd med min ridning. ett enda misstag, men det är sånt som händer. 5:a av 39 stycken i första klassen, där han var jättefin. ännu finare var han i LC:n, men en chansning som inte gick hela vägen hem. omhoppning, solen låg på en maffig oxer, jag chansade och tog en lite kortare väg, men glömde benen och sune gjorde alldeles rätt och stannade. men det var ju positivt i sig, sune visade att han har blivit klokare och inte bara hoppar och jag tar helt och hållet på mig det. förövrigt var han helt fantastisk, så det var synd att det blev som det blev. men, hör och häpna, det var hela 65 stycken startande, enbart i kategori D i LC:n. lite skillnad om man jämför med norrland! är i vilket fall som helst supernöjd med dagen!
gårdagskvällen tillbringades först och främst med hannah, carro och becky. kändes som om det var år sedan sist! sedan åkte vi hem till david, där även ninus, marcus och peter var. trevlig kväll med trevliga vänner. jag och hannah åkte till axvall och övernattade, och hannah måste ju vara den skönaste människan jag känner! vi ligger i sängen, halvdöda båda två, pratade då om bakfylla och sen säger hannah; "-ja, det är ju bara ställa sig på rad och ta ett foto.." jag blev helt paff, fattade inte vad hon pratade om. lät så himla kul, låg och skrattade hur länge som helst.
dagen har tillbringats i stallet, ridit sune och arisa. gick finemang! om ett tag åker vi till anjelica och stefan och käkar middag där. imorgon blir det en halvdag på apu:n, hoppas på johan-träning på kvällen. förövrigt så är jag ensam hemma hela dagen, ifall någon trevlig prick skulle vara sugen på att komma och vara lite social!
nu blir det duschen. bara fem dagar kvar nuuuu. TAGGA!
PUSS


RSS 2.0